(©Starsport)
(©Starsport)

Opet se oglasio Zvezdan Terzić: Rano je da pričamo u Dzjubinoj plati

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.05.22. | 17:00

„Teško je sada reći u kojoj smo fazi pregovora“, kaže generalni direktor Zvezde

Dileme više ne postoje: Crvena zvezda je bacila sve karte na dovođenje Artjoma Dzjube!

Od sinoć grmi sve u Rusiji, javili su se znani i neznani da prokomentarišu mogućnost da kapiten Zenita obuče dres beogradskog velikana, a ponovo se oglasio danas i Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, da dolije ulje na vatru.

Izabrane vesti

Navijači crveno-belih posle Terzićevih reči i te kako imaju razloga da veruju da će „leteća tvrđava“ iz Zenitovog napada stići ovog leta na Marakanu.

Tačno je da želimo da dovedemo Dzjubu. Teško je reći u ovom trenutku u kojoj smo fazi pregovora, ali interesovanje Zvezde postoji“, rekao je Terzić ruskim medijima.

I malo podrobnije se osvrnuo na kontakte Zvezde i ruskog golgetera.

„Mi smo spremni za pregovore, a što se tiče plate, o tome je još rano govoriti. Ali, mi radimo sve što je u našoj mogućnosti da bi obe strane bile zadovoljne. Takođe, ne bih sad govorio o dužini ugovora, sada je važno da imamo dobar kontakt sa Artjomom, a o detaljima ćemo kasnije“.

Dodao je Terzić i da dobro poznaje Dzjubine igračke kvalitete.

„Nekoliko njegovih utakmica sam uživo odgledao, dobro poznajemo sve njegove kvalitete. Kao što sam već rekao, mi imamo želju da ga dovedemo, ali u ovom momentu ne bih govorio o detaljima“, poručio je Terzić.

Operacija „Dzjuba“ na Marakani je, dakle, u punom jeku.


tagovi

Zvezdan TerzićFK Crvena zvezdaArtjom Dzjuba

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara