Komentari na vest

Old Traford se raspada, Junajted zaglavljen u prošlosti i Glejzerima služi kao platna kartica

B

Burazengija

pre 5 meseci

Zbog pojedinaca (navijaca) mi je iskreno drago a isto tako mi je zao jer je Junajted kao i Liverpul sinonim za Premijer Ligu. Prodaja kluba i otkaz Seven Ten Hagu!
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Ameri i fudbal ne ide.
Č

Čarizard

pre 6 meseci

Baš mi je drago da Junajted propada, želim im još brže propadanje kako infrastrukture tako i loših rezultata na terenu. Kanta za nabijanje gol skora.
S

Ser Aleks

pre 6 meseci

Joše jedan primer kompleksa nabijenih od strane velikog Ser Aleksa.
2

24.04.1902.

pre 6 meseci

E to june nece da te mune! GGMU!!!
š

štae prob

pre 6 meseci

Pa samo pola sezone bojkot,prazne tribine,pa ćete da vidite da li će da prodaju klub
2

24.04.1902.

pre 6 meseci

GGMU!!!
v

vuk.zivkovic

pre 6 meseci

Man United je čak i više para trošio od Sitija u prethodnom periodu, a pogledajte gde je United, a gde City. Loša atmosfera u klubu i promašen trener totalno. Treba im neko opušten da malo smiri situaciju, ali nemam ništa protiv da ostane i ovakva situacija. YNWA!
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Ništa ne menjajte! Sve je OK. Podrška Glejzerima! YNWA!
m

max alegri

pre 6 meseci

Ocigledno promasen trener, o pojacanjima da ne pricamo, trener poput Ngelsmena je neophodan tamo, da uvede nemacku disciplinu
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Zasto onda navijaci idu na stadion???? Udarite dobar bojkot,pa ce onaj sljam da se razidje sa vrha kluba.Po meni Leipzig ima bas zdravu politiku kluba.Uvek su u debelom plusu!
M

Miloschichi

pre 6 meseci

Nije to srbija druze, vidi se da ne znas nista o englezima. Oni zive za vikend, nista vece nema od odlaska na utakmicu vikendom i bojkot ne postoji
T

Trololo

pre 6 meseci

Nije to tako lako. Koliko god navijaca da odluci da ne kupi kartu (pogotovo sezonsku), jos vise ce ih cekati u redu da istu kupe. Junajted je brend, ma kako trenutno igrao i uvek se trazi karta vise. A pritom, to je i stvar navike, kulture odlaska na utakmice, gde niko nece tek tako odustati od pracenja svog tima. Nema sanse da ce se Glejzeri oterati nekim bojkotom tog tipa. Pre ce otici ukoliko rezultati budu losiji, ne bude novca od LS i sponzori se udalje od kluba, ali vidis da ni to nije tako jednostavno. Uzasne pijavice, eto, to su vlasnici Junajteda.
p

podesen

pre 6 meseci

Oni zive za vikend,da se urokaju,nesto narokaju,idi na utakmicu pa u subotu uvece opet narokaju jer u nedelju uvece ako se uroka ne mize da ide na posao.Oni zive za fudbal i ovo drugo sto ide uz to,ljubav prema klubu,zemlji.A mi Srbi bi prodali veru za veceru,cast izuzecima.
@

@pa

pre 6 meseci

ono najtvrdje jezgro utd-ovih navijaca odavno vec ne ide na tekme
m

miksa77

pre 6 meseci

Ja cuo da oni kupuju partizan sa Brnabicima.
m

maree1346

pre 6 meseci

Nekada jedan od najvecih klubova, danas tema sprdacine. Dovoljno ko im igra odbranu, da im nije Rasforda i Brune i mozda jos po nekog pojedinca koji bljesne sa vremena na vreme verovatno bi bili zadnji na tabeli. Trener je kriv koliko i sam klub, imao je celo leto da odluci koga ce da dovede i kako ce da uklopi u svoj sistem, ali ne moze da prenese taktiku Ajaxa koja prolazi u vecini evrope, ali u Engleskoj ligi gde ima dosta utakmica, jako tezak raspored i mnogo cvrst fudbal sa mnogo kvalitetnih ekipa to ne moze da prodje, stadion unutra svlacionice kao da si se vratio u 80te ili 90te, infrastruktura 0 bodova, kao i sami trening centri. Ja ne znam sta njihovi skauti rade covece, na papiru imaju jedan od jacih skauting timova, a oni dovode sve neke igrace oko 30 godina koji su istroseni i nikada nisu bili na nekom vrhuncu
N

Nix125

pre 6 meseci

Ako ćete da napišete kako je Old Traford u potpunom raspadu, kako prokišnjava krov, stare stolice, rđa svuda, itd., onda ste mogli i postaviti neke slike u tekstu, a ne ovako da vam verujemo na reč.
R

Raffa

pre 6 meseci

Imas na youtube snimak navijaca Junajteda koji snima prokisnjavanje krova u toku utakmice.
i

igor978

pre 6 meseci

Sledeće godine kupite NULA sezonskih karata, prestanete da trošite novac na stadionu ove sezone na hranu i piće, prestanete da kupujete dresove i sve ostalo - da vidite kako će se Glejzeri skloniti. Amerikancima je bitan jedino i samo PROFIT, oni su ušli u biznis kupovinom kluba, nema tu ničga drugog.
M

MileSenjakBG

pre 6 meseci

samo su iz Amerike Avram i Joel zna se čiji su to. tako i rade
n

nick kerr

pre 6 meseci

Ако је голман Звезде Глазер, онда су и ови Глазери а не Глејзери. У питању је исто презиме.
K

Kdkd

pre 6 meseci

Imas reci u razlicitim jezicima koje se isto pisu, a razlicito citaju. A poseban je slucaj kod vlastitih imena. Steta samo sto mora to da se objasnjava 😬
n

nick kerr

pre 6 meseci

С тим што су Глазери Јевреји и ми транскрибујемо са хебрејског Глазер, као што ће Енглези транскрибовати Глејзер. Но, пошто ми нисмо Енглези, код нас НЕ мора да се чита Глејзер. Поново, Глејзери НИСУ Енглези већ Јевреји.
S

Super

pre 6 meseci

Samo tako neka nastave.
Б

Блок

pre 6 meseci

Врхунски назив Театар снова. Није ми јасно ,купе део клуба за 1,3 милијарде ,како ће да зараде за себе? Глејзери исто како зарађују ...а клуб тоне? Уосталом сваки већи клуб у минусу ,то једино ако ликови леже на парамс и оће да играју фудбал менаџер у правођ животу.
N

Neutralni

pre 6 meseci

Velika je sramota da jedan veliki klub kao Mancester Junajted ima jednu od najgorih stadiona i infrastruktura, a sramota se odnosi iskljucivo na vlasnike. Nisam video ociglednije nezainteresovanje vlasnika za klub osim isisavanja novca iz kase, sto znaci da oni ni ne pokusavaju da to kriju vise. Bezobraznost, nepostovanje i arogancija. Kada rese (trenutni ili buduci vlasnici) da obnove stadion i nadograde ga, bice potrebno preko 5 godina rada jer nece moci sve u jednom zahvatu da se odradi, osim ako ne promene stadion. Nisam ljubitelj Junajteda ali ovo se zapaza cak i u neutralnim ocima, koliko mi se cini duga je tuga ispred navijaca.
F

Falični Tom89

pre 6 meseci

Nažalost Junajted ima trenutno dve stvari. Prošlost i pravog trenera u pogrešno vreme. Ten Hag je očekivao punu podršku kluba(ne odnosi se samo na finansije) ali džabe kad su ta vrata zaključana. Oni kao vlasnici se bukvalno me pojavljuju u Junajtedu več duže vreme. Važno je da novac leže na račun a ostalo neka se brinu drugi. Mislim da će ostati bukvalno do katanca u Junajtedu dok ne izvuku zadnju funtu. Svi vlasnici klubova ulažu u trening centre, stadion, marketing, pomoćne prostorije i osoblje jedino Junajted stoji u vremenu Fergija i nije otišao ni korak napred iako je fudbal evoluirao od tada. Ne volim šta je Ronaldo uradio sa onim intervjuom ali nije jedini koji je to rekao. Ne kaže se fžaber, riba se od glave čisti. Prvo smena vlasništva kluba pa da dođe neko kome je klub prioritet pa tek onda igračke promene. Ne vidim da će se to skoro desiti tako da mislim da je sve bacanje para i kidanje živaca za džabe.
T

Think outside the box

pre 6 meseci

Zašto Manchester United ne bi kao domaćin igrao u Loznici? Njima treba novi stadion, Loznica ima novi stadion kakav ni gradu te veličine ni lokalnom trećeligašu nije bio potreban... Čista win-win situacija.
e

evo ja

pre 6 meseci

kupujem sezonsku odmah,doduše po našim cenama...