Komentari na vest

Oštre reči Fabricija Ravanelija: Juve ima četiri boda manje zbog Milika i Vlahovića

R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

U ovom groznom Juveu jedino priznajem Chiesu. Vlahović se ponaša kao da igra za Altinu, dečko je neprirodan skroz, ne znam više koga da imitira , jednostavno sve što uradi je teatralno, ali ruku na srce talentovan je za fudbal. I hoće da igra iako je Juve odvratan. Dodao bih samo da Kostić nema izgled i sve što predstavlja za jedan klub kakav je Juventus. Pozdrav svima. Forza Milan!
A

Alex 10

pre 3 meseca

I'm particularly sorry for Yildiz, he spread his arms as if to say: it's just me and Vlahovic up here. Juventus struggles more to circulate the ball quickly. Allegri has chosen compactness, that's the reality." 🎙️| Del Piero Alegri igra anti fudbal samo jedan podatak za sve ljude koji kritikuju vlahovica, Haland je omasio 2.5 puta vise 100% neko Vlahovic. Juve ima losiji poset lopte kad igra protiv Frosinonea nemam komntar, na leto se nadam nekom normalnom treneru. Alegri ko Murinjo procitan sa Tim Ani fudbalom
E

El Capo

pre 3 meseca

Ne mogu da se otrgnem utisku da ima problem sa ovim Alegrijevim sistemom igre. Znamo svi da je Alegri u svom prethodnom mandatu sa Juveom dominirao u Seriji A i postigli su sjajne uspehe i u LŠ gde su bili u finalu. Međutim ništa nije isto, promenio se igrački kadar i svaki trener je gradio po svom ukusu tim. Po meni, niti Vlahović leži sistemu Juvea niti Juveu ne leži takav tip napadača u odnosu na igru. Ne može svako da igra gegen pressing kao Liverpool niti ball possesion kao City. Mnogo igrača je propalo kao žeton posle promene sredine tj sistema igre. Vlahović je kidao za Fiorentinu, sve stoji da je nezreo još i neformiran, što je super jer ima mesta za napredak. Moje viđenje je da bi njemu puno bolje seo sistem igre gde je on taj kome se pakuje, jer šta god rekli, za samopouzdanje špica potrebni su golovi, onda i motivacija raste. Ovaj sistem igre gde on nema kontinuitet igara i nema golgeterski niz ne pomažu nikome. Promena sredine ili trenera i dobijamo odgovor, više bih voleo da ode Alegri pa da vidimo recimo Dukija u saradnji sa Zidanom recimo, i konačno napadački Juve.
S

Sd

pre 3 meseca

Drvo obično. Ništa više ne treba reći. Toliko.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Ima Vlahovic problem sa stavom i ume da bude nabedjen ali si se Ravaneli opasno nalupetao. Pogledaj vezni red tog Juventusa, pa pucaju od "klase".. Lokateli, Mekkeni, Rabio, Kostic u padu forme vec mesecima i neiskusni Vea.. Jednu loptu je dobio sinoc kako valja i istina njegova greska je sto nije dao gol. I to je to od veznog reda. Nema vise Pirla, Vidala, Pogbe, Kedire.. Ovo je smehotres od sredine terena. Kad ne ide, pljuje se po Vlahovicu. A stoperi tek, da nema onog Bremera i Scesnog, punili bi vas kao boraniju.
n

ne gotivim

pre 3 meseca

vlahovica preterano zbog juvea ali koliko ga kritikuju uopste ne igra lose. nabili su mu pritisak a igra u antifudbal timu..

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

...Draga redakcijo,ok,shvatio sam da ne pustate komentare jer sam verovatno ....Ok,kapiram.Ali Vas sada ovim putem,PREKLINJEM da malo povedete racuna o doticnom gospodinu sa nicko-m (Andre).Mislim da ce preci granicu gde ce nas odvesti u naaaajmanju ruku,neprijatnu situaciju,covek,decko,klovn,sta je,je,izuzetno bezobrazan,misleci da ga ce ga Portal Mozzart spasiti necega jer ika "samo Nick".Mislim da kada vec MOJE komentare upucene doticnom niste objavili,molim Vas da kao ozbiljan Portal povede racuna.Ovo Vam sve ne govorim jer se plasim za svoju bezbednost.Ovo je Portal gde razmenjujemo misljenja i stavove,bude tu i varnica ali ovaj decko ili sta je vec,ne zn niti me zanima,je malo van svake razumne polemike.Hvala Vam unapred i srdacan i sportski pozdrav! 🤙
K

Koji andre

pre 3 meseca

Gde vidiš taj nik. Tebi se prividja
N

NR

pre 3 meseca

Dulo da vrati zulufe. Izgleda kao Zingaro bez njih.
P

PL

pre 3 meseca

Kad je imao zulufe?
U

Urgh!

pre 3 meseca

Ovaj deda baš ga lupa gluposti... Kad je igrao, tako je izgledao, sad tako i razmišlja... Pa da im nema ovog našeg, bio bi Juventus 3-4 reda niže na tabeli, a možda i više. Njima je trener najveći problem, igrači su i premašili očekivanja.
П

Па не лупа

pre 3 meseca

Већ је у праву. Један соле (позајмљени играч јувеа) у фрозинонеу има 10 голова и 2 асистенције а овај пањ у јувеу има 12 голова, то доста говори..
R

Ravaninjo

pre 3 meseca

Pa mora imati 10 golova kad je pola dao iz penala…
D

Delija penzioner

pre 3 meseca

E to je kad kaže jedan sad sigurno izlapeli starac , inače u njegovo vreme je bilo dosta boljih centarfora u odnosu na njega , pa nebi trebalo da , komentariše ništa , Vlahović je taj koji održava juve na tabeli ...
J

Jova1245

pre 3 meseca

Vlahovic je igrac koji ima svoje limite a koji kod Alegrija bas dolaze do izrazaja zbog lose postavljene taktike i načina igre. Umesto da koristi njegove vrline, snagu, brzinu, egzekuciju, konstantan pritisak na loptu, mi vidimo ono što je loše kod njega (tehnika, dribling, prijem...). Tu on nije kriv ni najmanje. Zamislite da Haland kreira napade Sitija, pa ni centar ne bi presli. On se saplice od lopte, ali je napravljen sistem gde on to nece da radi. Glupo je da Ravaneli kritikuje jer je njemu trebalo tri puta više sansi da bi postogao gol nego Vlahovic. Ako neko treba da se zali onda su to Vlahovic i Kostic kojim je karijera u padu zbog Juvea i Alegrija!
2

2+1=3

pre 3 meseca

Nisam znao da moze da se dobije dva boda za nereseno.
Z

Zoii

pre 3 meseca

Dusan Vlahovic ima etiketu od 85 miliona eura i svaki njegov ucinak se gleda kroz tu cifru. Kada je potpisao za juventus tada sam rekao da je napravio ogromnu gresku i da je velika steta sto Inter nema novac da ga kupi. On bi danas u ovakvom Interu gazio i davao minimum gol po utakmici. Razapinju ga danas i svu tezinu poraza stavljaju na njegova ledja, a da se npr nesto kaze za Lokatelija i on je placen masan novac...40 miliona da bi se krio od lopte. Kjeza skoro isto kao Vlahovic, a propusti pola sezone i to sto odigra bude cesto lose. Kambijaso odigra ceo mec, a rupetina dok Kostic ide vani i ako je jedini nesto pokusavao...Nema krivice na trenera, nema na italijanake igrace, nema na ragbistu...samo pljuj po Vlahovicu. Ok, imao je tu situaciju gde je lose primio loptu, desava se svima, ali to nije razlog da se njegova ekipa 90 minuta uvuce pod "suknju" golmana i cuva 0-0. Ovo sto su drugi je upravo zbog Vlahovica koji ih je vadio i spasavao nekoliko utakmica u 90+minutu. Inter je stroj, Acerbi je ustopovao Halanda, a sada se to ne spominje vec samo los Vlahovic. Trebao da izdominira protiv odbrane koja je zaustavila sve i u 22 utakmice Serije A primila 10 golova? Pa ne ide bez podrske i dobre igre saigraca...tu jedini na visini zadatka bio Scesnji. Treba da podigne glavu, odigra ovu sezonu dobro zbog sebe i pobegne iz ove ekipe
B

Buljko

pre 3 meseca

Brate Dušane, prijateljski savet, bataljuj teretanu i gruvanje mišića i svaki dan vežbaj prijem lopte, ako treba i ceo dan.. Ti prijatelju primaš loptu kao amater iz seoskih srpskih liga
S

Spasoje Milosevic

pre 3 meseca

I Ronaldo kako je nabacio misice nije imao one prodore kakve je imao u Junajtedu.. Vlahovic izgleda kao bodibilder, ceo je u misicima, mora da nadje trenera sa kojim ce da radi samo sa loptom i moze na taj nacin da mu mnogo pomogne, bas deluje drveno ovako, i Mitar pokazao da ima dribling kad je izbacio Stefana Savica.
P

Paa

pre 3 meseca

Istina je sve nažalost.
H

Hahaaa

pre 3 meseca

Sta je istina??? Jel Vlahovicev posao desetke? To sto nema plejmejkere oko sebe nije njegova krivica, da je imao los kontakt jeste ali sta to je jedan trenutak, Nunez promasi 5zicera pa dobije i sesti..
1

101

pre 3 meseca

Ravaneli, ne kaki ,molim te. Nije ovo Juve kada su bili Zidan,Nedved,Davids,Tresige,Delpiero....Ovaj Juventus je drugi zahvaljujuci Vlahovicu, pa i Miliku. Ova ekipa nije bolja od Milana,ili Napolija, a za tri klase je losia od Intera. Zivite u oblacima. Da je Barela dao gol, pa da je Arnautovic dao gol, pa....Trebalo je biti 4-1 za Inter..
L

Lakisha

pre 3 meseca

Taman kvalitetniji da mogu da izvuku top4, Inter je timcina, gledaj Barellu, Calhanoglua, Lautara, odbranu.. Di Marka, skroz kompletan tim.. Onaj Miretti iz Juventusa ne moze u Javoru da igra!
J

Juventusdrugicovece

pre 3 meseca

Ovakav Juventus treba da peva sto je drugi. Vlahovic ili igra sa klincem u tandemu ili sa raspadom od Milika. Juventus nema kreatora najodvratnija ekipa za gledanje igraju sa 3 zadnja vezna bez kreativnog igraca u rosteru. I sa takvim on ih drzi na drugom mestu i toliko golova i to ga ovaj Alegri cesto rotira. Nije sto je nas, covek je fenomen apsolutno je tacno da bi kidao kao Haland da ima takav vezni red. Stvarno mi je fascinantan Juventus svi pljuju i Kostica a covek je stvoren za taj sistem i on svoj posao radi odlicno i dalje ima jedan od najboljih centarusetva na svetu. Ko im igra desno? Krpi im Mekeni i stavljaju poluinvalide i omladince i opet ponavljam 3 zadnja vezna. Pa onaj Kijeza koji je jedini krsten igrac se totalno pogubio jer nema sa kim da igra. Nemaju ni jednog jedinog kreativnog igraca u timu prosto neverovatno.
J

Juventusdrugicovece

pre 3 meseca

I da dovoljno je da pogledate Interove igrace u istom sistemu. Odlicne i iskusne alternative na klupi za dve pozicije u napadu, ovaj Turam kompletan igrac brz, jak ima sve covek Lautara ne treba komentarisati. Ali pogledajte samo vezne igrace njima je Barela najedfanzivniji igrac a covek je box2box i onda imate Mikitarjana i Calhanoglua koji su kreativci nasuprot 3 mrtva zadnja vezna suvog proseka u Juveu (cast izuzetku Rabiou) i onda na krilnim pozicijama ubica Di Marko levo a desno kako hoces Dumfriez zver, defanziva Darmian, onaj novi prebrzi iz Belgije, Kvadrado ubica (povredjen). Mislim sta reci dalje razlika bi trebala biti 15+ bodova Juve je slabiji objektivno i od Milana treba da pevaju ako budu drugi.
A

Aebre

pre 3 meseca

Vlahovic igracina sve ima ali i klasican srpski mentalitet sa seoskih terena i termina.Sirenje ruku,nervoza,deranje i odmah sebi upropasti utakmicu.Sta sam se nagledao takvih likova igrajuci po srpskim ligama i terminima malog fudbala a i gledajuci ove nase iz super lige.
Z

Zoran altina

pre 3 meseca

Vlahović je crnogorac i komsija mi u zemunu bio. On nema nikakav srpski mentalitet i nikad ga i nece imati jer je covek rodjeni pobednik. Od malena je takav bio. Svi smo znali da ce igrati profi fudbal, ali da dobaci ovoliko daleko... Niko nije mogao ni da sanja.
P

Pizzasamajonezom

pre 3 meseca

Mitrović je tata fudbala za sve. Kad ništa ne ide i ekipa se odlično brani, onda gruvanje na centaršut, al da imaš nekog prejakog igrača poput Mitra, koji će da unese u mrežu i odbrambenog i loptu i golmana.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Igrac za male ekipe
P

Pizzasamajonezom

pre 3 meseca

Igrač za "male" utakmice vam postigao gol sa 18 godina i kockastima takođe i spasio Srbiju bruke. Postigao sa 19 godina 2 gola u LŠ. Izdominirao u raspalom Fulamu i vratio ih 2 puta u Premijer Ligu, gde je postizao golove svima i odbrane činio smešnim. Najbolji strelac Čempionšipa u istoriji sa 43 gola, najbolji strelac reprezentacije sa 57 golova u (87 mečeva) , zajedno Sofija, Žigara i Pantela postigli 40 golova u (120 mečeva)
@

@Gostgost

pre 3 meseca

Kako te ne smori da ostavljas ruzne komentare o Partizanovim igracima... smaras vise bro.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Kakve ruzne komentare? Pa igrao u raspalom Fulamu, prve sezone ga islo malo, posle toga propao. Deset godina u Engleskoj, nijedan ozbiljan klub ga nije uzeo, a svima je ispred ociju bio. Sta ti to govori? A za reprezentaciju je tek druga peica, taoci smo njegovog rekorda vec godinama. Moramo da igramo fudbal iz devedesetih jer je on teskas koji nista ne ume van sesnaesterca i dusa mu u nosu poslednjih pola sata. Ima zelju najvecu, i za to mu skidam kapu, ali da je limitiran igrac, jeste. I to su cinjenice, i nema veze iz kog je kluba. Vlahovic isto, fizikalija odlicna, u glavi paucina, sa tehnikom u svadji, loptu ne ume da primi, u prostor ne ume da utrci, samo ima srece da i Juve nema koga sem njega, i skupo je placen, pa moraju da ga guraju, hteli oni to ili ne. Toksican na terenu. Sve su to cinjenice, i apsolutno nema nikakve veze sa klubom iz koga je.
@

@Gostgost

pre 3 meseca

Oborio rekord Championshipa, prosle sezone 2komada Liverpulu, Arsenalu gol.. Sad protiv CG izbacio Savica koji je zadnjih 10god igrao LS i na najvisem nivou.. ne lupaj, Mitro je klasaa!!
D

Dunsteru

pre 3 meseca

Mitrović je bio ubedljivo najplaćeniji igrač Fulama, živeo u najlepšem delu Londona i naravno da ne želi da ide nigde. Imao je mnogo ponuda iz liga petice i sve je odbio, jer je tamo bio legenda kluba, pevale su mu se pesme i nosile zastave Srbije, koji to engleski navijači još rade za nekog stranca? Toliko je neprimetan bio da su Arapi grunuli 75 miliona za 3 godine plus bonuse
G

Gostgost

pre 3 meseca

I Pavkov je dao dva gola Liverpulu, je l to znaci da je zreo za Real? To sto neko da gol nekome ne znaci da ima kvalitet.
P

Pantela49

pre 3 meseca

Da poradi na kontroli lopte i bice dobar ali mi deluje mnogo umisljen lik..

Sakur

pre 3 meseca

Covek nece da ide iz juventusa.Mislim da bi ga ovi rado prodali ali lik jednostavno nece da ide sto sam izjavljuje.
B

Babaroga

pre 3 meseca

Lupetanje gluposti. Ovo je nikad jadniji Juventus otkad znam za sebe. Da nema Vlahovića tek bi bio debakl. Kapiram da bi bili na 6. - 7. mestu. I da, ponovo ću da napišem, što pišem otkad je došao u Staru damu. Vlahoviću beži iz Juventusa, nećeš osvojiti ništa sa njima i nećeš postizati ni blizu golova koliko možeš.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Sve sve...ali zasto covek nema zulufe? 😂
B

Brajan staro srpsko ime

pre 3 meseca

Moda jbg, inače vatreni sam Juventin. 😅
L

Lazeta

pre 3 meseca

Kako se Vlahovic osisao pred SP sve devojke krenule da se loze na njega i on samo fokusiran na izgled a ne na fudbal, steta.. mogao je da napravi karijeru.
G

Gosti

pre 3 meseca

Kako se ošišao tako je i prošao na SP druže ono je masakr makazama,jedino ako se biti ne lozis na Ducija.Jel pjevaš Duci tuci 🤗
L

Lazeta

pre 3 meseca

Ja sam musko baki, pricam da nakon tog SP decko se samo gleda u kameru..
b

bosko2020

pre 3 meseca

Ja jedino sto sam i ranije govorio ne volim njegovo ponasanje i te ljutite face kao da je sila u fudbalu.Stoji da je dao par golova u ovoj losoj Juve ekipi.Ali 12 golova je vec itekako solidno.Svaki napadac koji ima 15 + golova je dobro a takvih nema mnogo.Sto se Dusana tice,kritike,dovoljno je pogledati Halanda koji ima najvise golova.To je tacno ali kakva krila i srednji red on ima,vjerujem da i Dusan bi imao dosta golova tako i dovolnjo je pogledati koliko Haland promasuje da bi dao 1 gol,u koliko sansi udje a u koliko Dusan udje sansi.Kupi Juve bolja krila i 2 jaka veznjaka.I smjeni Alegrija koliko god on bio dobar ali takav fudbal,koliko jos moze prolaziti,ne znam.
T

Toki223

pre 3 meseca

Neverovatno si nepismen, ali i u pravu.
b

bosko2020

pre 3 meseca

Ti si nepismen druze,nisam ti ja sa osnovnom skolom.Svugdje je zarez a drugo brzo pisem pa ako ima pogreske,ima.
b

bosko2020

pre 3 meseca

I tvoj nepismen druze mi vec dojadilo.Kad pricas o tome nakon zareza ali ne ide nego se to radi bez zareza.Neverovatno si nepismen ali si i u pravu,tako se to pise nepismeni covece.
K

Ko je

pre 3 meseca

Napao Nemanju Bjelicu i zašto?
A

A na slici

pre 3 meseca

Dusan "Stegnuta vilica" Vlahovic
P

Pantela47

pre 3 meseca

Milik ih je zeznuo za sve pare ali da krivis Vlahovica.. Sinoc ono je bilo mucno gledati, jednu loptu je dobio u napadu i nije uspeo da je smiri i to je to za celu tekmu. Pa ni Haaland ne bi resetao da mu igraju Kostic Miretti i MeKeni ali covek ima KDBa, Fodena, Dokua, Grilisa i ostale klase. Samo cepaj Dule.
G

GostO

pre 3 meseca

Ma naravno, ne bi. Isto tako bi i Vlahovic dao toliko golova u Sitiju, ali juce. Bema osecaj za prostor, ne ume da primi i zadrzi loptu. I Juve mu je mnogo
v

van

pre 3 meseca

Ravaneli ne pametuj, decko je 2000 godiste, igra u krs ekipi Juventusa i sta ocekivati vise. Nije to ona ekipa koja je izbacivala Real, Barsu igrala dva finala LS sa Pirlom, Pogbom u formi, Vidalom, Markiziom.... Vlahovic je u narednih 10 godina u top 10 spiceva Evrope, za top klubove, e sad on Juventusu daje taman onoliko koliko sada moze u ovoj krs ekipi. Inter je 7 puta jaci i bolji od Juvea. Nema sta da pricaju ljudi gluposti, nego Elkan da se otvori dovede 4,5 igraca, od tih 4,5 , bar 2 vrhunska, skupa vezna igraca On to moze ako hoce bez frke. Prebogati su, do juce su bez problema dovodili Ronalda, Iguaina od po 100 miliona....Mogu bez problema, samo pitanje da li hoce
G

Gostgost

pre 3 meseca

Kad neko zna, zna. Matori Ronaldo je imao u jos vecem krsu od ekipe, kod ovog i Sarija, preko 20 golova u sezoni, i nije arlaukao na saigrace sto mu ne dodaju loptu. Ovaj je primadona, cela ekipa igra za njega, i on je decko jednostavno sa promajom u glavi.
R

Ravanelii

pre 3 meseca

Oprosti neću vise nikad.Da te pitam kad ćeš vratiti teletu glavu?