Ostaju Mijatović i Nedeljković, nisu ih baš rode donele u Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.12.23. | 14:26

Terzić govorio o Endijaju, Đigi, potencijalnog prodaji Krasoa i Olajinke

Crvenu zvezdu čeka promocija novog trenera, odnosno Vladana Milojevića i skraćivanje igračkog kadra, ali Marakanu ove zime neće napustiti odlikaši kluba Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović.

Izabrane vesti

„Iskreno, imamo veliki igrački kadar, više igrača nego što nam je potrebno. Mnogo je bilo nezadovoljnih igrača, jer su očekivali veću ulogu. Na sastanku sa Vladanom Milojevićem bilo je nas osmoro. Rekao sam mu „hajde da uzmemo olovku i napišemo krijući najboljih 11, nijedan tim ne bi bio isti. Nadam se da ćemo u januaru prodati nekoliko igrača“, rekao je Zvezdan Terzić.

Očekuje se veliki priliv od Bukarija.

„Sigurno je da za sada u klubu ostaju Mijatović i Nedeljković. Mišljenja smo da će im cena biti značajno veća sledećeg leta. To smo rekli i zainsteresovanim klubovima, da uopšte nije u pitanju cena. Ne možemo da zaboravimo da je Barak Bahar imao hrabrost da u jednom trenutku u Ligi šampiona igra sa petoricom bonus igrača. Nismo dugo imali takav kapital kao što su Mijatović, Nedeljković, Lučić, Stamenić i Điga. Očekujemo velike prihode od njih“.

Za razliku od Šerifa Endijaja, ili se bar tako sada čini.

„Zvezdina publika je surova, ne da vreme. Dečko je promašio jednu šansu, oizgubio na samopouzdanju. Ovde očekujemo da čim dođe bude Mesi. Došao je kao velika želja Baraka Bahara, želeo je klasičnu devetu. Vreme će pokazati da li je to bila greška. On je već igrao za dva kluba ove sezone, tako da ostaje sigurno. Kažu Endijaje? Samo da kažem da malog Mijatovića nisu donele rode u Zvezdu, isto kao i Nedeljkovića. To su produketi ozbiljnog sistema. Kao što imamo Šljivića, Vukojevića, Mesija Maksimovića".

Odbrana Crvene zvezde je bila porozna u ovoj sezoni.

“Nismo zadovoljni kako je izgledala odbrana, možda je to posledica čestog menjanja postave. Kada stavimo na papir imali smo veliki broj štopera. Dragović nije čovek u godinama, Tijago Silva je sedam godina stariji. Kada je on došao ovde navijači su trljali oči. Spajić je bio na spisku za Katar, povredio se pet meseci pre toga. Očekivali smo brži oporavak i da igra u tandemu sa Dragovićem. Điga je porepoznat kao potencijal od naše skauting službe. Već imamo razgovore sa francuskim klubovima“.

Rekao je Zvezdan Terzić i da Dragović ostaje do isteka ugovora.

„Imaćemo razgovore oko potencijalnih prodaja Krasoa, Olajinke, Stamenića, Glazera. Mada smo Glazerom prezadovoljni“.


tagovi

FK Crvena zvezdaZvezdan TerzićKosta NedeljkovićJovan MijatovićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara