(©Reuters)
(©Reuters)

Ovi ljudi nisu normalni! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.03.21. | 16:15

Pisalo se proteklih dana o svađi unutar Bajern Minhena, ali na terenu bavarska mašina deluje perfektno

Priznao je Hansi Flik da je bilo napeto ove zime u klubu zbog nesuglasica koje je imao sa Hasanom Salihamidžićem, međutim, to što se dešavalo između trenera i sportskog direktora, pa i to što je čitav slučaj isplivao u javnost, ne može da poremeti bavarsku mašineriju. Na terenu sve deluje perfektno.

Videli smo to u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv Lacija, a gledamo i redovno u Bundesligi.

Izabrane vesti

Osmostruki uzastopni šampion pa putu je da osvoji 31. salataru. Konkurentan je RB Lajpcig, ali kako Bajern igra u poslednje vreme, biće veliko iznenađenje da tim iz istočne Nemačke prestigne bavarskog rivala. Svu svoju snagu demonstrirali su Robert Levandovski i saigrači ove subote u duelu sa Štutgartom.

Iako sa igračem manje od 12. minuta zbog crvenog kartona Alfonsu Dejvisu, domaćini su već pre poluvremena postigli četiri gola! Tri za samo pet minuta, od 18. do 23. Dvaput je pogodio Levandovski, jednom Serž Gnabri, a onda je trenutno najbolji fudbaler planete dodao još jedan za het-trik. Nezauzstavljiv je Robert Levandovski, nezasutavljiva je i kompletna bavarska mašina...

---------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

Bajern MinhenSerž GnabriRobert LevandovskiHansi FlikHasan Salihamidžić

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara