©Star Sport
©Star Sport

Đorđević pred odlaskom iz Vojvodine, kandidati Veselinović i Gaćinović

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.03.22. | 21:20

Čeka se samo zvanična potvrda

Slavoljub Đorđević je pred odlaskom iz Vojvodine saznaje Mozzart Sport.Još nema zvanične potvrde, ali posle serije loših rezultata novosadske Stare dame, a današnji poraz u Nišu (0:1) bio je četvrti u nizu Đorđevićevog tima jasno je da će doći do rastanka. Nagovestila su to i dešavanja posle današnjeg poraza u Nišu (0:1)

Prema saznanjima našeg portala, prvi kandidat uprave kluba za novog trenera biće Aleksandar Veselinović, koji je slobodan od juna prošle godine, nakon što se rastao sa Al Batinom iz Saudijske Arabije. Prethodno je radio u Al Dafri i Čukaričkom, a dva puta u karijeri je bio trener upravo Vojvodine.

Izabrane vesti

Potencijalnu opciju predstavlja i Vladimir Gaćinović, koji je imao dugogodišnji staž u Spartaku iz Subotice, a u Vojvodini je svojevremeno radio u mlađim kategorijama i bio pomoćni trener u sezoni 2016/2017.

Slavoljub Đorđević je trenerski pedigre stekao u omladinskom pogonu Crvene zvezde, gde je vrlo uspešno predvodio generaciju 2002, a prvi samostalni posao u seniorskom fudbalu obavljao je prošle sezone u Radniku. U Surdulici je napravio dodatni trenerski iskorak, posle čega je usledio poziv Vojvodine. Start na klupi Lala bio je vrlo zadovoljavajući, ali je kasnije usledio pad u igri ekipe. Novosađani su u ovom trenutku u velikoj rezultatskoj krizi, pa su pali čak na peto mesto Superlige, a ukoliko tako nastave mogli bi da ugroze i učešće u plej-ofu.


tagovi

Slavoljub ĐorđevićAleksandar Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara