Komentari na vest

Osam godina posle rastanka, Patrik Eze Frajdej opet u Lučanima

A

Astoria

pre 9 meseci

Prosto je neverovatno da u Lučanima toliko insistiraju na vremešnim igračima. Zar se nije mogla odrešiti kesa za nekog talenta...? Uložiti u budućnost, raditi nešto na duže staze, napraviti dugoročan plan, pojačati rad omladinske škole...a ne da se kupuju istrošeni igrači na kilo. Slično radi i Novi Pazar, posluje stihijski, bez nekog unapred zacrtanog plana. Po meni je najbolja kombinacija starijih, iskusnijih i mlađih igrača. A ne da, kao u Mladosti (gle ironije), prosek godina bude 30+ godina.
?

???

pre 9 meseci

Ali mladost izbacuje po nekog talenta. Imaju oni uvek po jednog dvojicu koje unovce, a ostatak ekipe im je 30+. Vidis da im to vec dugo vremena polazi za rukom, nikako da ispadnu iz lige.
F

Fan Srpskog Fudbala

pre 9 meseci

Decko “molim te, ne lupetaj” kako kaze cuveni Bercek u filmu nego se informisi malo a ne tu sedis na 30oj aveniji u nekom od onih grckih kafica i pises gluposti bez argumenata ovde po komentarima. Omladinska skola Lucana je uz Zvezdu partizan vosu i cukaricki trenutno u top 5 u zemlji. Vec 3 sezone unazad i omladinci i kadeti su u kvaliternim ligama srbije medju prve 4 ekipe…ovo je vec 6-7 transfer mladosti od preko milion u zadnjih deset godina. Frajdej, sasa jovanovic i dragan rosic golman u klubove primere. Gordic u City grupaciju prosle godine sada jojic. A mali sremcevic (17 god) koji je dao gol prosli vikend tek dolazi a veci je talenat od svih pomenutih. Nesko ima sistem za izbacivanje mladih bisera i prodaju na zapad to se vidi u ovih 10 godina. To sto matorci/starci odrade posao opstanka u ligi i uz njih stasaju ti mladi biseri koji moraju da se istrpe da bi mogli uopste da se prodaju to je nesto sto radi za njih i ocigledno nece da menjaju nesto sto radi. Inace Frajdej je verovatno jedan od najboljih stranaca koji su igrali za manje nase klubove i verujem i sada sa 30 da ce biti ozbiljno pojacanje. Sportski Pozdrav od bivseg stanovnika Astorije :)
o

ovako je izgledao

pre 9 meseci

i Mendela kad je izašao iz zatvora,možda malo mladje....
e

eh

pre 9 meseci

Vraćaju i Bojovića 100%
F

Fan Srpskog Fudbala

pre 9 meseci

Tu je, trenira :)) vratio se iz uzbekistana nisu ga placali pa je ugovor raskinut
c

cjepka123

pre 9 meseci

Legenda.
m

miromrkva

pre 9 meseci

Sto bi rekli na jugu Srbije najmanje 46 godine
w

wow

pre 9 meseci

Sve sto ima ispod 50 godina .....
Š

ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 meseci

Ja imam 44 godine i ne zivim ni priblizno sportski kao on, ali on izgleda bar 5 godina starije od mene. Jos uvijek me zanima koliko je Taribo West imao godina kad je dosao u Partizan.
1

145 5

pre 9 meseci

@Šoki To sa crncima je haos... lažne lične karte u kojima piše da su po 5 godina mladji. Pa bio je zimus skandal u Dortmundu. Moukoko iz dortmunda ima ličnu kartu u kojoj piše 2004 godište. Po Kamerunsskim dokumentima on je rodjen 99 ili 2000. Posle se pitamo vau kako igra klinac sa 18 godina...a on 22 ima, Nije on jedini. Ko zna koliko još njih ima lažne papire.
?

???

pre 9 meseci

Pa secate se obafemi martinsa. Najbolji fudbal igrao od 20-25 god. Posle 25 nestao, a tad bi trebao da bude na vrhuncu
T

Tuneki

pre 9 meseci

Najstarija ekipa na svetu,jos se zovu Mladost xaxaxxaxa
g

gost iz dražnja

pre 9 meseci

Ovaj ima 50 godina
p

prolaze...

pre 9 meseci

Prolaze godine a on je verovatno bar dve mlađi nego što je bio prošli put... nove isprave istekle stare...
s

subara 13

pre 9 meseci

Kako je ovaj uspeo svaku mu cast,kad je bio u Radu nije imao prebijene pare trenirao sa omladincima,sad covek ima milione dolazio na trening u dresu Milana nije ga skidao,ali i to je zivot,moras biti uporan neveorovatna prica.
G

GostQ

pre 9 meseci

Ovi igrace ispod 35 ne dovode. A i ove sto imaju mladje, brze-bolje prodaju
D

Davor 2

pre 9 meseci

Prodati talenta i dobrog igraca i kao zamenu dovesti matorca od 30-35 godina, da je po mogucstvu bio clan nekog drugoligasa, ali nije redovno igrao. Uvek dobar posao nasih klubova :) Pare u dzep, a za ostalo nas zabole.
o

opstanak

pre 9 meseci

Jedini cilj i obrnuti koji evro