Otvorite kišobran... Estonci umeju da zagrme hrpom golova

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.04.18. | 11:51

Posle GG4+ remija u prvenstvu, današnji četvrtfinalisti Kupa Estonije, Kalju i Levadija konačno imaju nameru da namire međusobne račune

Nema suludih kladilačkih kombinacija kada su kup takmičenja u pitanju! Staro fudbalsko pravilo kaže da u eliminacionim utakmicama David i te kako može da smrvi Goliata, ali o takvoj kombinatorici nema ni govora na današnjem četvrtfinalnom odmeravanju snaga Nomea i Levadije. Da se razumemo bolje, ovo će biti susret dve trenutno najbolje estonske ekipe, koje umeju međusobno da slože popriličan zbir postignutih pogodaka.

Na ishod, na golove, ili i jedno i drugo? Pitanje nije retoričko, već kladilački veoma komplikovano ukoliko se setimo da su današnji rivali početkom meseca već odigrali bez pobednika uz GG&4+. Da situacija bude kudikamo komplikovanija postarao se Nome Kalju, koji je u januaru prijateljski napunio mrežu Levadije sa čak 10:0... To se retko viđa zar ne?

Izabrane vesti

Ukoliko znamo da ke Kalju na poslednjoj odigranoj utakmici savladao Tulevik sa 6:0, a pre toga, vezao još četiri utakmice najmaje sa po tri postignuta gola, a bilo je mečeva i za GG4+, onda je jasno. I ovde bi moglo da padne makar 3+, s obzirom da je i Levadija u seriji goleada. Njihov skor sa poslednjih pet mečeva beleži najmanje tri gola po utakmici, sve do sedam, koliko ih je bilo na meču sa Tulevikom.

Da zaokružimo četvrtfinalnu uvertiru u Kupu Estonije, napomenimo da se danas igra i meč Narva – Infonet Talin... Za njih je dobro reći da je takođe reč o timovima koji su čak četiri prošlogodišnje međusobne utakmice uveli minimalno u opseg GG3+ statistike. Dakle golovi, uz fusnotu u kojoj stoji da je Infonet Talin čak tri puta bio bolji.  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 5821 EST K Nomme - Levadia Tallinn ug 3+ 1,85
Ukupna kvota1,85

Kup Estonije – četvrtfinale
17.00: (3,00) Nome (3,20) Levadija (2,30)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Estonijasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara