Omladinci Partizana u četvrtfinalu Kupa prijateljstva

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.23. | 20:49

Crno-beli sigurni protiv Maribora (3:1)

Posle remija (0:0) na startu turnira protiv Borca iz Banjaluke, omladinci Partizana su odigrali odličan meč u drugom kolu i savladali Maribor (3:1) i obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa prijateljstva.

Beogradski tim je poveo već u 13. minutu preko Petrušića koji se posle dodavanja Došloa sa desne strane našao sam pred golmanom i rutinski sproveo loptu u mrežu.

Izabrane vesti

Ipak, Maribor je uspeo da izjednači rezultat u 32. minutu i to sjajnim pogotkom Bakšića koji je levom nogom sa oko 20 metara snažno šutirao i zatresao mrežu rivala.

To nije bio kraj uzbuđenjima u prvom poluvremenu, pošto je na samom isteku prvog dela igre Nemanja Ilić ponovo doveo Partizan u vođstvo. Ilić je umakao svom čuvaru u kaznenom prostoru i preciznim udarcem sa leve strane savladao čuvara mreže Maribora.

Pobednik ovom meča rešen je u 70. minutu. Bebek je sjajno poslao loptu u prostor, a Jovanović je u situaciji jedan na jedan lako prevario golmana Maribora i postavio konačni rezultat – 3:1.

Partizan je tako već u četvrtfinalu, a Maribor će u meču poslednjeg kola protiv Borca iz Banjaluke juriti pobedu kako bi se i on plasirao među osam najbokjih ekipa na turniru.

Osim crno-belih u narednu fazu su se plasirali i Željezničar i Akademija Pandev.


tagovi

Kup prijateljstva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara