Aleksandar Stanojević (@MN Press)
Aleksandar Stanojević (@MN Press)

Osmeh na licu Aleksandra Stanojevića, Suma i Jojić ponovo treniraju

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 12:00

Lepe vesti za stratega crno-belih...

Dobre vesti za Aleksandra Stanojevića uoči dvonedeljne reprezentativne pauze koju strateg Partizana mora da iskoristi kako bi dodatno "namestio" ekipu i dobro je pripremio za četiri vrlo teška duela koja čekaju crno-bele kada Superliga bude nastavljena.

Nakon poslednjeg kontrolnog pregleda Sejduba Suma dobio je dozvolu da se priključi ekipi na SC Partizan-Teleoptik i nastavi da trenira. On će raditi po posebnom programu budući da je izostao sa terena mesec dana, a sve usled ozbiljne povrede oka koju je zadobio na 163. večitom derbiju, posle duela sa Sekuom Sanogom.

Izabrane vesti

Druga dobra vest tiče se Miloša Jojića. Najzvučnije pojačanje proteklog leta i jeseni takođe može da se vrati treninzima po posebnom programu, što znači da će konkurisati za tim po povratku klupskog fudbala u fokus.

A kada bude nastavljen domaći šampionat, Partizan čeka niz teških okršaja sa ekipama iz samog vrha. Prvo sa četvrtoplasiranim Proleterom, koji je samo tri boda iza crno-belih. Zatim sledi gostovanje TSC-u, pa dolazak Čukaričkog u Humsku, te još jedno nezgodno gostovanje Voždovcu. U pitanju su timovi plasirani između četvrte i osme pozicije, sabijeni u svega pet bodova, sve sami kandidati za izlazak u Evropu...


tagovi

Aleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara