Jegor Prucev (©Starsport)
Jegor Prucev (©Starsport)

Otac Jegora Pruceva: Kada bi stigao poziv reprezentacije Srbije dobro bismo razmislili

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 14:31

Igor Prucev demantovao da je fudbaler Crvene zvezde odbio poziv selektora Orlića Dušana Đorđevića

Neka čudna informacija se minulog vikenda raširila među ruskim medijima, kako je fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Dušana Đorđevića da zaigra za Orliće. Otac 20-godišnjeg veziste Igor Prucev demantovao je te tvrdnje, ali je istovremeno rekao da ne bi imao ništa protiv ako bi njegov sin zaista u budućnosti zaigrao za Srbiju.

Naime, Prucev je sredinom maja dobio srpsko državljanstvo i više se ne vodi u našoj zemlji kao stranac. Verovatno je to bilo dovoljno da se pokrenu spekulacije, mada pitanje je da li bi igrač crveno-belih uopšte i mogao da igra za Orliće, s obzirom na to da je već odigrao dva meča za selekciju Rusije do 21 godine. Zato, sada kada ima novi pasoš, za A selekciju Srbije tehnički može da zaigra bez ikakvih prepreka.

Izabrane vesti

Ne, ne znamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi”, rekao je Igor Prucev za portal Metaratings.ru.

Jegor je u Zvezdu došao tokom leta 2022. godine iz Sočija za 900.000 evra. Potpisao je tada ugovor na četiri sezone. Za Beograđane je do sada odigrao 11 utakmica, nije nijednom bio strelac, ali ima jednu zabeleženu asistenciju.

Od dolaska Baraka Bahara na klupu crveno-belih Pruceva nismo videli nijednom na terenu. Protiv Vojvodine uopšte nije bio u protokolu, dok je u nedelju protiv Napretka mladi Rus sedeo na klupi.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Jasmin parfimerije od 6.000 rsd + 10.000 rsd

---------------------


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeJegor PrucevFK Crvena zvezdafudbalska reprezentacija Rusijereprezentacija Rusije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara