Ognjen Ožegović, © Star sport
Ognjen Ožegović, © Star sport

Ognjen Ožegović u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.20. | 12:20

Zamena za Anta Vukušića

Izgleda da se Ognjen Ožegović vraća na prostor nekadašnjeg SFRJ. U mlađim kategorijama bio je član Borca iz Banjaluke, afirmisao se u nizu srpskih klubova, a naredna destinacija mogla bi da mu bude Slovenija, pošto je ozbiljan kandidat za novog centarfora Olimpije.

Ljubljančani su trenutno lideri prvenstva, ponajviše zahvaljujući Ante Vukušiću, autoru 26 golova, pa su se i na Stožicama pomirili sa nagoveštajima da će, tako raspucan, hrvatski špic potražiti novu sredinu. Vukušić je u potpunosti oživeo karijeru među Zmajevima, podsetio na igrača kakav je pre deceniju bio u splitskom Hajduku i ovo je sjajna prilika da klub nešto zaradi njegovim transferom.

Izabrane vesti

Svesni da Vukušić odlazi, u Olimpiji su već krenuli da spremaju teren za narednu sezonu. Sportski direktor Mladen Rudonja odavno češlja spisak potencijalnih novajlija, a prema navodima slovenačkog portala Nogomanija, najviše mu se svideo Ognjen Ožegović. Isti izvor navodi da je Rudonja kontaktirao 26-godišnjeg centarfora i da postoje velike šanse da se posao završi.

Tim pre što u nemačkom Darmštatu – koji ga je prošlog leta doveo iz Partizana za 400.000 evra – ne računaju na Ognjena Ožegovića. Prilika je to za Olimpiju, koja će, pod uslovom da odbrani prvo mesto na tabeli (bod prednosti u odnosu na Celje), za mesec dana učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.



tagovi

Ognjen OžegovićOlimpija Ljubljana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara