Komentari na vest

Ohi ne odustaje: Još nisam pokazao svoju najbolju stranu, želim da doprinesem plasmanu u Ligu šampiona

N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Ohi to mozes samo s partizanom izvesti. Oprostice ti ruznu proslost. Garant.
Д

Деда

pre gotovo 2 godine

Лош си, Пешић је за тебе доктор, нећеш више играти.
G

Gostssss

pre gotovo 2 godine

ustvari ovaj sto je opet dao gol veceras! e on vas!
c

cirkus...

pre gotovo 2 godine

Jedan lik je ostavio sam 70 komentara ovde sam... sta dalje reci...
T

Tuborg

pre gotovo 2 godine

Uopste mi nija jasna situacija oko Ohija. Ako hoce da ga prodaju sto mu ne daju da igra u domacem prvenstvu dao bi neki gol sigurno, podigao bi cenu bar malo. Sve mi ovo lici da ce Pavkov da ode a Ohi da ostane. Zato se forsira Pavkov od starta.
s

supraspinatus

pre gotovo 2 godine

Pa verovatno je tako. Ovo je maksimum sto je PAO nudio za Pavkova pre pocetka prvenstva. Ako da kraja prelaznog roka ovako nastavi realna prica je da se proda za 1-1.5m, Ohi ostaje a ako se udje u LS u minut do 12 neki bolji napadac.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Alo bre prvenstvo tek počelo,rezultati i igra su tu. Zašto menjati dobitnu kombinaciju. Igrače Ohi kada bude potrebno i kada bude vreme.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Podrzavam Ohija ali moram i da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Svi na stadion da damo podršku Gospodinu Terziću. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
M

Mujaga

pre gotovo 2 godine

Gospodin Terzic izbegava krivicnu odgovornost na najbrutalniji nacin i ruga se pravosudju Republike Srbije i zbog toga ne bi smeo da dobije sekund javnog prostora a ne da bude predsednik naseg najveceg kluba…sve ostalo je bajka za budale, za koga god navijali..
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Jedva cekam trenutak kada ce "gospodin Terzic" postati NAJVECI GROBAR POD KAPOM NEBESKOM!
M

Manire se više ovoga

pre gotovo 2 godine

Manite se više ovoga. Shvatate li da više niko ni ne sumnja odakle ovaj komentar.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Pre Terzića dug -40 miliona evra a sad -100. Eto, tu smo stigli sa Terzićem i Mrkelom.
G

Garema

pre gotovo 2 godine

A tvoje ime sve govori
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Od januara je Ohi iz punog kapaciteta prvenstva Norveske,dosao,odmah se povredio,pa oporavio,dobijao prilike,dao gol u derbiju,ali nešto nije stimalo,da li postavka ekipe,igra bez centaršuteva,slabiji srednji red i spora tranzicija,tek nije pokazao očekivano.Ove godine Pavkov svaki meč gol,čak i asistencije,trenutno za makar domaću ligu vrši posao,treba i Ohiju dati priliku,no to će,kako i sam kaže morati da izbori.Msm i sa je na pripremama opet imao povredu.Bilo bi dobro da ne bude"slučaj Dioni",izgledno je bolji od njega.Duga je sezona,bez 25 igrača nema primisli,igraće sigurno a pokazaće teren kvalitet i vrednosti.
G

Gol u derbiju

pre gotovo 2 godine

Znate o cemu se tu radi, uprava i "mister" ovog decka na sve moguce nacine pokusavaju na Silu da prodaju u Americku ligu za bednih 2.mil a on NECE da ide tamo sto je i izjavio za Norveske medije! Upravo zbog toga sad pokusavaju da ga psihicki slome da bi to prihvatio i zato mu ne daju ni minuta po utakmici vise da igra! Decko je lepo napisao na instagramu da mu je najveca zelja da sa Zvezdom udje u LS i da je potpuno zdrav i spreman da igra i pomogne,a ovamo od stankovica i uprave non stop slusamo lazi kako je "povredjen" i slicne nebuloze,ko da smo svi mi spali s marsa pa da ne znamo sta se zaista dogadja!
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Pa Stanković je odavno prestao da bude ono što je bio kao fudbaler. Sad sve vrti oko para, zgrada i ostalo.
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Ponasaju se prema njemu kao da su ga platili 30miliona. Promenio ligu na polusezoni, dao 11 komada i nije dosta...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Uredu je U INAT DUŠMANIMA, ostavio si na ovoj vesti bar 15 komentara podrške Ohiju, i sve sa različitim Nikovima. Što se tiče Ohija neverovatna greška se pravi što mu ne daju da igra. Ali nije ni prvi ni poslednji o koga su se ogrešili. PRAVDA ZA OHIJA.
N

NAJVEĆI ZVEZDA...

pre gotovo 2 godine

Od mene licno najveca moguca podrska za DOKTORA FUDBALA i najboljeg sportskog direktora na balkanu Zvezdana Terzica i da ostane u klubu sto duze jer su svi pravi Zvezdasi uz njega! A podrska i za Ohija takodje u inat svim dusmanima! Ziveo Terza!👍
G

Godzila

pre gotovo 2 godine

Ne zna Deki nista koji je sa njim svaki dan ali znaju čitaoci Mozarta da je Ohi najbolji.
m

moni

pre gotovo 2 godine

vrhunski igrač, jedva smo čekali da dođe...dajte čoveku šansu...
P

Prvi spic

pre gotovo 2 godine

OHI JE ZA PESICA,PAVKOVA I BENA IZMISLIO FUDBAL,NIJE ON KRIV STO MU NAMERNO NE DAJU DA IGRA SAMO DA BI GA PRODALI!
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Pa valjda ako želiš da prodaš igrača stavljas ga da igra da bi ga bolje prodao.
@

@prvi spic

pre gotovo 2 godine

Jel moguce da si toliko limitiran? Blatis i ponizavas igrace koji su daleko vise dali Zvezdi zato sto tebi nije po volji izbor startne postave!? I ja smatram da bi Ohi trebalo da igra, ali sve mi se cini da ce Pavkov biti prodat a da ce Ohi i Pesic deliti minute kasnije... Kako god da bude, strpi se...ne pravi se pametan i nemoj biti nezahvalan!
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

E moj brate ohi, tebi još niko nije rekao da mister i mita ne racunaju na tebe
P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

STANKOVICU PUSTI OHIJA DA IGRA,DOSTA STE GA SABOTIRALI,DECKO JE PRVI SPIC!
b

bruka

pre gotovo 2 godine

Ne možeš prijatelju, jer mora da igra bivši fudbaler Pavkov, sa pivskom stomačinom i da se sapliće o loptu. Pri tom je tolika srećara da ga pogađa lopta i postiže kao neke golove. Mada ovim timovima bih i ja umuljao par komada.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Vidi se da je grobarima prirastao za srce,mnogo ga vole.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Ne sećam se tačno protiv koga dade onaj gol ni iz čega kada se lomilo za titulu za 1 :0 i pobedu . Prošle sezone su previše bili dominatni Katai i Ivanić , ali pored toga za mene je ostavio dobar utisak . To što ne igra je neka politika kluba. Centarfor u Zvezdi bi trebalo da bude neko ko je u konkurenciji za reprezentaciju , a ne nekakav Pavkov . A da za malo da zaboravim onu asistenciju koju je imao za dotičnog koji je trebalo samo da ukliza za gol protiv Rendžersa da nije panj .
M

Mujaga

pre gotovo 2 godine

Mnogo bolji spic od Pavkova, a od ovog Pesica i da ne spominjem…sramota sta mu rade!
@

@muLJaga

pre gotovo 2 godine

Od Pavkova mozda, ali od Pesica nikako...
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Legendo znamo da si nas najbolji napadač ali nešto debelo muljaju u vezi tebe!
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Odlican momak, ima pravi stav i ne kuka niti pravi probleme zato sto trenutno ne igra, to je pravi nacin, uz, naravno, vredno treniranje, da se vrati na teren. Bravo
G

Gangs

pre gotovo 2 godine

Dobar napadač ali nema potrebe menjati bilo šta dok ovako igramo. Deki je namestio dobru ekipu i treba mu verovati. Pustite botovanje i menadzerisanje preko komentara. Ne možete destabilizovati Zvezdu
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Nije botovanje ni menadžerisanje. Pavkov će nas koštati Evrope ponovo kao protiv Redžersa prošle godine. Ohi i Pešić čak mogu i zajedno kad se juri rezultat.

Lazar Czv

pre gotovo 2 godine

Pa bas bi sad znacio dobar napadac a ne propali pavkov
G

Gangs

pre gotovo 2 godine

Taj "propali" Pavkov je prvi strelac lige i trenutno najbolji centarfor lige! Da ne poredimo ko je više dao Zvezdi u prošlosti! Uključi mozak bote
M

Mu Idžicu

pre gotovo 2 godine

Grobar sam ali moram da priznam da je ovo greota šta se radi sa ovim momkom. Mislim da naša liga dugo ali baš dugo nije imala ovakvog napadača. I da da mu treba vremena. Makar menjali sistem zbog njega, ne ceo tim ali sistem. Da on bude glavna udarna igla, ako se bude on uklopio i Zvezda udje u LŠ komotno bi treći u grupi mogli da završite. Što je po meni dosta ambiciozno.
Z

Zingaro BL

pre gotovo 2 godine

Covjek je dao gol na debiju, kad smo bili na -5 u tom trenutku, da vise nista nije uradio, a jeste, mnogo toga za malo vremena, bilo bi dovoljno... Mislim da ima sta da pokaze...
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Pokazao se daleko bolje nego naprimer Falcineli, za kojeg se govorilo ulazi u sanse, otvara prostor i tako dalje. Ohi mozda nije briljirao s loptom, niti je neki dribler, ali je covek davao golove. Jednostavno nema srece doduse, Pavkov je odlicno poceo, sad dosao i Pesic...
M

Mekmanaman

pre gotovo 2 godine

Ne razumem da se pljuje Pavkov zato što ne igra Ohi. Zeleni teren je za sve podjednak pa ko se bolje pokaže taj će igrati. Pavkov trenutno daje golove i time je sebi obezbedio mesto u postavi. Ohi je kvalitetan igrač, ali sam mišljenja da nije pokazao koliko se očekivalo i sa kakvom statistikom je došao. Ono što se meni čini kao razlog njegovog ne igranja je duel igra gde je Pavkov neprikosnoven i domanantniji ne samo od Ohija nego od svih špiceva koji su dolazili u Zvezdu. Da se zagradi, spusti loptu saigraču, izbori faul... Jedini koji mu je iole bio konkurentan je Falčineli, ostali ni blizu. Drugi njegov problem je što je doveden Pešić koji je već ostavio traga u Zvezdi, nadavao se one sezone golova i zna kako sistem funkcioniše, brže će se uklopiti. Uz to sve je i preiskusan. Problem je što Zvezda ne čeka i ne trpi i stalno se nadograđuje kvalitetnijim i boljim, nemaš puno vremena za dokazivanjem. Neće biti ni prvi ni poslednji igrač koji poseduje kvalitet a da nije uspeo da se izbori za mesto iz određenih razloga.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Nadograđuje boljim a doveli smo Pešića. Daj ne prdi. Zvezda dovodi pola igrača koji su već bili kod nas. Ovo drugo šro dovedu nam neko drugi preporuči jer Mita the Slepac ne bi pogodio pojačanje ni da bira između Mesija, Ronalda i Maradone.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Jedva čekam onog bota " Podrška za Ohija"! Taj naleće na Ohija svuda po gradu i ovaj mu se izjada! Ajde majstore,da čujemo šta ti je sad rekao!
p

pesicev botu

pre gotovo 2 godine

@pa1... rekao je da su pesic,pavkov i ben najveci panjevi u spicu i da je od sve trojice bolji 1000 puta! Jel ti sad jasno?
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Ohi je dobar napadač ali po čemu je bolji od Pavkova ili Šilje? Sreo si ga opet pa ste pričali na tvom savršenom Norveškom jeziku?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da ovaj momak ostane što duže u Zvezdi, kao Ben i Kanga, Mislim da je tek sada shvatio gde je došao i kakav je Zvezda klub. Nekako mislim da će On biti sve bolji i da će ostati upamćen kao dobar stranac.
g

gost88

pre gotovo 2 godine

Meni odaje utisak finog i kulturnog momka, malo smo se ogresili o njega, treba jos pravu sansu dobiti.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Dalje tvrdim da je Ohi bolji od Pavkova i Pesica.Ohi bezi odabde dok jos imas vremena za neku solidnu karijeru.
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Ohi je prodat, nasli su interes da zarade na njemu,zato je i dosao Siljavi.. Od septembra nema njega vise... A nepravedno je zapostavljen,od svih bio je bolji, Dioni,tomane,aleksa,pavkov,ben,i siljavi, nisu cak ni njegov nivo.
G

Gostmkg

pre gotovo 2 godine

"Osetio težinu Zvezdinog dresa" (ili dresa bilo kog srpskog kluba) - vi nas zezate.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

niko te ne zeza,zvezdin dres je težak,baš težak,baš zbog toga što je u Srbiji,gde svi očekuju 30 pobeda u prvenstvu,po mogućstvu 7:0,siguran plasman u uefa grupe itd,u norveškoj toga nema,igraš normalno,ako si bolji pobediš,lošiji izgubiš i nikom ništa,sledeći vikend nova tekma i lep izlazak sa porodicom
G

Gostmkg

pre gotovo 2 godine

Madmix, čiji pogled na sport je zdraviji, naš ili norveški?
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 2 godine

Verujem u ovog momka i želim mu sreću u Zvezdi. Nije slučajno radio to što je radio u Moledeu i Stabeku !!! Nikako ga se ne treba lako odreći. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇳🇴🇳🇴🇳🇴 Samo jako!!!!
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

Tako je brate!!! ne daj se! Podrška za Ohija! odlican centarfor dajte minuta koliko i Pešiću pa će te videti!
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Nema nista od LS mozda LE mozda. Us se previse naduvala.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Predji kao Kleo u Partizan. Tako su i Klea pljuvali, cim presao krenulo ga. Davao golove kao lud. I nogom, i glavom, voleji, makazice, kako god. Sve ga krenulo. Igrao 3 klase iznad ocekivanog.
C

Cccccccc

pre gotovo 2 godine

Ostavite ohija ne bacajte pare na novog spica!!! Imamo Pesica kao startera i Ohija da ulazi ako hoce ako nece prodajte ga. Dajte koji milion za beka pustite spica, svi ce da nas napadaju po desnom boku i gotovi smo ako se ne pojacamo, Gobelja prestaje polako da lici na fudbalera, i drzanje na terenu mu je smesno postalo, uozbiljite se smejace nam se neko!!!
Z

Zaim

pre gotovo 2 godine

Ohi ce svakako da bude prvi spic,budite sigurni u to.Pavkov ide,pitanje je dana.Silja ce nositi prvenstvo a Ohi evropu.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Plan je da se isforsira malo Pavkov da bi se prodao a onda Ohi i Pešić ostaju.
D

Dr. Terzic

pre gotovo 2 godine

Kad nije igrao Tomane zasto ne igra,kad ne igra Pavkov zasto ne igra,kad ne igra Ohi zasto ne igra,kad igraju zasto igraju... Srbija ima 10 mil trenera... Ljudi Ohi ne igra zato sto je promasio zivot protiv Rendzersa,zato sto nije u formi,zato sto je Pavkov dao gol po utakmici,zato sto je Pesic dao onu petom,zato sto smo dobili 4:0,5:0,2:1,6:0 bez njega. Sve dok Zvezda pobedjuje nece se menjati nista... dace mu opet sansu sigurno...
C

Czz

pre gotovo 2 godine

I meni je strasno drag momak iako realno nije nikakav trag u Zvezdi ostavio jos uvjek. Vidi se da je vaspitan i profesionalac. To sto se dogadja na treninzima i zbog cega ne igra necu da ulazim ali se podrska treneru mora dati jer je di sad sve odradio kako treba. Jedna stvar me tjera da mislim da je do Ohija zasto ne igra a to je da su ovi nasi toliko alavi na pare da bi igrao samo da bi se prodao. Tako da podrska treneru a za ostalo cemo lako
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Mislim da si najbolji spic u Zvezdi, doneo si nam vazne golove za titulu ali nisi kriv kad te neko sklanja...
D

DOVEDITE DESNOG BEKA

pre gotovo 2 godine

Treba mu dati sansu makar do zime. Sa Pesicem, Ohijem i Pavkovim mi smo mirni u spicu. Kao desetku imamo Ivanica i Bena. Krila su Katai, Motika, Mitrovic, Bukari, Mustapha. Osmice Kanga i Kangwa, razbijaci protivnicke igre Sanogo, Krsticic i Srnic. Imamo napokon dovoljno dobrih stopera, Milunovic, Dragovic, Erakovic, Pankov i Lekovic. Na levom beku Rodic i Gobelja koji moze i desno, na desnom Stankovic koji moze da igra i osmicu. 3 odlicna golmana, Borjan, Vasiljevic i Popovic. Ocigledno je da nam fali samo kvalitetan, ali bas bas kvalitetan desni bek i tu je kraj price, spremni smo za LS. Ja se nadam da smo napustili razmisljanje iz 80-ih da ne treba dati puno para za beka. Nadam se da bi mogao doci Sabaly iz Betisa. Treba se nekako otarasiti Spiridonovica (pisu da ga trazi TSC) i Falca (dati ga makar i za dz u Seriju B), te poslati Nikolica i Gordica na pozajmice, jer su im preko potrebne minute. Bogdanovica u Graficar i gotov je prelazni rok. Imali bismo 6 stranaca, a od zime 5 jer Sanogo ce ostvariti pravo na drzavljanstvo, i 4 odlicna bonusa i bas bi fina bila ekipa.
G

Grrrr

pre gotovo 2 godine

80-ih su bekovi igrali do linije centra.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Svaka čast za analizu 👍
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Саногу на зиму истиче уговор. Поред Фалка и Спидија бар још петорица немају квалитет за Звезду.
m

marekpgj

pre gotovo 2 godine

Ohijev menadžer ostavio 15 komentara haha
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Ti li si Deki?
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Кад си толико интелингентан објасни зашто Павков пре Охија? Зашто и Пешић пре Охија?
J

JehovaZeks

pre gotovo 2 godine

Zato sto je Pavkov srpski Kejn. Unistivac Liverpula Partizana Milana.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Dečko skroz na mestu. Objave na instagramu su mu ili vezane za porodicu ili za Zvezdu. Hoće da ga oteraju, šikaniraju i da ga prodaju po svaku cenu a on se trudi još više. Vidi se da đu prija ovde i da je zavoleo klub i navijače. Nama je Gobelja glavni igrač na desnom boku. Čovek koji nas je ukanalio nekoliko puta. I on ima mesta u timu. A Ohi ovde ni celu godinu, davao golove i sad kao nije zadovoljio. Ne može Zvezda da čeka. Ja bih pre rekao da Terza ne može da čeka.
G

Gost123...

pre gotovo 2 godine

Ali, najjače mi je kad neko napiše u komentaru "Hoće da ga oteraju, šikaniraju i da ga prodaju po svaku cenu", samo da ispljuje klub ili Stankovića, a on sam da intervju i kaže "svestan sam da se nisam pokazao u najboljem svetlu" i kaže da mora da radi više da bi se izborio za mesto u timu....
P

Prcko33

pre gotovo 2 godine

Dosao je co'ek i dobio sansu , ispostavilo se da je Pavkov trenutno bolja opcija (co'ek kad' god igra da gol) , tako da nema ljutnje .I nije u redu da pljujes Gobelju , sasvim korektan igrac jos malo samopouzdanja i bice vise nego dobar za nase uslove!
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Ako je tačno da su stigle neke ponude za njega prodaje ga sigurno. A ako je tačno da je povređen onda moramo da budemo strpljivi,Pavkov trenutno daje golove a Pešiić je pokazao kako bi trebalo špicevi da se kreću i proradiće sigurno. Ostaje da se nađu dobri bekovi ali ne makar šta. Teško će ići sa nalaženjem bekova ali valjda će i to biti rešeno.
b

bager

pre gotovo 2 godine

pa šta čekaš?!
V

Violator

pre gotovo 2 godine

Dečko je zaradio mesto u prvoj postavi. Dao je 11 golova u 19 utakmica. Ne znam šta bi mi hteli više od jednog napadača?
V

Verovatno

pre gotovo 2 godine

Nije hteo da ide u MLS kao što Degenek nije hteo u Singapur, pa je sklonjen.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Od tih 19 utakmica, koliko je igrao samo poluvreme i to cesto ulazio s klupe kad je vec bilo reseno i to protiv kasapa iz nase lige. Ne mogu da kazem da se Deki i o jednog igraca ogresio, ali sa Ohijem je za sada to slucaj. Pavkov u Evropi nema sta da trazi, kako god igrao nasu ligu.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Ja se nadam da ce vise dobijati sansu. Bio je sasvim soildan na prolece, ulazio bi u sanse i davao golove. Zasto je skrajnut, nije mi uopste jasno, kao ni mnogima. Da li je nesto drugo u pozadini, ne zna se.
B

BicuSlobodan

pre gotovo 2 godine

Zvezdin ubedljivo najbolji špic.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Stvarno ali stvarno ne mogu da shvatim sto mu ne daje makar 20 minuta?Upari dva napadaca ionako vodimo sa tri,cetri razlike.Ubacice on njega kad bude krenulo po zlu i donece nam on golove ako ne prodaj decka i cao
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

E moj brate napaceni ne daju ti da igras a za klasu si bolji od ostalih. Jos te ponizavaju dovode sedamnaest napadaca pricaju o ovome i onome..
G

Gost1112

pre gotovo 2 godine

Stankovic ima da ga unisti. Uopste nije bio los
T

Tarik Abdul Vahad

pre gotovo 2 godine

Veliko bravo za Ohija!!!
P

Prčanj

pre gotovo 2 godine

Nije arogantan, poštuje klub i to mi se najviše sviđa kod njega.
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

Ode ti rodjo iz Zvezde do 31 avgusta

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Da nece u Umcare 28. na Gospojinu kod Dragovica?
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

@sliks17 ne nego će kod tebe u pudarce
M

Marko 86

pre gotovo 2 godine

Ja i dalje tvrdim da Ohi mora da bude starter, mislim da je nepravedno zapostavljen, da ce ove sezone da eksplodira, samo da mu se dAju minuti!!!!
A

Asdff

pre gotovo 2 godine

Sramota sta rade sa momkom, iskreno navijam da prodaju Pavkova sto pre, a da Ohi dobija sansu bar sa klupe
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Odlican igrac, ima dobar skor otkako je dosao, a kod nas se predstavlja kao da nema pojma.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Podrška za Ohija. Jel imate obraz??? Po čemu je Gobeljić zaslužio da igra, a Ohi nije. Koliko šanisi dajete Gobeljiću i pored toga što nas je mnogo puta unakazio. Sada je postao nezamenjiv, ma to je tragikomika. Pogledaj statistiku Ohija, koliko minuta, koliko golova. Tu je neki problem ispao koji nema veze sa terenom, pa je sklonjen. Kakva crna povreda, kakav crni Rendžers što im nije dao gol. ŠANSA ZA OHIJA POD HITNO.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Jesi li dobro? Gobeljic je bek a Ohi napadac. Sta lupetas

MILAN1989

pre gotovo 2 godine

Nije ih poredio po poziciji nego po ucinku. Sto se tice Gobelje, prve sezone je bio okej, druge dao gol Bufonu pa neka bude plus i sad je svake godine sve gori i gori. Obilaze ga na slepo. Decko nema nista osim borbenosti. A sto se tice Ohija, ko bi postigao vise golova pored Ivanica i Kataija? Nema sanse da ni jedan spic ne valja. Igra se svodi na Ivanica i Kataija, ako njima ne ide onda gubimo. Treba mu dati jos jednu sansu makar u paketu sa Pesicem.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gostivar. Na tvoj komentar, šta reći a ne zaplakati.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Zvezda treba da uloži sve u dovođenje Desersa. Trojac napadača koji ima nisu za startnu postavu Zvezde u LŠ.
P

Pananana

pre gotovo 2 godine

Nazalost prijatelju od Desersa nista,i danas je dao dva gola za Genk,tako da od njega nema nista,nisu ga uzeli kad je vredeo 4 mil,sad vredi 6
K

Kojadinjo

pre gotovo 2 godine

Puno sreće, zaslužuješ... Kamo sreće da igraš i da lopte idu na tebe.
g

gost1991

pre gotovo 2 godine

Pustite coveka da igra,ima ko da ga hrani loptama!!! Dovedite top desnog beka i rezervnog levog i kraj price imamo sve!!!!
G

Goost

pre gotovo 2 godine

Pa to je i problem. Treba da dobije loptu...Kad se Mića i Sale smiluju da odigraju...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Šta oni rade ovom dečku to je smešno. Pa kad bi njemu Ivanić i Katai hteli da daju loptu na 5 metara kao Pavkovu dečko bi dao 30 golova u sezoni. Ali čuvaju oni svog pajtosa vojvođanskog, fok nas ne urniše negde u Evropi opet i ukrug.
G

Gekas

pre gotovo 2 godine

Tako je "pametni" bravo za analizu.. Unistio nas Pavkov protiv Milana,Liverpula, Kopenhagena, Helsinkija, Kluza, Salcburga... Koje ovde face pisu protiv Stankovica, a niste u zivotu potrcali za autobusom paraziti jedni.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Bolji od Pešića i Pavkova zajedno ali jači je "mister".
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Није до форме Охи. Знају ови из руководства шта планирају. Џабе се трудиш.
G

Gedzared

pre gotovo 2 godine

Koliko bi se skenjo kad bi ovog čoveka prodali sjajan igrač,a sve ide ka tome,ovakvom igraci nedati sansu sem toga odigrao sjajnu polu sezonu
p

publika

pre gotovo 2 godine

Apsolutno nefer zapostavljen igrac, apsolutno nedovoljno prilike je dobio, sad je sputan i dovodjenjem Pesica. Steta, otici ce a nece pokazati zbog cega je dosao, to je samo greska uprave.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Oho ho Ohi
D

Duga je sezona

pre gotovo 2 godine

Ohi spremi se! Da udjemo dva puta u LŠ i da ponovo omlatiš komsije.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Ne znam mozda je u pitanju nesto sa cime nisam upoznat. Inače meni bi Ogi igrao uvek pre Pesica i Pavkova. Decku samo treba kontinuitet. Sa ovim su se složili...