Ohi (©Starsport)
Ohi (©Starsport)

Ohi u Skandinaviji trese mreže kao lud! Sa kapitenskom trakom oko ruke presudio Midtjilandu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.23. | 20:58

Ponovo će se, baš kao i u Norveškoj, boriti za titulu prvog strelca...

Na stadion “Rajko Mitić” stigao sa epitetom velikog pojačanja, bio je raspucan i najbolji strelac norveškog šampionata. Ali, posle samo osam meseci, iako je na terenima u Srbiji pogađao, procenili su u Crvenoj zvezdi da nije materijal za Evropu. Poručeno je Ohiju da nađe novi klub, otišao je u Brondbi i u Danskoj pokazuje da nije zaboravio kako se daju golovi.

Ohi u Skandinaviji trese mreže kao lud! Na debiju za Brondbi bio je strelac, dočekao je i debitantski nastup za Norvešku i pogodak u državnom timu protiv Republike Irske, ali i da za svega nekoliko meseci postane kapiten jednog od najvećih danskih klubova. Drugi meč zaredom sa kapitenskom trakom oko ruke vodio je Brondbi do pobede – 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Taličan je Ohi Omoidžuanfo za Brondbi kao kapiten, ali i bez nje. Samo jedanput kada je dobio minute tim s periferije Kopenhagena je izgubio. Otkako je potpisao za danski klub postigao je sedam golova – uključujući i današnji protiv Midtjilanda – i definitivno mu golgeterske sposobnosti niko ne može osporiti.

Carovao je u petercu na terenima Norveške, isto čini i u Danskoj. U kaznenom prostoru zna da se pozicionira, da nanjuši gde će završiti lopta. Za Brondbi je pravi čovek na pravom mestu, jer da ne trese mreže, izvesno bi se Momci iz zapadnog dela borili za opstanak. Ovako, možda i završe u plej-ofu i steknu priliku da se bore za izlazak u evropska takmičenja.

Nekadašnji Zvezdin igrač ne bira protivnike. Matirao je “male”, ali i “velike”. Otkinuo je bodove Kopenhagenu, sada je presudio Midtjilandu. Definitivno klub prepoznatljiv po razvoju mladih igrača i skautingu može da se oprosti od borbe za titulu, napravio je još jedan korak nazad. Brondbi je pogotkom Ohija skočio u gornju polovinu tabele i obišao je Midtjiland.

Nije imao težak zadatak Brondbijev kapiten, dobio je loptu od Simona Hedlunda, bio sam na drugoj stativi i ćušnuo je preko gol-linije. Ponovo će se, baš kao i u Norveškoj, boriti za titulu najboljeg strelca.

DANSKA SUPERLIGA - 19. KOLO

Ponedeljak

Midtjiland - Brondbi 0:1 (0:0)

/Ohi 57/



tagovi

Ohi OmoidžuanfoMidtjilandBrondbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara