Đorđe Ivanović (©nkolimpija)
Đorđe Ivanović (©nkolimpija)

Olimpija dočekala Ivanovića: Doveli smo top pojačanje

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 16:07

Gazda Mandarić prezadovoljan

Od danas je Đorđe Ivanović i zvanično novi fudbaler Olimpije. Ljubljančani su dočekali dosadašnjeg igrača Partizana i slikali ga sa zelenim dresom.

I ne kriju u taboru Zmajčeka da su prezadovoljni što su doveli kreativnog vezistu, za kojeg smatraju da će im biti veliko pojačanje u borbi za titulu prvaka Slovenije.

Izabrane vesti

Uz veliki napor, Mladen Rudonja i rukovodstvo su doveli top igrača u Olimpiju. Veoma sam srećan što smo uspeli, jer znam da sa njim naš kvalitet raste za još jedan nivo. Đorđe nije samo fantastičan igrač, nego i čovek. Olimpija je dobila mnogo njegovim dolaskom. Nadam se da će i navijači to videti i da će biti zadovoljni njegovim doprinosom na terenu“, rekao je Milan Mandarić, prvi čovek Olimpije.

Ivanović je bio kratak nakon potpisivanja ugovora:

"Zadovoljan sam što sam došao u klub kakav je Olimpija. Želim da osvajam trofeje ovde i da probam da se kvalifikujemo u Ligu Evrope", istakao je Ivanović.

Kako kažu slovenački mediji, nije poznata visina transfera, ali je velika verovatnoća da je došlo do „prebijanja“ na konto prelaska Makija Banjaka u suprotnom smeru, iz Olimpije u Partizan, pre nešto više od mesec dana.


tagovi

OlimpijaFK PartizanĐorđe Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara