Komentari na vest

Oglasio se Partizan: Meč u Kruševcu dokaz kako se Zvezda sudijskim odlukama favorizuje do titule

P

Partizanke

pre oko 2 godine

Primite puno pozdrava od gospodina Zdravka Kolica.
3

33 titula

pre oko 2 godine

Očekuje se ponovo oglašavanje iz Partizana povodom sudijskih grešaka protiv Voždovca gde će se uputiti izvinjenje zbog nepoštenog suđenja na krovu zbog toga što su dosuđena dva nepostojeća penala u korist gromade. Na taj način su greške uticale na krajnji rezultat,Rikardo omogućeno da na nepošten način uveća golgeterski skor a Voždovac onemogućen da igra u Evropi.
!

!!!!!

pre oko 2 godine

Lepo Vucelo ovo pise sve,ali propusta neke stvari iz Subotice i sa JNA protiv TSC-a ! Pa Napredak bre nije presao polovinu celu utakmicu ,sut u gol nemaju, pominju neke penale koji nisu ni bili navikli da kradu pa sad sve druge optuzuju ,a ne mogu namerno oslabljenu Cuku od strane Ilica ,pobediti 11 na 11 nego placu sto nisu imsli igraca vise !
N

Nije normalno

pre oko 2 godine

Birate komentare, boli istina. Dokaz da masinerija radi, i na i van terena. U dusi znate da ste neposteni ali vam nije vazno. Vazno je ispuniti bolesne ambicije po svaku cenu.
m

mrgud321

pre oko 2 godine

samo odluke na štetu partizana a sta je bilo u subotici , pa ponovljen penal posle wara puj pike to se ne računa partizan može da se nada da sve utakmice dobije , ali zvezda ne , jer bože moj to je odmah sudijska ujdurma sram vas bilo crno beli kalimero
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

Partizan ne računajući derbije uzeo više bidova od Zvezde, uzeo više bodova nego bilo ko u Evropi, večeras za poluvreme dva penala i imaju obraza da se jave.

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Koliko nemate pojma o VAR-sistemu sportski nam neprijatelji iz Humske 1, ne konsultuje glavni sudija VAR vec sudija iz Var sobe odlucuje da li da pozove glavnog ako je nesto sumnjivo. Ako jos nesto nije jasno o fudbalskim pravilima slobodno pitajte, da se ne brukate vise.
G

Gostew

pre oko 2 godine

Pa to znaju i vrapci na grani
G

Gost985

pre oko 2 godine

Zamislite Partizan direktno u ligi sampiona i onda ga pune ko stigne. Potpuno nezasluzeno.Ha ha ha
D

Danac

pre oko 2 godine

Gost985 Partizan je 2 X igrao LS i od treceg ucesca ga je sprijecila Bojina stativa iz penal serije protiv Artmedije.U sezoni 2003/4 imao je do sada najtezu grupu svih vremena koju je ikada dobio jedan balkanski klub sve sami svjetski i evropski klupski sampioni Porto,Olympik i Real-M.koji ima vise titula svjetskog i evropskog prvaka nego svih 6 Zvezdinih protivnika iz njene 2 grupne faze LS ukljucujuci Bajern,Liverpul,Napoli,PSZ,Totenhem i Olimpijakos zajedno. U tih 12 svojih utakmica LS Partizan je od svakog svjetskog i evropskog sampiona iz svoje grupe uzeo bodove i sa svakim bio ravnopravan pa je primio samo 21 gol. Na tvoju veliku zalost jedan 2. klub iz Beograda je nakantavan u LS sa desetkama,2X sa devetkama sedmicama, sesticama i peticama, pa je u svojih 12 utakmica u LS nakantan sa rekordnih 42 komada i obe godine svojih igara u LS uzeo titulu SUPER SAMPIONA u obe konkurencije zajedno LS i LU po broju primljenih golova.
К

Констракта

pre oko 2 godine

Замисли Данац, расписао си се, а заборавио... Ушатог има ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, а ти пиши о групама, сада је ваш домет у групама флора, фауна и фотосинтеза...
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Danac, lupas ko Maksim po diviziji. Zvezda jos iz prvog puta igranja u LS uzela vise bodova nego vi u dva ucesca. Zvezda oba puta imala pobede, a vi nijednu ekipu niste pobedili. U onu LS preko Anderlehta ste se plasirali prvo sto im sudija ponistio regularan gol, a posle toga sto su promasivali gol iz penala, a ne odbranama golmana, koji nije nijedan sut odbranio. I uvek su vama "nikad teze grupe", vama je i Artmedija velikan ili kiparski Anortozis. A ako cemo o "tezini" protivnika, Zvezda je upravo pobedila Liverpul koji je osvojio LS i to sa 2:0, a moglo je i vise, da je sudija svirao penal za Zvezdu posle igranja rukom (ruka neprirodno od tela i lopta ide ka golu).
t

tsss

pre oko 2 godine

Da vam nije tuzno saopstenje bilo bi smesno! :)
G

Goran k.

pre oko 2 godine

Ti se sinko ne razumijes i nemoj vise da ga gledas. Citavoj Srbiji je jasno da je titula oteta Partizanu samo vi zvjezdasi se pravite ludi i pricate gluposti. Zbog takvih neznalica kao i propadamo kao drustvo.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

A ti si Gorane veliki strucnjak. U tri derbija ove sezone gol jedan niste dali, igrali kao kukavice sve derbije bunker, u poslednjem vam treba pobeda, a vi cuvate nereseno jer ne smete da napadnete, plaseci se ubedljivog poraza. I onda vama neko ukrao titulu. Da ste pobedili derbi, bili biste prvi, jer je Zvezda izgubla vise bodova protiv ostalih nego vi. A ti se vidim razumes u fudbal nevidjeno, ako pogledas igru Partizana i Zvezde i mozes da kazes da ste bili bolji.
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Opet Zvezda i sudije krivi sto smo mi neznalice! Dokle vise?! Mars iz Partizan, svi komplet!
G

Gost111

pre oko 2 godine

ovo prevazilazi sve granice
b

barranjaccccccccc

pre oko 2 godine

Napucan fudbal iz neposredne blizine I ruka u prirodnom položaju. Sudija je imao kriterijum I držao se toga jer da nije Zvezda bi imala 2 penala a Napredak 1. Ovo je dizanje tenzija pred finale kupa.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Чуј из близине, ако си гледао меч Тотенхем - Барнли, пенал за Тотенхем све ће ти бити јасно, да близина није битна ... А то да је Звезди требао да суди 2 пенала, то се не зна да ли би биле те ситуације да је Напредак у том тренутку имао 1:0 ....
@

@Ivan Radovanov...

pre oko 2 godine

Pa ne zna se ni da li bi Zvezda izgubila bodove da je sviran penal. Ne gleda se to tako da li se zna ili ne, već se broje situacije. Ako je rezultat 0 0 na kraju, gde je jedan tim zakinut za jedan penal, a drugi za 2, ne gleda se šta je prvo bilo, već se kaže da je oštećen drugi tim.
Z

Zjubov

pre oko 2 godine

Očigledno i providno pravdaje navijačima od strane sramne uprave Partizana zbog loših rezultata i nabijanje pritiska na sudije da bar Kup pokušaju da uzmu mutnim radnjama. Juče su dali ogroman novac Napretku ako pobedi ali kad nije uspelo imaju ovaj rezervni plan.
O

Orao

pre oko 2 godine

Jel ovo moguce hahahaha i oni hoće da budu ozbiljan klub hahaha! Nikad bre

Sliks17

pre oko 2 godine

Sta reci a ne zaplakati
S

Srećko ns

pre oko 2 godine

Sramno! Neka izuste od koga su izgubili u ovom šampionatu! Ali glasno! Da čuju oni 150-tak plaćenih sa juga. Da glasno kažu ime kluba koji se,, usudio" da ih razmontira - pored Flore Real United Liverpul.
P

Placi bre...

pre oko 2 godine

niko ti ne brani. Ionako pripadas onima, koji u slucaju da vas klub ne pobedi, placete toliko da se cuje cak do UN. Ne zove vas ceo svet za badava placi....e.
R

Realni

pre oko 2 godine

Grobar sam do daske, ali klub koji posle jesenje sezone izgubi 5 bodova prednosti, plus ne dovede nikog od pojačanja u međuvremenu i samo traži neke alibije, pogotovo u derbijima odigrao kao najobičnija kukavica, i sad pišeš saopštenja kao vi oštećeni, mislim nema smisla i nema dalje... Drago mi je što će titulu da izgube u nadi da će nešto promeniti, ali čisto sumnjam, pošto je opet neko drugi kriv, a ne uprava... Toliko ste mi ogadili, da mi je postalo svejedno da li pobedili ili izgubili....
s

sasa50

pre oko 2 godine

a penal a gol gde je kako vas nije sramota da samo placete i kukateigrajte fudbal vec jednom
T

Tri,dva,jedan

pre oko 2 godine

Kako im ne dosade više ova saopštenja?Mada,kada čovjek malo razmisli,može zaključiti da to samo služi za skretanje pažnje javnosti.Sa čega,to samo 'tice znaju?!Očekujem vrlo brzo komšijski odgovor.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Mene ovo nista ne cudi. Samo providan i ocajnicki potez da se opravda sve izvesniji gubitak obecane titule na pocetku prvenstva!
D

Deki 2

pre oko 2 godine

Ovo izjave sluze da se cuvaju piziciju u klubu da se cuvaju fotelje jer to je jedino bitno. Pet podova prednosti prokockanu i kriv je var kriv je neko od komsija kriv je neki sudija ......samo niko iz Partizana. Ljudi sve je isto kao do pre pet kodina samo sto su se uloge promenile sam ne placu iz zvezde nego iz partizana... partizan kupuje menagerske igrace pravi dugove ....
N

Nikac od Rovina

pre oko 2 godine

U glavi samo Crvena Zvezda…
k

koliko

pre oko 2 godine

ja vidim kad god zvezda bude lepo ostecena,oni se tad jave i lupe kontru kako je ostecen taj tim
G

Gott

pre oko 2 godine

Imali ste, niste znali... Isplakaste li se više bre?

Ivica Gasic

pre oko 2 godine

Ha haa hhaha hasaa .... Prejadno, patetično! Potez očajnih rukovodilaca duboko posrnulog kluba da se skrene pažnja sa činjenice da su u poslednjih 8 sezona čak 7 puta bili daleko iza svog "najjućeg" rivala kako vole nazivati Crvenu Zvezdu. Nažalost njihovu, ovoj dominaciji nema kraja čini mi se
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ovo saopstenje je dokaz da je vama k(var) u glavi. Juce ponisten gol Zvezdi, nije sviran penal, ali to se ne pominje u saopstenju Partizana. Ne priva se ni kroz prvenstvo sta je sve svirano za Partizan, recimo onaj sraman penal u Subotici posle 5 minuta ili ponavljanje penala protiv Napretka, a bilo je jos dosta toga. A to sto ste izgubili titulu je pre svega jer ste izgubili derbi u kome sam mogao i ja da branim, jer ste bili potpuno bezopasni. Dok se Zvezda ravnopravno borila u ligi Evrope, i ste primali 8 golova od Fejenorda, realno ekipe trece evropske kategorije. Ali, naravno vi nikad niste krivi. Verovatno je Zvezda namestila sa Uefom i plasman na evropskoj listi, koji vi nikada niste dostigli. Sram vas bilo za ovo saopstenje i samo nastabite da formirate gerontoloski centar sa igracima. Pogledajte vase igre, pa recite cime ste zasluzili titulu.
а

ађутант

pre oko 2 godine

Погрдна скандирања Станоју од југа, три вечита дербија без победе, испуштена бодовна предност .....Калимеро станује у Хумској.
G

Gosty

pre oko 2 godine

Очигледно је да је ово саопштење мазање очију навијачима Партизана и припремање терена како би иста гарнитура управе и стручног штаба и следеће године била на ЈНА. П.С. Једини ко је оштећен у јучерашњем дуелу је Ц. звезда. Недосуђен пенал и поништен регуларан гол.
D

Dario1104

pre oko 2 godine

Ovo preteruje svaku meru više, nisu bolji ni oni (grobari) a ni mi vala… dajte umuknite više i pustite ljude da rade svoj posao aman. Dokle više ovo spinovanje sa obe strane ? Non stop se upućuje prstom u druge, da niko ne mora da preuzme odgovornost! Ko u zabavistu … nosite se i crveni i crno beli

Ivica Gasic

pre oko 2 godine

A zašto ti stalno u komentaru pišeš i spominješ to "vi"? Ukoliko ste bili u toku sa ovosezonskim saopštenjima klubova, tada ste zasigurno primetili da nema tu nikakvog "vi", nego jedino i samo to stiže i upućuje se od strane Part5izana i tih ljudi tamo! Trovači i negativci najveći u našem jadnom fudbalu su u Humskoj
G

GostNezvani

pre oko 2 godine

I vrapcima je jasno da će Zvezda biti šampion, a Partizan se napucao igračima kao gerantologija. Nije meni žao što ni posle pet godina nećemo biti šampioni, nego što je prosek godina prvog tima 30. To je veći problem!
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Kakav sraman spin Partizanove uprave. Zvezdi je u Kruševcu poništen regularan gol, plus je oštećena za stoprocentan penal nad Kataijem. Gol Gajića bi svaki VAR na planeti proglasio važećim, jer je Ben licem i telom bio okrenut od gola i polako se vraćao nazad, svestan da je u ofsajdu. Gajić je pogodio udarcem sa distance, u trenutku dok Ben ni na koji mogući način ne utiče na igru. Ovo što Partizan pokušava da uradi cele sezone je bruka i za klub tako bogate istorije, a i za ceo srpski fudbal. Što pre odu Vučela i Stanoje to će se pre Partizan stabilizovati i kao klub, i kao tim.
P

Podriz

pre oko 2 godine

Nema pravde. Otkad je onaj uzjahao, Zvezdu tlaci ko stigne.
С

Сотир Ђубре

pre oko 2 godine

Меч у Крушевцу доказ како је Звезда саплитана на сваком кораку. Поништен регуларан гол и недосуђен пенал над Ераковићем који је оборен рвачким захватом.
S

Sotir nije...

pre oko 2 godine

djubre............Sotir je ovnog.
i

istina!!!!

pre oko 2 godine

Klasična laz, upravo je zvezda ostecena za dva penala, nad Kataijem i kada je u 16 srušen rvackim zahvatom srusen Erakovic..
Č

Čikago

pre oko 2 godine

Ovo je toliko jadno i sramno da navijači Partizana treba da se zapitaju šta će biti sa klubom u budućnosti? Kao navijač Zvezde želim im da im ovo nesposobno rukovodstvo i trener Florijan Šamrok ostanu što duže u klubu. U redu je rivalstvo, ali ovo je preraslo u šizofreniju u Humskoj.
P

Podriz

pre oko 2 godine

Brzo se zaboravilo pismo piksiju...
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Nesto si promenio nick. Nego, da upitam i tebe, dali sledis zvezdsnu od kada je Terzic (u ponoc) postabljen za prbog coveka kluba? Ako slucajno sledis, ajde, molim te, odgovorimi da li je u vreme njegove vladavine, poslato samo pedesetak saopstenja, na temi Partizan ili ih je bilo vise? Unapred hvala za odgovor.
U

Uno

pre oko 2 godine

Zašto se niko ne zapita kako je moguće da tim koji su Flora i Anortozis odučavali od fudbala u domaćem prvenstvu niko osim Zvezde nije mogao/smio da pobijedi?

Sakur

pre oko 2 godine

A vi jadni niste znali i pre pocetka prvenstva da zvezda mora biti sampion,jadni vi i neobavesteni mrs iz Partizana bagro
C

Czz

pre oko 2 godine

Titula izgibljena u derbiju jer drugi kiks nemate. Ne spinujte. Pozdrav
S

Smislov

pre oko 2 godine

Ovo je penal svugdje u svijetu, osim u njihovom šesnestercu. Eraković namjerno širi tijelo neprirodnim položajem ruke i tu nema napucane lopte. Nakon čistog penala za Partizan u Subotici, zbog saopštenja doktorovog, sudije više nisu smjele ni da zucnu. Napredak, Čukarički, pa čak i kup protiv Loznice, sudijski muk. VAR, koga to zanima. Što da ga gleda? Imaju mnogo bolju ekipu, ali ih gurao ko je stigao.
R

Realno...

pre oko 2 godine

...znalo se da ce VAR biti los cim Partizan ne bude prvi. Dok su bili prvi, govorili su da su ispred Zvezde jer je sve regularno. Sad vise ne valja.
P

Pitam za drugaricu

pre oko 2 godine

Grobari,jel vam krivo što ste izgubili nameštenu titulu?Hahahahaaaaa.
V

Viola

pre oko 2 godine

Da osvojimo vama namještenu? Pa gurao vas je ko je stigao, a kako tek sudija svira kraj prije kraja, e to je bio humor. Juče prirodan položaj ruke, kao paun. VAR, bježe od njega ko đavo od krsta. Vjeruj da je i nama ovo zabavno.
S

Sud udruženog rada

pre oko 2 godine

Evo možete nama da se žalite
A

Ajmo realno

pre oko 2 godine

Koliki je dug Crvene zvezde, 60, 70 miliona evra? Koliki je dug Partizana 30, 40 miliona evra? Ko je napravio te dugove? Ko je odgovarao za njih? Koliko puta su protivničke ekipe oštećene protiv večitih? Koliko su protivničke ekipe siromašnije od večitih? Koliko bodova zaostaju za večitima 30-40? Ko je pisao gluplja saopštenja, crveno ili crno beli? Fasciniran sam svakim ko više aktivno prati domaći fudbal ili ide na utakmice?! To su ili deca koja ne znaju još uvek ništa o životu ili senilni starci koji nemaju sta ostalo da rade. Ali vidi se da normalnih ima svake godine sve manje i manje na tribinama i tako i treba da bude. Igrajte se sami između sebe i kradite jedni druge i vičite ko je više ukrao.
D

DDF

pre oko 2 godine

Zadnji put sam bio na utakmici Partizan-C.Zvezda maj 2010,od tada do danas nikada i uvek pricam da je gubljenje vremena u zivotu gledati utakmicu naseg prvenstva,koji gledaju napaljeno klinci,neostvareni u zivotu i starci koji nemaju nikakvu obavezu
d

darkobg

pre oko 2 godine

Realno takvi kao ti nam apsolutno nisu potrebni i molim Boga da tako i ostane. Pitam se za navijača nekog Engleskog treceligasa koji Premijer ligu neće ni videti a kamoli Evropu a gledaju svoj klub iz kola u kolo. Da li su i oni senilni starci i napaljeni klinci?
K

Ko ti

pre oko 2 godine

bre daje za pravo da pausalno odredjujes dugove?
k

kaboom

pre oko 2 godine

Ovi likovi bas blama nemaju. Na toj utakmici za Zvezdu nisu svirana dva penala koja su to mnogo vise nego ovo sto trzi Partizan. Za prvi je konsultovan VAR, za drugi nije, a kako to misle gospoda iz Partizana da glavni sudija nije pozvao VAR? VAR poziva glavnog sudiju ako je nesto sporno, a ne obrnuto. A ako je VAR pozvao glavnog sudiju , a ovaj se oglusio o isti, kako to u Partizanu znaju? Da li oni imaju nekog u VAR sobi sa kim su dosluhu? Postoji nesto sto se zove pravila igra, a Partizanu ih ocigledno ne poznaju, a i kako bi kad niko iz uprave ni macku sa praga nije sutnuo. Ajmo redom. Prekrsaj nad Kataijem. Igrac startuje na loptu, ali Kataji ne gubi posed i u nastavku ima kontrolu, dok kontakt traje nekoliko sekundi posle kog igrac Napretka rusi Kataija. Igranje Erakovica rukom, lopta pogadja u lakat Erakovica kome ruka u tom momentu ide ka telu, a ne ka lopti, jasno da on nema nikakvu nameru da igra na loptu, uz sve to je ruka u gotovo prirodnom polozaju, jedino sto je u laktu savijena. Vise je penal ono nad Katajiem, nego ovo, al to iz Partizana nisu pomenuli. Situacija broj tri je gol Gajica. Ben stoji u ofsajd poziciji pored golmana, sa jasnim pokazateljem da nema nameru da igra na loptu, niti utice na golmana. Golman brani, kao sto bi odbranio u bilo kojoj drugoj situaciji. Posle suta Gajica koji je bio u drugi ugao, Ben ne utice na golmana. Treca situacija, posle kornera rvacki zahvat nad Erakovicem i najociglednija situacija za penal za Zvezdu, sudija se nije oglasio kao ni VAR. Postavlja se pitanje ko je ovde ostecen?
K

Kamber

pre oko 2 godine

I još si zaboravio čist drugi žuti karton za Đuričkovića,kada sa leđa sa obe ruke drži Kangu jedno 10 sekundi.
L

Lik

pre oko 2 godine

A udarac rukom po licu Kataija u šesnaestercu si zaboravio pod 4
x

xbox

pre oko 2 godine

Ne zali se napredak ali je nasao partizan da se zali na navodne sudijske propuste na mecu izmedju zvezde i napretka,kakve to veze ima sa partizanom? Druga stvar od 3 derbija,jedan ste izgubili,na dva odigrali nereseno,kiksnuli ste protiv Cuke i tako protiv par timova gde niste smeli i sad vam kriva bia,cia,fbi ..
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Nije problem sto se iz partizana zale, jer njima ovaj rezultat nije povoljan da bi ukrali titulu, ali problem je sto oni navode jednu situaciju u utakmici i to kad je lopta napucana direktno u odbtambenog igraca, koji pokusava da izbegne kontakt ruke sa loptom. A ne navode dva nedosudjena penala za zvezdu i jedan ciat ponisten gol. Takodje ne pricaju o krljanju igraca Napredka, a sudija ni faul nije dosudio u mnogim situacijama, ocigledno su isli na povrede igraca, a prvi zuti je krajem drugog poluvremenana i to dosudjen zvezdinom igracu. Budite malo realni, Zvezda ih je celu utakmicu nadigrala, i vi bi ste sad da optuzite sudju da je pomogao Zvezdi nad mocnim i realno po vama juce boljim timom Napretka.
D

Dosadni ste

pre oko 2 godine

Ko jos prati ovaj srpski krs od fudbala???
@

@Dosadni

pre oko 2 godine

Evo prvi ti pratis a pravis se pametan...
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

I sve je kao pre, opet si šampion... Karavani prolaze, psi laju...
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

E sad mi je sve jasno, pa nije bas problem u navijacima, znaci ovi debili koji sami unistavaju Partizan i sve njegove vrednosti su ovi duduci, koji sve vreme pokusavaju da usmere problem vani. Znaci, umesto da se saberu, organizuju, spreme za prelazni rok, pa i za KUP, ovi sire li sire spletke, sire li sire mrznju. ALo bre sram vas bilo, pa 5 godina niste nista uspeli da uradite, unistavate klub iznutra, pa i one najmladje prodajete posto zasto, sad potpisujete ugovore sa istrosenim igracima koji vam nisu doneli nikakav rezulta, Miljkovic, Jojic, Smiljanic, Markovic, Obradovic, Miletic, Ostojic, ostareli Natko, .... alo ljudi nema vam kraj. A istovremeno, prodate Sadika, pobegne vam najbolji igraci poput Asana, Sume, bez centi a uplatilili ste milione, i u mesto da pokusavate i trazite resenja za ove stvari vi prstom sam na Zvezdu, a da nije Zvezda ja vam garantujem da bi nasli nekog drugog. Podelili ste navijace na tri grupe, jer vam tako odgovara da se drzite tu gde jeste. Kako vas nije sramota da od Partizana, od kojeg je strepeo i jedan Real da dovedete u situaciju da se izzlivljavaju razni klubovi boranija do boranije. Ja ne znam, koliko navijaci Partizana mogu da trpe, ove stetocine, ili mozda stvarno kako kaze Pantic ovo je mnogo vece zlo protiv kojeg ne mogu ni navijaci. Imam pitanje za sve Partizanovce: Gde su vam Legende, ima li ko ziv, ili svi su umrli? Ko je bre Vucelic, Vazura, Ilijev alo breeee, ma zapalio bi im kancelarije i svu tu materijalnu stetu bi nadoknadili navijaci 100 % sam uveren u to, Niti jedan komentar nisam imao za text, jer odvratno je vise baviti se nebulozama, ne kazem da je sve ok, ali vreujte ni izbliza nije kao sto ovi debili pokusavaju da predstave. Pozdrav od Zvezdasa

Banda

pre oko 2 godine

Ne mogu navijaci nista ali nece ni oni biti doveka poslati su sa vrha drzave rasturili su i rasterali sve sto je valjalo ali mislim da nisu mogli da dovedu bolju opciju na klupi da sve zamaskiraju ko ce drugi nego Stanoje koji je nekada obecavao mogao da bude i dobar trener kad je vodio Partizan u ligi sampiona ali je odavno skrenuo sa pravog puta i sada radi samo na stetu kluba ako je to uspeh da mi budemo skoro prvi ali opet drugi za 2 boda.
G

Gostmiki1234

pre oko 2 godine

Jos jedan dokaz da su premirali napredak jer su ovi kidali kao nikad u zivostu, samo ja ne videh gde je to napredak ostecen dok zvezda je ostecen jer nije dosudjen cist penal i kod drugog gola ne vidim na koji nacin je ben uticao na igru jer nije uticao na golmana... ali ajde sve, da su nas pobedili bar u derbiju pa i da se bune al ovako ovo je vrhunac cinizma...
L

Lice sa POTERNICE

pre oko 2 godine

Cuti ko riba...
p

polako000

pre oko 2 godine

sad ce pise se uveliko,pa cemo danima da citamo smejurije
@

@Lice

pre oko 2 godine

Mislis na Vazuru?
m

molim

pre oko 2 godine

neka bude da se pomagalo i zvezdi i partizanu. liga je losa i zvezda i partizan odskacu i ostaje jedino ispravno mjerilo za izjednacene klubove a to je medjusobni susreti i koji je tu skor ... zato tisnoca hvalite se unapred dogovorenim pobedama pa kada vas trener vas ne pusti place on placete vi ali posteni gazds tog kluba sut kartu mu da. racunate da ce vam milinkovic jucer ili linta za vikend doneti titulusro niste bili bolji u derbiju i da je sami zaradite za placite manje ce te pisati
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Oni ovim bacaju foru svojim navijacima..da ih ubede da oni dobro rade i igraju, ali im Fss ne dozvoljava da budu prvi. Smesni su vise, realno, bilo je vise spornih situacija juce, ta jedna Eraka, ali i nekoliko gde za Zvezdu nije sviran penal, kao i ponisten gol. Ko moze da ospori penal nad Kataiem u petom minutu, pre svih ostalih situacija? Pa ako je mini kontakt nad Jovicem u Subotici bio penal za Partizan na 0:0 u 80 i nekom min, tek je ovo penal!!! Realno je Zvezda bolja, veci izbor dobrih igraca, dok komsije imaju samo Rikarda..ostalo tanko bas..bolje da se bave sobom
m

makakodane

pre oko 2 godine

Sad je WAR kriv. Ajde malo da analiziramo. Partizan u derbiju gubi 2:0, na poluvremenu "trener" uvodi beka i treceg defanzivnog veznog, kao da Partizan vodi, U 1. derbiju Natko daje gol a "trener" cupa kosu od besa, na poslednjem derbiju najboljeg igraca uvodi u 86. minutu? Forsira "igrace" koji ne mogu igrati ni 3. ligu......miljkovica, miletica, jojica, ... ma muka mi je!
N

Nije rat

pre oko 2 godine

Nije WAR u pitanju, vec VAR...
_

_001644.493e1cc339514cc5a42e93e58ffa9fd8.2126

pre oko 2 godine

Zar oni ne igraju danas protiv Vozdovca ?
S

Spartakus

pre oko 2 godine

Ma kakvi to, to su poštenjačine. Pogotovo dr Terzić.
G

Gost666

pre oko 2 godine

isto kao i vazura
T

Tokyo

pre oko 2 godine

GOSPODA se poziva na VAR? E pa gospodo, od kad je uveden VAR Partizan nije pobedio Zvezdu! VAR ne dozvoljava vise situacije kao kad u finalu kupa Milenkovic obara Boacija vukuci ga za dres a da sudija ne svira penal, kad se Benu ponistava regularan gol zbog navodnog ofsajada a Miletic bio poslednji igrac, kad Savic izbacuje loptu u korner a sudija svira penal jer Ozegovic pada preko njegove noge, kad se opet Ozegovic baca kao u bazen a sudija opet poklanja penal, kad se Milunovicu ponistava cist gol a da Zander pre toga Stojkovica nije ni dotakao, kad se Stojkovicu koji kao poslednji igrac rusi Vukanovica oprasta cist crveni karton, kada Djurdjevic daje gol rukom i izjednacuje rezultat... To samo onako iz prve, derbiji iz zadnjih nekoliko godina. Da ne pricam o ranije i ponistenim golova Piksiju, Savicu itd. Sada postoji VAR i svaka sporna situacija se proverava. Trazili ste VAR, dobili ste ga ali vam vise ne prolazi kao pre, da Zvezda bude ostecena u derbiju a da vi kukate kako ste vi bili osteceni. P.S. Gol Boacija, kada je Stojkovic "vracao pasos" takodje bio cist kao suza. Lopta bila tacno 91 cm u golu, merili strucnjaci iz Tokija.

milford

pre oko 2 godine

Poništen Milijašev gol zbog navodonog ofsajda je najveća krađa u derbijima ikada
U

Ultra011

pre oko 2 godine

Da ne zaboravimo da su uveli i pravilo da nije ofsajd ako se crnac koji daje gol, drži rukom za stativu... Mislim da se zvao Everton. I bilo je tragikomično!
r

raul

pre oko 2 godine

da l je realno vise oba Tima imaju vise od 95 procenata pobeda da l da se zapitate zbog cega,pa jedan bajern primi 4 Gola od bohuma Koji pri dnu table,to bi bilo ko kad bi partizan I zvezda primili 4 od mladosti Ili metalca,je l mislite da je to moguce?? ova Liga mora da se reze na 12-14 timova plafon 🤷od 98 se sve vrti oko 2 Tima,I kup ubode na svake TRI do cetri god neki drugi Klub
U

UvekPosteni

pre oko 2 godine

Ne znam da li sam dobro razumeo. Žale se partizani što su u Kruševcu jedan penal pucali dva puta? Ne pominju kako su ostvarili najveći uspeh u svojoj istoriji protiv Flore? Predsednik Bjeka je izgleda po ovom saopštenju igrao za Zvezdu:)))))) Ceo Svet je već navikao da sluša priče o partizanskom poštenju, a vole ljudi i da se našale sa samoproglašenom gromadom:))))
a

abc

pre oko 2 godine

Mozda ne goli otok kao u vreme Tita, ali neki zakon za kaznjavanje kroz par godina drustveno korisnog rada, da se iskoriste svi ovi moderni navijaci zvezde i partizana, boga mi, drzava bi se fino izgradila. Za cas bi se promenilo stanje u zemlji da je kul biti navijac, pevacica i rijaliti persona.
d

dottore 13

pre oko 2 godine

Saopštenje koje više govori o njima. Trebao je svirati penal za Napredak, ka što je trebao svirati penal za Zvezdu nad Kataijem, a posle na Erakoviću.
b

bojank991

pre oko 2 godine

Mislim da ni sami ne veruju u ovo što izjavljuju ali eto kao neki pritisak stvaraju
G

GostBM

pre oko 2 godine

Saopštenje za internu upotrebu, za svoje sledbenike. Mada im realno ni oni više ne veruju u sve što pričaju.
o

opa 000

pre oko 2 godine

A penal nad kataijem? A penal nad erakovićem,kada ga igrač napretka sa obe ruke obara na zemlju? Mišljenje o tome poštenjačine iz humske???
d

deksiko

pre oko 2 godine

Pa pobogu ljudi dali ste više normalni??? Zvezda je drastično oštećena na ovoj utakmici i vi kukate.Pa dokle više?Tako ste 2017 čitavo vreme tvrdili da zvezda ima "zatvorene" sve utakmice do kraja i da je prvenstvo neregularno.Posle poraza od voždovca odjednom je postalo regularno.Da smo i voždovac dobili rekli bi "evo vidite da su imali sve utakmice zatvorene".Kaznite ih više za ovoliko širenje mržnje.

Kajs

pre oko 2 godine

Isto to vi tvrdite za nas i prosle i ove godine a i godina pre kada se bezali koliko hocete bodova i pravili rekordne serije pobeda a vi 5 godina prvi a 2017. je samo Partizan krao pa poremetio planove da vi budete i tada sampioni i to vam je malo.Partizan unisten iznutra i spolje razbijen tim uprava i trener koji je terao jednog po jednog igraca a dovodio samo otpadke i ptice na grani znaju sta se radi i na kraju da kazne Partizan pa neka kazne ljude koje su tu postavili da ih oteraju iz fudbala to bi za Partizan bio preporod.
K

Koan

pre oko 2 godine

Da im damo Kup, šta mislite?
B

Blade123

pre oko 2 godine

U inat NE!
7

777

pre oko 2 godine

Koje sramno saopstenje pa veci penal je bio za Zvezdu i to na samom pocetku meca kada je Katai sapleten cist penal bio... Sramota sta pisu
M

Mikki

pre oko 2 godine

Imaju li misljenje o penalu koji nije sudjen nad Kataijem?
L

Lata

pre oko 2 godine

Jedva čekam kraj sezone jer nemogu vas više slušati,toliko plakanja toliko fuliranja toga nema nigdje na svijetu.Imali ste sve izgubili sve idostaviše plakanj.Svi pred Skupštinu i čekati novu sezonu.
A

Anton1985

pre oko 2 godine

Imaju razloga da se zale. Dobili sve derbije i pokazali da su bolji a Zvezda uzima titulu protiv tame nekog Napretka?! Zaista odlican sezona za FKP, posebno drugi deo iste. Leprsavo, sa dosta sansi, napadacki...Odlican i gledljiv fudbal. Trazila se karta vise na njihovom stadionu. Novine pisu da je za poslednje kolo veca potraznja za kartama nego na San Siru ovog vikenda. Razumljivo je, svi zele da vide Miljkovica, Obradovica, Natha, Zdjelara, Markeca. Istina je, pokradeni su i tacka. Dobro vodjen i zdrav klub a ne kao tamo neki klub koji vode lica sa poternice. Zaista treba iskoristiti potencijal Vazure i Vucelica. Ne treba ih ugnjetavati.
G

Gost79

pre oko 2 godine

Dodao bih još i neverovatne uspehe u Evropi ove godine, gde su crno beli ispali u polufinalu Lige Šampiona od Liverpool-a nakon neverovatne sudijske kradje na Anfield-u. :)
1

1988 g

pre oko 2 godine

Dok živimo zlatno doba, sport nam se raspada i više niko za to i ne priča, jer toliko smo duboko u zlatnom dobu, da je glupo iznositi činjenice koje su tačne, i favorizuje se zvezda, jasno je svima, i vama koji stalno drućkate kako mi kukamo, komoleksi, ludila, ali sa vama je sve glupo pričati, srećna vam poštena titula, zlatno doba jeee
A

Anton1985

pre oko 2 godine

Osecam blagi sarkazam u tvojoj poruci. Druze imam skoro 40 godina i daleko smo mi od zlatnog doba kao i od postenog fudbala...Samo uzivam u ovim idiotlucima ljudi koji vode Partizan i obmanjuju ovu decu da je neko drugi kriv sto Partizan nije sampion u fudbalu. Krivi su oni. Zvezda je posteno dobila derbi na marakani 2:0. Tacka. Sve ostalo su verovatno namestili i jedni i drugi. Samo nije ok da krive nekog drugog. To je sve.
N

Narikace

pre oko 2 godine

Ovo me podseca na onu scenu iz onog naseg domaceg filma "Rane" kad na sahrani glavnog kriminalca popularnog "Kureta"(koga glumi Bjelogrlic) Nikola Kojo stoji pored njegovog groba i daje 100 maraka onim dvema babama 'Narikacama' i kaze im ajde sad krenite...a one jaoo kukuuu kukuuu....🤣
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Jesi li ti nekada komentirao Terzica? Imas li bar pribliznu sliku o tome, koliko puta u zadnjih desetak godina, zvezdana slsla saoptenja? Jesi li zaboravio, fa je u prvom kolu ovogodisnjeg sampionata, tvoj Terzic opalio zestoko saopstenje protiv Partizana? I sada samo jos jedan podatak ( moze se proveriti), kada je osamdesetih godina Velibor Vasovic bio postavljen za sefa strucnog staba, posle (cini mi se) dvanaestog kola, zvezdana je pala na poslednje mesto na tabeli. Ixjava Vasovica je bila, citiram: hteli mi da priznamo ili ne, ali od danas pocinje nasa borba ZA OPSTANAK. Znas li na kom mestu je zvezdana zavrsila prvenstvo, te iste godine? Bila je sampion, prijatelju, sampion. Normalno, uz pomoc cuvenog zvezdaninog proleca. Veliki pozdrav.....od UDB-e.
S

Srbija 1990

pre oko 2 godine

Kako to naprasno odjednom da se Zvezda favorizuje, kako se nisu zalili dok su bili prvi na tabeli. Smesno kao i uvek do sada.
S

Srki987

pre oko 2 godine

Sramno saopštenje.
Ž

Željko ®

pre oko 2 godine

A rusenje Kataia u 16m nije sporno? A,da...ne racunaju se situacije na stetu Zvezde... Dobro je da su svi krivi osim vas sto ste i ove godine bez titule.To znaci da cete biti na vlasti jos par godina u Partizanu.Brojacemo do 10 u nizu uz vas takve.Da ste nam zivi i zdravi i sto duze tu gde jeste.
G

Gostsamja

pre oko 2 godine

Klub u cijim prostorijama su najstrasnije ubijali ljude, nadjeno oruzije, umesto da se izbaci u najnizi rang takmicenja, dao sebi za pravo da prica o regularnosti..
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 2 godine

Nesposobna uprava se pere i pravda njihovim navijačima, pa ko vam je kriv, imali ste 5 bodova prednosti i dva derbija, izgubili prednost od 5 bodova, od dva derbija, jedan izgubili 2:0 a trebali 4:0, drugi derbi igrali ziheraški fudbal i zaostaju 2 boda, a sada kukumavčite kako se sudi u korist Zvezde, pa kako vas bre nije sramota, nego da su pametni vaši navijači pa da rasteraju ovu nesposobnu upravu motkama, ali očigledno da i njima odgovara ovakav raspad kluba od strane njihove uprave, dok je ove uprave i dovode im istrošene penzionere u klub za Zvezdu nema zime, ja tu ništa ne bih dirao.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Jedino rešenje je izbaciti zvezdu i sve njene filijale iz lige na par sezona pa kako se koji tim opameti i promeni i počne da igra fudbal a ne sklanjalicu polako ih vraćati. Ovo je jedino rešenje da se pravi navijači vrate na stadione i da napokon gledamo regularnu ligu i normalan fudbal gde se neće znati pobednik unapred.
G

GostBM

pre oko 2 godine

Nešto slično skoro da je i sprovedeno....samo sa raznim Džombama, Vukadinovićima, Smederevom itd, itd, itd....
S

Sarloa

pre oko 2 godine

Ok slazem se,onda se mora izbaciti i tvoj JSD posto u zadnjih 5 derbija niti jednom pobedili niste 3.nase pobede i 2 neresena,deljamo vas redovno,tako da ste i vi nasa filijala pa s tim podlezete takodje izbacivanju iz lige kako vec kazes!
@

@milojkA

pre oko 2 godine

Vidim da je tebi bilo za vreme Toleta najregularnije ikada...? Kako vas vise nije sramota da kukate?
r

ranGo

pre oko 2 godine

E moj milojko.... nije lepo drugome zeleti zlo.... vrati se to... ako vam se vec nije vratilo???
G

Gostsamja

pre oko 2 godine

ne se sekiraj, ostala je jos neka filijala, Kulu Metalac i ostale smo liferovali. vas smo ostavili za kraj, kao i KK, da napustite konacno srpski sport.
G

Gost0301о50

pre oko 2 godine

Па прво треба Партизан да избаце. ако ћемо око филијала.
2

2-0 Katai

pre oko 2 godine

Pa i vi ste nam Filijala isto tako s obzirom da vas redovno bambusamo u derbijima kad god to pozelimo,tako da i vas treba izbaciti iz lige!
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 godine

Sta kazu za izmisljen penal i crveni karton protiv Napretka u prvoj utakmici ove sezone, sta kazu na sutiranje tog penala dok Partizan ne da gol? Sta kazu za izmisljen penal iz VAR sobe nakon 5 minuta u 89. minutu u Subotici? Sta kazu na nedosudjen cist penal za Zvezdu? Ali neka, zelim vam od srca da vam potraje ova garnitura u upravi i na tribinama zato sto ce jos vise ljudi da batali Partizan i kao sto ste pali sa par hiljada navijaca na par stotina tako da nastavite do par desetina
1

1988 g

pre oko 2 godine

Šta kaže ovaj, šta kaže onaj, i tako u krug.. penal nad kataiem nije bio, vrati snimak i pogledaj dobro, to što vas štite ko bele medvede i vrši jak pritisak od početka drugog dela je sasvim legitimno, jer kad iza sebe imaš i savez koji šatro gura partizan, veću nebulozu nisam čuo, a u savezu prva ekipa sa severa, onda je upitno da li je fudbal potreban u srbiji, ovakav sigurno ne, ali dokle god je stanje ovakvo u raspaloj srbiji, nama bolje i ne treba, čestitam titulu, zasluženu, jer zvezda je najjača, živeo precednik
K

Kidi

pre oko 2 godine

Ako gledamo stadione, vi ste komsija do mojega. Al ste mnogo šmrcavi, šmrckate na sve strane, ko da vam preslo u naviku. Tim vam je spor, al je makar star. Pobedjujete sve utakmice osim bitnih. Igrate negledivo, al su vam srecom prazne tribine, pa niko i ne gleda. Uprava sposobna, al na licnom planu. Trener dobar, za protivnika, evropski dokazan. Najbolji vam je ekonom-pravnik, koji pise saopstenja, prosli umalo samleo gradivo...Vrlo ste cudna skupina ljudi, nema sta
Č

Čovek iz senke

pre oko 2 godine

Kao što reče jedan moj ortak grobar '' Kada bi oni malo bolje radili svoj posao u vidu transfera igrača, manje bi im drugi bili krivi za sve''
a

aleksandar stolic

pre oko 2 godine

ljudi prokockali 5 bodova na polusezoni, kiksnuli dve, u dva derbija nisu imali 2 sanse, sad kukaju na sve i svakog. prvi deo sezone sve full a sad ne valja nista? ee opremmm
N

Nisu sudije uzele titulu već im je Partizan s

pre oko 2 godine

Svi dovode ozbiljne igrače a Partizan bivše fudbalere poput Jojića Markovića Smiljanića i još par njih i veliku zvezdu Pantića koji nije mogao ni u čukarički d se izbori za mesto startera pa posle krive sudije. Veliki partizanovac.
M

Mitro

pre oko 2 godine

Ko tačno dovodi ozbiljne igrače u ovom raspadu od lige sem Zvezde koja i tako uglavno promaši većinu što dovede.
b

batabane

pre oko 2 godine

To sto pises je cista demagogija.Tacno je i slazem se sa tobom,da je sam Partizan vise kriv ,nego ovo sto mu savez i sudije rade.Ali brate ja cu snositi posledice za moje propuste,ali nemoj jos i ti da me unistavas.Da me guras pod vodu,a protivniku dajes ruku i izvlacis ga.Nemoj tako,a jos me pravis na budalu.Tacno je da Partizan ima u svojoj selekciji i nedozvoljeno slabe igrace,koje Stanoje forsira,kao npr Miljkovica.Ali reci da su Markec10,i Pantic slabi igracije smesno.Jeste da oni nisu odigrali bog zna sta,ali...Uopste nisu igrali na pozicijama gde su najbolji.Obijica su pre svega vezni igraci.Markec je ofanzivni vezni,i sve sto je dobro uradio je,kada se nalazio u blizini protivnickog sesnesterca.Po krilu je ispod proseka,tacno.Pantic je cist centralni vezni,organizator igre. Takodje je najvise prilika dobijao po krilu gde je prosecan.Pominjes i slabije partije Pantica u Cukarickom.Ok,i to je tacno,ali treba shvatiti da je za Pantic igra u Cukarickom bila veliki korak unazad,i da u tom slucaju igrac igra,preko one stvari.
Č

Čovek iz senke

pre oko 2 godine

Ovo se uprava Partizana oglašava čisto da ne bi ih grobari najurili pa ono daj nešto da kažemo
G

GioGio

pre oko 2 godine

Brate, aj dajte im titulu, da ne kmece vise Pa ovo vise nije ni smesno.
X

XD

pre oko 2 godine

Isto kao što tvrde da je igrač Napredka namerno dao loptu Ohiju. Ivanić na metar od njega promenio lopti pravac i čovek promaši loptu.
J

Jedino rešenje

pre oko 2 godine

Kao u Grčkoj, strane sudije na terenu, strane u VAR sobi i rešen problem, nema povlašćenih...
S

Statler

pre oko 2 godine

Siguran sam da vam ni to ne bilo dovoljno.
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

To kosta burazeru! A ako bi u tim uslivima partizan izgubio opet bi im bio kriv neki "Zvezdin covek" poput Lakovica, koji im je obezbedio Evro licencu...
M

Mardi

pre oko 2 godine

U tom slucaju bi se Partizan borio za drugo mesto
h

hahahahahahahaha

pre oko 2 godine

A Zvezda za peto...
@

@Raul Bobadilja

pre oko 2 godine

70 miliona duga, nakrivite kapu, rodila vam njiva...
l

llll

pre oko 2 godine

nisu vise ni saopstenja sto su bila...
C

Cisto da podsetim...

pre oko 2 godine

SARLOA..GENT..FLORA I FAUNA..ANORTOZIS...I NA KRAJU KAO SLAG NA TORTU PRVO 5ARDA NA SVOM STADIONU I UKUPNO 8.KOMADA OD DECE PETLICA IZ FEJNORDA!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Polonia Bitom,Kairat Almati,Serif,Cernomorec Odesa,Nosatel Ksamaks,Zerminal Ekeren,CSKA Kijev.Cisto da podsetim!A koliko ti mozga a ni srama nemas mi od Anortozisa nismo izgubili dok ste vi jedan Naftan pokrali inace bi vas i oni ponizili.Pominjes Gent koji je imao 0 bodova i pored raspalog Libereca i Gent koji tuce Klub Briz.Pa o cemu sa bezmozgasem poput tebe polemisati?Iskljuci CAPS LOCK botino!
g

gustavklimt

pre oko 2 godine

Hahahaha! Ovo je na granici izmedju tragedije i komike. Od “najave jamba” i “al toleonea” do “jadni mi, favorizuju Zvezdu”! Ceo taj njihov “performans” je smiljena strategija. Ja ne znam da li neko ima oci, ali i slep vidi da je bukvalno sve suprotno od ovog teksta. Dovoljno je da podjemo od cinjenjce da cist penal nad Kataijem nije sviran i da stavimo tacku na svaku dalju raspravu. To smo svi mi, ukljucujuci i ostale tribine, videli juce na stadionu. Kangu su nam isprebijali za 2 zuta kartona. Gde to ima?! Pa onda dodje derbi, gde izgube 2:0 pukom srecom samo, jer je trebalo da bude 4:0 najmanje, pa nam sastavljaju ovakva sramna saopstenja. Napravili ste od ove lige “rijaliti program”! Sve vam je tamo, u tom “vasem univerzumu”, lazno i lopovsko. I zato Delije i Zvezdasi, mi svi na stadion da pomognemo nasoj ekipi da osvoji vise nego zasluzenu titulu! Ovo je toliko nebitno da u ove lazi cak ni oni sami ne veruju! Vidimo se na stadionu…
G

GostBM

pre oko 2 godine

Uprava mora biti zdrava, biti zdrava, biti zdrava....
г

гост66

pre oko 2 godine

Идите више у 3... са кукумавчењем. Да се разумемо,из табора оба клуба са Топчидерског брда. Као Калимеро само кукају на оног другог, а краду варају, на Бога не мисле. И после се неко пита зашто неко навија, прати неке иностране клубове и не занима га овај наш циркус. Да, сви намештају, али ово што раде наши је мени превршило сваку дару меру одавно. Плус она багра на трибинама која се мало мало па појеве у црним хроникама, част појединцима.
T

TERZA CZ

pre oko 2 godine

Žalite se predsedniku države a dok je on na čelu nikada nećete biti prvaci!!!!
M

Marko sudija

pre oko 2 godine

Samo da znaju,da je sudija Ivkovic okoreli navijac Partizana i da trenira u njihovom dresu u Lajkovcu...pozz
T

TraJan83

pre oko 2 godine

Neee..,hocemo Stanoja,hocemo konferenciju..,hocemo samozapaljivanje ispred skupstine..,ovako nema dramaturgije...😂
k

kragujevac

pre oko 2 godine

Zvezda je oštećena itekako u Kruševcu,ali bih samo podsetio Partizan i pisce ovog gluavog saoptenja: Zvezda vam je omogućila dfa kao drugi igrate kvalifikacije za LE broj osvojenih bodova na evroppskim terenima!
A

Avenger

pre oko 2 godine

Izgleda da su unapred dali avans Napretku, pa sad žale za parama.
C

Crvotočina

pre oko 2 godine

Avans znači da su pare date (ili se daju) unapred. Čisto da se zna....
e

eeeejjj

pre oko 2 godine

nema sta objasnjavati i pravdati se slepim ljudima,videlo se sve ko je ostecen,mogu da pisu do sutra,znaju i oni,nego se pravdaju navijacima,da ih nenajure,pa ko se upeca na kukanje upeca i eto....idemo dalje
G

GostKŠ

pre oko 2 godine

Plačite oči moje, lakše će srcu biti...
X

XD

pre oko 2 godine

Bio je penal, za Zvezdu, čist faul nad kataijem.
N

Ne lazi

pre oko 2 godine

XD svi ste vi iste lopine...terzijaneri
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Opet ono vase licemerstvo dolazi u punom izrazaju.. Morate prvo svoje dvoriste ocistiti da bi kritikovali druge, jel kapirate postenjacine? Vecu bruku od one kad je onomad jojic uzeo loptu i sebi dosudio penal, nece biti. Zato pokrijte se usima i ne blamirajte se.. Imali ste 5 bodova prednosti, znate da ste sami krivi za taj minus i sad u ocaju svakakvim sredstvima se sluzite da bi dosli do titule ili da omalovazite Zvezdu kao prvaka. To veliki klub kao sto vi tvrdite za sebe, ne radi.
D

DKP

pre oko 2 godine

Provereno, čovek je hvatao beleške na meču Partizana protiv TSC-a, i podvukao je IGRANJE RUKOM u 16 m, ne mora da bude PENAL...e sad, neka kaže "gospodin" ko je pogrešio, sudija koji nije svira penal protiv Partizana, ili onaj koji nije sudio penal protiv Zvezde, ili obojica. P.S. Da li se gledao VAR zbog mogućeg penala nad Kataijem?
G

Gos

pre oko 2 godine

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A Zvezdi poništen čist gol i nisu svirana 2 (i slovima DVA) čista penala. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

1. PENAL NIJE POSTOJAO, ERAKOVIĆU SU RUKA I LAKAT BILI PRILEPLJENI ZA TELO, I RUKA U TOM MOMENTU NIJE ČINILA TELO ŠIRIM, ŠTO ZNAČI PEAVILA SU ISPIŠTOVANA. 2. OČIGLEDAN PENAL NAD ERAKOVIĆEM NIJE SVIRAN I ZVEZDA JE OŠTEĆENA. 3. ZVEZDI JE PONIŠTEN APSOLUTNO ČIST GOL, JER JE BEN U PREDHODNOM ŠUTU STAJAO STAJAO SA STRANE A NE ISPRED GOLMANA, I GOLMAN JE TAJ UDARAC SA LAKOĆOM ODBRANIO, A GAJIĆ ŠUTIRA U SASVIM SUPROTAN UGAO, 10 METARA OD BENA, I APSOLUTNO NE SMETA GOLMANU, I ,,,,,, I SUDIJA PONIŠTAVA ZVEZDI ČIST GOL. DAKLE : PARTIZANOVCI , TIŠINA ! A UPRAVA PARTIZANA : NAZAD U SVOJE MIŠJE RUPICE I TAMO KMEČITE DO MILE VOLJE. Kmeeeeeee, kmeeeee, kmeeeeeeeeee, kmeeeeeeeeee, kmeeeeeeeeeeeeeeeeee😩
G

Gost84

pre oko 2 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti da bio je lakt ali uz zelo tako nema govora o penalu a za Spartak kad nije sviran cist penal kao suza al vas sudije kad guraju cutite
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

PRICAJU ONI STO SU DOBILI NEPOSTOJECI PENAL NA POKLON PROTIV SPARTAKA ZA POBEDU I TO U ZADNJEM MINUTI ZA 1-0!
B

Bim 92

pre oko 2 godine

I po hiljaditi put drzite lopova.. Xaxaxaxa....nisam primetio da ste objektivni u bar jednom saopstenju bili....Vas trener se ne brine za dobijene utakmice ali komentarise Zvezdu u svakom pogledu..... Ovo je bilo suvisno saopstenje,prelistajte vase utakmice pa druge komentarisite.... Ovo penal sto potencirate nije.... Gde ce covek sa rukama,sklanja ruku vidi se,sto se nije primetilo da se onaj sklanjao kad je oborio Kataija ili erakovice obema rukama... Tako da vam je saopstenje pogresano ili se to spremate da skinete gace veceras u trznom centru pa da zamajete javnost.... Hmmmm
R

Rampulja

pre oko 2 godine

Ono što je najgore ovaj sudija je teško grobar završio je Dif u Novom Sadu
K

Kemp

pre oko 2 godine

Znači ovo vam je još ostalo da pokušate da osvojite titulu :D hahahahahahahahahahahah
S

Samo bleda senka kluba

pre oko 2 godine

Da li je stvarno neko ozbiljan iz Partizana napisao ovo saopštenje ili su dopustili nekim klincima da se igraju? Nadam se iskreno da je ovo drugu, bez srama i blama se javljaju posle jučerašnje utakmice..Kakav mizeran potez očajnika
G

Gostpoipoi

pre oko 2 godine

Flora i Fejenord su sve objasnili. Hvala, dovidjenja.
Z

Zvezda...

pre oko 2 godine

...u Kruševcu oštećena za dva čista penala.
A

A pazi ovo

pre oko 2 godine

“Crvena zvezda svakako zadovoljna, jer je nezasluženo osvojila tri boda u utakmici u kojoj VAR tehnologija očigledno ne sme da se upotrebi kako bi se eventualno donela odluka koja bi išla u korist protivnika Crvene Zvezde.” A ponisten drugi gol Zvezde ne ide u korist Zvezdinog protivnika? Jel da?
o

opet ja

pre oko 2 godine

što bi volio da vas sudija ošteti danas,to bi bio šou.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Fotelje se zaslužuju rezultatima a ne saopštenjma!!! Pa zbog bunkera niste ni trebali da igrate super ligu nego zonu. To baš niko ne spominje a plus niko iz rukovotsta ne ode u fijoku.

Kontra

pre oko 2 godine

Bunker nikakve veze sa Partizanom nema. Nego onaj dan je na oba stadiona pronađeno nešto, ali taj drugi niko ne pominje. Aha.
@

@kontra

pre oko 2 godine

Pa na vasem stadionu je bilo krvi i silovanja, ne kod nas! Aha???
K

Kontra

pre oko 2 godine

Na vašem se ni ne pominje to što je bilo, kao da nije ni bilo. A bilo je.
@

@ контра

pre oko 2 godine

Па јел стадио ваш или није? Кад напишем да је војни ви се вређате. Замисли да нађу оружје у твојо кући а ти кажеш да оно нема везе са тобом. Што се професор повуче?
K

Kontra

pre oko 2 godine

Može stadion biti i Paje Patka, ali bunker nema veze sa njim. Evo kod vas je "čisto vlasništvo" pa niko više ne pominje šta je tamo pronađeno.
@

@kontra

pre oko 2 godine

Kod nas je nadjeno nesto, a kod vas isto to u daleko vecim kolicinama, kao i jos mnoooogo toga daleko kaznjivijeg... nemoj generalizovati, budi iole realan!
K

Kontra

pre oko 2 godine

Ja sam realna ali se to vaše ne pominje. Nigde. Crva nije ni bilo. Čuj daleko kažnjivije, zakon prepoznaje krivično delo i kraj priče.
@

@kontra

pre oko 2 godine

Po tebi je isto ako su na jednom stadionu nadjeni opijati, a na drugom opijati, oruzje (i to snajper), tragovi krvi, i usput silovan neki lik... To je isto!? Hahahaha . Vidim da imas selektivni osecaj za kriminalne delatnosti.
G

Gostbyjdj

pre oko 2 godine

vazuro gde su pare, pusti saopštenje
R

Ris

pre oko 2 godine

Zašto niste samo jednostavno rekli: "hoćemo finale kupa na našem stadionu"!
M

Meni je vas zao

pre oko 2 godine

A nekad ste bili veliki klub, dostojan rival… Ovo sad je, ne znam, tuzno, mucno i bljutavo… Postali ste seoski klub… Ok bavite se sudjenjem, ali budite gospoda, budite posteni pa recite koliko je Zvezda ostecena, a ne samo Napredak (ako je uopste i ostecen)…
I

Inđija zna

pre oko 2 godine

Jel gospoda iz Zvezde komentarišu penale "a la Inđija".
J

Jojic zna

pre oko 2 godine

Jos se prepricava situacija kad je Jojic dosudio penal za svoj tim! To nikad u svetu nije vidjeno
S

Stvarno jadno

pre oko 2 godine

Jesam Zvezdas. Partizan ne volim ali ga ne mrzim. Uvek cu Evropi navijati sa Partizan. Pitam se da li navijaci Partizana stvarno misle da je ovo uredu sto njihova uprava pise. Povraca mi se. Penal Erakovica?!?! Stvarno sad?!?! Ma daj. S druge strane - Penal nad Erakovicem? Nad Kataiem - 2 puta? To ne spominjete u pisanju?!?!? Koji licemeri
д

д.г.

pre oko 2 godine

Буди реалан и признај да им је то једино остало. Људи пробају а проба се не плаћа. Веруј да ће ова прича да прође код појединих гробара.
d

darkok

pre oko 2 godine

Opa,ovi se digli protiv vodje i njegove zvezdice čudno🤔 prvi put da je neko iz kluba digao glas na sudijsku kradju u korist zvezdane.Kasno vam je sada marionete što ste ćutali cele sezone dok su oni sve vreme kraduckali na svakoj drugoj utakmici sada ste se setili u poslednjem kolu ili vam je tako naredjeno sada kada je sve rešeno pa vas pustili da pišete saopštenje da ispadne kako se vi brinete za Partizan i kako vam je stalo a sve zarad ostanka u istom i naredne sezone e pa neće moći uprava napolje!!!Ps i ptice na grani znaju da zvezda mora i ove sezone biti prva jer samo tako milionske dugove mogu bar malo pokriti kroz kvalifikacije za LŠ ili ulazom u grupu LŠ ili LE,a sledeće sezone će prvi i drugi u kvalifikacijama za LŠ tako da Partizan može i sa polu igračima Marković,Jojić,Miljković,Miletić itd...biti šampion sve je stvar dogovora ili moranja naravno od strane vodje zvezde koji o svemu odlučuje a verujte sledeće sezone Partizan osvaja titulu tako mora biti da se malo smire strasti pozzz
J

Jesse Custer

pre oko 2 godine

Jadno da jadnije ne može biti.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Пенал Ераковића пенал над Ераковићем снимак контакта Катаија из једног угла поништен гол Гајића. Све је за анализу. АЛИ СВЕ а не оно што ви желите.
P

Pravilo

pre oko 2 godine

Kada Eraković igra laktom to nije ruka.
G

Gos

pre oko 2 godine

Kada Erakovića fauliraju u kaznenom protivnika to nije penal. Kada Kataija fauliraju u kaznenom protivnika to nije penal. Kada Ben stoji nepomičan bez ideje da učestvuje u akciji za to se poništava regularan gol...
P

Pravilo

pre oko 2 godine

Samo on neka šamara lopte, rukavice mu treba dati. Da da, sve se urotilo protiv Zvezde ali se ona bori protiv cele države, sudija i saveza, Piksija, Kokeze, Joce. Sa poštenim rukovodstvom na čelu.
Z

Zokiii

pre oko 2 godine

NAD KATAIJEM pre toga penal za Zvezdu nije sviran, plus Zvezdi je neopravdano ponisten gol, Ben nije uticao na igru. Ovo je SRAMNO SAOPSTENJE! A od kad je uveden VAR, Partizan nije pobedio Zvezdu.
@

@Zoki

pre oko 2 godine

Razocaracu te, ali gol je opravdano ponisten... Ben se ne pomera, ali po pravilima utice na igru. Inace zaista mislim da je kod ostalih spornih situacija vise Zvezda ostecena, ovaj momak je dosta nesigurno sudio.
B

Botelli

pre oko 2 godine

Jade jadne recenica:"Zvezda ne zasluženo osvojila 3 boda" sve govori o vasem postenju i objektivnosti. Treba Vas takve najstrasnije terorisati i urnisati bar jos deceniju dve.
B

Baloteli

pre oko 2 godine

U pravu si. U ovoj državi bi unapred za celu sezonu trebalo odštampati poslednji stranu novina: PREpoštena Zvezda ponovo prepošteno osvojila tri boda. Tamo sve vrca od poštenja, jest da predsednik ume da omaši sud ali pošto Zvezdama niko ne može da zabrani kako će da se zovu onda bi trebalo FK PREpoštena Crvena zvezda.
D

DzoniRD

pre oko 2 godine

I sta je sad sporno? Sto nije gledao VAR? Pa penal nije bio, a gledao a ne gledao. Sudija je isto tako ponistio cist gol Zvezdi, isto tako nije konsultovao VAR kad je taj isti Erakovic povlacen obema rukama i tresnut o zemlju, isto nije konsultovao VAR kad je Katai osamaren u sesnaestercu napretka, isto nije konsultovao VAR kad je Katai uhvacen u makazice u sesnaestercu Napretka. Je l' ste videli nesto od toga, o preposteni (ne)ljudi iz Partizana??? Tako da je ovde zapravo Zvezda debelo ostecena! Samo kukate na nesto, a da se napravi neko pametan i snimke vasih prepostenih utakmica i jos postenijih golova da posalje u Uefu, bili biste beton liga brzom brzinom! Sram vas bilo vise!
r

ranGo

pre oko 2 godine

Ma sta objasnjavas videli su oni to sve i znaju sve ali mora malo prasine u oci grobarima do duse nema ih mnogo,da su svu drugi krivi samo uprava i stanojko nisu....
R

Realnost

pre oko 2 godine

Ljudi nevezano sad ko za koga navija, ovo je nestvarno kakva pristrasna ekipa čini celokupan Partizan kao klub. Bilo je sudijskih grešaka i guranja i Zvezde i Partizana, međutim ovi ljudi zaboravljaju da su u drugom delu sezone više oštećeni klubovi koji su igrali protiv Partizana nego Partizan protiv njih. Uostalom kako oni smešno sve zamišljaju kakvi bi hipotetički bili krajnji rezultati utakmica, na nivou maštanja šta bi bilo, kad bi bilo. Gnusam se ovakvih stvari jer kao nekadašnji sportista nikad nisam bio učen da kukam i bunim se, već da se borim i budem bolji od protivnika. Uostalom neka "gospoda" iz Humske pobede Zvezdu (imali su tri prilike do sada u sezoni, biće i četvrta) pa pokažu da su bolji. Uostalom naspram njihovih hvalisavih nizova pobeda, statistika, matematičkih kombinatorika, Evropa je pokazala njihovo pravo lice, pametnom dosta. Sportski pozdrav!
k

klegan

pre oko 2 godine

krenula opravdanja i gluposti totalne nezasluzena pobeda kakve su ovo
m

mare czbgd

pre oko 2 godine

ima da vas krademo jos godinama a vi cete samo da gledate.
z

znaci

pre oko 2 godine

Ipak kradete.. hvala na priznanju
N

Nebojsa C.

pre oko 2 godine

Tacka na JSDP.
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Ma nosite se svi vi! Komunjarski projekti, kancer srpskog fudbala i generalno sporta.
L

Lepi B

pre oko 2 godine

Kako je tesko biti veciti drugi i komsija mali.Neizlecivo.
J

Jan

pre oko 2 godine

Uprava napolje
Z

Zeljooo moja

pre oko 2 godine

Koliko ste vi jadni... Nije sviran penal nad Kataijem pa ni nad Erakovicem kada ga igrac Napretka u kaznenom prostoru drzi sa dve ruke citav krug oko sebe i na kraju baca na pod i ponisten je Zvezdi cist gol jer Ben nije uticao,th smetao golmanu koji je jasno video i odbranio sut! Jadnici ste i to cete ostati...
D

Dejan Nić

pre oko 2 godine

Ne damo titulu
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Penal nije ni postojao. Na snimku se vidi da Erakovic ne pruza vec sklanja ruku. Nije penal svaki put kada lopta nekoga pogodi u ruku jer bi u tom slucaju svako ko udje u sesnaesterac gledao da pogodi nekoga.Ali navikli smo da nemate pojma o pravilima vec da samo kukate.Tako ste trazili ofsajd iz auta na derbiju. Kao drugo,cist penal nad Kataiem nije dosudjen i mozda cak jos jedan upravo nad Erakovicem kada ga je igrac Napretka vukao sa ledja i oborio.Cist gol je ponisten Zvezdi. Vi granicu za sramotu nemate dok vam se istovremeno protivnici sklanjaju.Cast izuzecima kojih je malo. Prevaranti jedni
G

Gostwwww

pre oko 2 godine

hahahhaahha Penal nad kataijem na pocetku utakmice nije dosudjen, covek mu ubacio noge izmedju njegovih,sudija ne svira penal,sramota. ponisten gol zvezdi,bez razloga. I na kraju da se slatko nasmejem kad traze ono kao penal 😂😂😂 dok ne oterate upravu bicemo prvaci,oni samo traze alibi jer su nesposobni.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Sad Zvezda treba za svaki korner i aut Partizana da se oglasi. Naravno da se ne oglase za saplitanje Kataija.
K

Kg

pre oko 2 godine

Bravo, stida nemaju, oni da pominju ovu utakmicu gde nije pre svega sviran cist penal nad Kataiem i ponisten gol. Ali ovo je samo uvlacenje nesposobne uprave partizana navijacima da ne moraju da objasne gde su pare i zasto im drzava placa licencu 2 miliona evra po treci put , zasto im placa carter let za Soči , zasto fss pozajmljuje pare da plate dugovanja za igrace i gde su pare od silnih , kako oni kazu fantasticnih milionskih transfera. Gde su nestale pare od Scekica i jos mnogih malverzacija za sta je Vazura vec 2 puta optuzen. Zato ne lozite se i ne raspravljajte se sa frakcijasima. Oni kmece vec 5 godina. Isto pricaju i kada smo 2 godine imali 30 i vise razlike i 9 i 11 i sada kada je 2 razlike. Stida ni morala nemaju. Potez ocajnika koji se hvata za slamku ovakvim sramotnim opravdanjima.
G

Gost 82

pre oko 2 godine

BU HU HU , PA TO JE NEPRAVDA BU HU HU SMRC SMRC , A KAD STE VI BILI PRVI ONDA JE BILO SVE OK , ONDA SU SUDIJE SVIRALE KAKO TREBA , VAR RADIO A SAD KAD STE DRUGI " NAS NIKO NE VOLI , NEPRAVDA PA TO TI JE " BU HU HU
d

dulo salo

pre oko 2 godine

Subotica.
S

Spremo asistent

pre oko 2 godine

Subotica šta? Čist penal.
R

Rockov asistent, Drezgic asistent, itd...

pre oko 2 godine

@Spremo asistent, nije bio penal! A juce su bila dva nedosudjena za Zvezdu!
B

Bili Piton gost

pre oko 2 godine

Pa ljudi moj. Ovde je Zvezda debelo oštećena! Regularan gol poništen Gajiću, čist penal nad Katajiem i Erakovićem nije sviran! O čemu bre ovi pišu!? Zbog Ludog Stanoja ovo je sve i urađeno!
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ja kao Zvezdas kazem, ono je bio penal za Napredak!!! Ruka odmaknuta od tela, pogadja lopta u nju i jasno kao dan da je penal!!! Nema diskusije. Sa druge strane ne vidim u saopstenjuu da se pominju takodje dva, ne jedan nego dva cista penala za Zvezdu!? Ili im je to slucajno promaklo!? Ne bih rekao da je slucajnost?! Ja sam obektivan uvek bio. Penal kao suza, ali isto tako dva za Zvezdu kao suza!!! Pozdrav.
H

Hoho

pre oko 2 godine

E i ti se razumeš u fudbal ako misliš da je to bio penal
G

Gostjkl

pre oko 2 godine

Gde bre odmaknuta, lakat uz telo! Ne padaj na njihove fore... Za ostalo se slazem...
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ostavite vas broj tel da vam pomazem sliku gde se jasno vidi da je ruka odmaknuta od tela? Tako da penal je bio. A i da je bila uz telo po novim pravilima svaki kontakt lopte i ruke moze da se svira kao penal, tako da nema razloga da se prepiremo. Nasi smo.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Slažem se sa tobom u proceni situacija, ali je za tok meča uvek najbitnija prva situacija jer se meč drugačije odvija kada braniš 1:0 protov Zvezde i kada su igrači Zvezde nervozni jer jure rezultat. Pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je Napredak poveo 1:0! Šteta što sami uvek upropastimo sve i kada nema potrebe, evo i sami vidimo koliko VAR u Srbiji nema nikakav uticaj ako sudija ne želi da ga koristi iz njemu znanih razloga. A ako Zvezda sa ovako jakim timom ne može da osvoji titulu bez ovakvih gluposti, takmičenje gubi sav smisao. Ko to ne razume, nije mu mesto u normalnom društvu. Korist od VARa će biti prava kada TRENER bude imao pravo da zatraži od sudije da ide i pregleda snimak, bar jednom po utakmici. Zašto se to pravilo ne uvede, e to je enigma…
G

Gos

pre oko 2 godine

A gle ovog genija što priča o toku meča hahahahahaha. Pa penal nad Kataijem je bio čist na samom startu utakmice ...
G

Gosthjk

pre oko 2 godine

Nije svaki kontakt ruke i lopte penal. Nije kad se odbije od drugog dela tela, nije kada pogodi u rukav dresa, nije kada je ruka u prirodnom polozaju. Erakoviceva ruka se mozda ne lepi sa telom, ali svakako nije u neprirodnom polozaju, plus on ruku privlaci sebi, ne pomera je od sebe. To penal ne moze da bude nikad!
G

Gostqzezeueiow

pre oko 2 godine

evo sendvicari odmah opleli po tastauri hahahahah
G

Gost81

pre oko 2 godine

Nema majskih kisa ali zato Partizanovci isplakase more suza
F

Familijobe

pre oko 2 godine

Hahahahaha a ruka u prirodnom polozaju uz telo i ko god je gledao utakmicu video je da je bas naprotiv sudija Zvezdu ostetio ne svirajući penal nad Erakovicem i ponistavanjem cistog gola, cak i ludi zeks to priznaje.Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
D

Dekins

pre oko 2 godine

Ala Stanoje,ne plači više,Saudijska Arabija ti ne gine,ionako nigde više i nemozeš biti trener
k

koler

pre oko 2 godine

Jel Sadik dao gol?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ako je jedan zeljko pantic rekao da ovaj mec nisu odlucile sudije onda stvarno nema o cemu da se prica.
N

NoName1

pre oko 2 godine

Da im se dodeli titula za "većinu vremena provedenom na prvom mestu".... Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
G

GostRider

pre oko 2 godine

Kao prvo drago nam je da gledate utakmice Crvene Zvezde i da patite posle toga,kao drugo Zvezdi je ponisten cist gol Gajica zato sto Ben nije ni mali prst na nozi pomerio a kamoli da je imao neki uticaj na golmana Napretka,hvala i dovidjenja do sl sezone!

Dj_97

pre oko 2 godine

Da je omiljeni trener uprave i velikog dela navijača bar jedan derbi uspeo da pobedi, ne bi se sada pisala saopštenja već bi se slavila titula. Kasno ste se setili gospodo, UPRAVA NAPOLJE ZAJEDNO SA TRENEROM!
p

plačite oči moje

pre oko 2 godine

Zauvek ćeš ostati samo komšija mali. 77 godina vas terorišemo ;)
r

rasa 979

pre oko 2 godine

kako to ste nas terorisali 77 god. kada je do 1966 bilo 6:6 u titulama? neka cudna matematika
G

Gost 66

pre oko 2 godine

66. godine ste bili i prvaci Evrope do 70. minuta
r

rasa 979

pre oko 2 godine

pogresio sam bilo je 7:6, covek je napisao da nas terorisete 77 god. cemu onda Istorija ako se ne prati da li je 66' ili 91?
A

Adrian Mutu

pre oko 2 godine

Isti taj var je vama poklonio penal u subotici posle 20 minuta gledanja istog zato tišina imali ste sve u svojim rukama izgubili ste ko vam je kriv
V

Volimm

pre oko 2 godine

Ovo plakanje mi je omiljeni deo godine
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

Pa, bravo! Posle istog tof Napretka, Spartaka i TSC-a našao ko će da priča o poštenju! Bravo!
P

Pik gost

pre oko 2 godine

Hahahha, evo su! Pa nesrće jedne, Zvezda je oštećena u 6. minutu! Skandalozna odluka VAR-a da ne dosudi penal nad Katajiem, i to u pravo zbog vas i Ludog pacoja!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Snimak?!
A

Aco CZ

pre oko 2 godine

Ovo je hit, pa Zvezdi penal je mogao da se svira, nije morao da se ponisti gol, pa drugi penal nad Erakovicem... Samo pisu da sakriju svoju nesposobnost.
A

Aco CZ

pre oko 2 godine

Ovo je hit, pa Zvezdi penal je mogao da se svira, nije morao da se ponisti gol, pa drugi penal nad Erakovicem... Samo pisu da sakriju svoju nesposobnost.
P

Pa1

pre oko 2 godine

Pobedite Zvezdu! A možda vam je lakše da istupite iz lige?
e

euzebio0

pre oko 2 godine

Partizani crni vrani, crni su vam dosli dani
u

uvek si drugi

pre oko 2 godine

Da ste najbolji lagao vas neko, zato što su vam od svega pare preče, p... k... i ovo veče!
K

Kostakurta

pre oko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha e bede bedne.
n

nije za dzabe...

pre oko 2 godine

Nije vama dovoljno oci otvorio ni milosrdni andjeo.Vama samo apokalipsa moze da pomogne.