Komentari na vest

Ovo već liči na Juventus: Dupli penal, sjajna defanziva – pobeda

b

brutalno

pre preko 2 godine

loto ekipa na srecu sve, odvalice ih celzi uskoro za koji dan sad
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Kako drugacije da Juventus pobedi nego sa penala, ili u 98 minutu.
x

xxy

pre preko 2 godine

Slab meč!Penali za Juve čisti.Daleko je to od nekadašnjih derbija.Kuluševski panjina teška,pojma nema isterat to iz Juventusa
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Gde je bio mocni veliki sergej na utakmici? Nije bilo magije neke veceras.. Toliko se pise o njemu a na velikim tekmama ga nema ni na mapi.
k

koja netacna

pre preko 2 godine

recenica.Covek dao juventusu vec par golova a inter resava vec 3 godine skoro svaki mec.
j

juve

pre preko 2 godine

Alegri doktor radi poso, a i onaj crni prist ronaldo upropastava sad neki drugi klub
G

GRANDE JUVE

pre preko 2 godine

Polako palimo motore
0

011

pre preko 2 godine

Prvi penal za Juventus je sramota, trebalo je Maroti dati žuti za foliranje
j

juve

pre preko 2 godine

Sportskom direktoru intera? Sta on ima sa penalom?
P

Principino

pre preko 2 godine

Ne nego Moratiju hahahahahah
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Konacno kolko-tolko posteno sudzenje u Rimu ...Prosle sezone dva penala za Juve nece da gleda posebno uocljiv onaj nad Dyabalom pred kraj kasnije Lazio daje go za 1 1 u 95 ..Prije dvije sezone kod rezultata 1 1 Milinkovic pravi krvnicki start nad Ronaldom kod Laziovog gola za drugu zuti (1 vec imao ) sudija ne svira faul Lazio iz te akcije daje go ..Danas onaj prvi penal za Juventus diskutabilan ali zato je nadoknadio ne davanjem Acerbiju crvenog kartona zbog namjernog pljuskanja Cuadrada i Reina je zasluzio crveni za ovo prekrsaj s ledza u sesnestercu jos na prazan go ..Sve u svemu zasluzeno Juve imao je vise cistih sansi
I

Inter

pre preko 2 godine

A joj, ispade Juventus u svakom mecu ostecen, a oni su casni da nemaju mrlju. Ali dobro, sta da se ocekuje od vas kad vi druge krivite i za Calciopoli. Zasto crveni Rejni? Gol nije bio prazan, to sto nije bilo golmana ne znaci da nema nikog ispred Kijeze. Kijeza je jos lomio igrace Lacija, bio je blizu suta, ali i dalje se borio za bolju poziciju, Rejna neoprezno uletio i zasluzeno je sviran penal za Juventus, ali crveni nikako.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Inter ...Jesam ja napisao prvi penal da je diskutabilan jesam prema tome imam realnosti i objektivizma vise nego sto ces ga ti imati ikada ..Osteti se u korist Juventusa ali 2 godine sakati se Juve u Rimu to ti naravno neces nikad priznat ..A sto se tice farsiopolija zna se ko su bile sudije na sudu za koliko je malo vremena takav velik proces zavrsen, kao i dokazni materijal koji ukazuje da je jedina utakmica dokazano namjestena Parma Firenza i Galijanovija pretnja sudijama..Zna se uostalom i koji je klub jedini profitiro iz toga onaj sto dvije decenije nije Scudetta vidio tolika glad za njim da su sud morali osnovati zajedno sa svojim operaterima ...Ali pravda je spora i dostizna Faccheti ode odma kako misli druge sahranit on biva sahranjen ..
I

Inter

pre preko 2 godine

PopajFJ@ da, napisao si, ali onda lepo napisi sta se sudilo sve Juventusu prethodnih sezona, kad vec pricas o drugima za taj period. Taj slucaj nije bio na jednom sudu, nego na vise i na svakom je dokazano ko je koliko kriv, tako da pusti te price koje pricate samo vi navijaci Juventusa. Porodica Anjeli je daleko uticajnija u Italiji nego porodica Morati, kad ste cak i sa tolikim uticajem (koji se vidi i danas) osudjeni, onda mozes misliti kakva bi tek kazna bila da nema tog uticaja.
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Mislim da je naslov trebao biti... Ovo već liči na Maurizia Saria
f

fario

pre preko 2 godine

Juve sa pola gasa, lagano.
I

Inter

pre preko 2 godine

Navijaci Milana bi rekli da ovaj drugi penal nije penal, jer je Rejna dotakao loptu kod intervencije, a to sto je pokupio Kijezu to se ne racuna.
H

Haha

pre preko 2 godine

Navijac intera prica o penalima hahah bolje se pokrijte i vi i milan.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Navijaci Intera imaju komplekse od navijača Milana
I

Inter

pre preko 2 godine

Haha@ ne znam da li si navijac Juventusa, ali pretpostavljam da si pogresno shvatio moj komentar. Ja nisam rekao da ovaj drugi penal nije cist penal, ali sam ovo napisao zbog navijaca Milana koji su za onaj start nad Darmijanom uopste diskutovali da li je penal ili ne, jer je po njima bitno samo dodirnuti loptu, a da li ces polomiti igraca posle tog kontakta je potpuno nebitno.
I

Inter

pre preko 2 godine

Gosttt@ apsolutno netacna konstatacija. Pre bi se moglo ovako reci, navijaci Intera najvise mrze Juventus kao klub (sto je i razumljivo, jer su najveci rivali), ali navijaci Intera najvise mrze navijace Milana, jer ste postali nepodnosljivi i veoma nerealni.
j

juveee92

pre preko 2 godine

Jeste ruzno dobiti utakmicu sa dva penala. Ali da su bili penali bili su. Sta sad, ne treba da ih svira.
1

1244

pre preko 2 godine

Анти-фудбал.
J

JVPS

pre preko 2 godine

Zaslužena pobeda. Juve je odigrao ovo iskusno. Sreća pa ćemo manje gledati reprezentacije zbog kojih kao tim sa najviše reprezentativaca u Serie A, Juve ima najvećih problema. Mali Luca Pellegrini je ozbiljno dobar bek, ne znam na koju foru su ga uzeli Romi. Ja kao lajk vidim da se radi o ogromnom talentu, kako je moguće da ga je Roma pustila tako lako? Zna li neko detalje?
I

Inter

pre preko 2 godine

Ne bih se slozio sa tobom da Juventus daje najvise reprezentativaca iz Seria A. Tacnije, ne znam koliko brojcano daje Juventus, a koliko recimo Inter, Milan, Napoli. Ali znam da u proslom reprezentativnom okupljanju Interovi igraci su odigrali najvise minuta, zatim je sledio Juventus sa nekom malom razlikom u odnosu na Inter. Da se odmah ogradim, taj podatak nemam za ovo poslednje reprezentativno okupljanje.
O

Objective

pre preko 2 godine

Roma je zauzvrat dobila Spinazzolu, koji bi možda bio MVP proteklog Eura da se nije ozljedio
T

TifoziTifo1

pre preko 2 godine

Kaku crnu foru dali spinacolu za njega.

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

Riing Riiing -Halo ,fudbaleri Lacija? -Da,mi smo druže Kaniđa... -Smešni ste i sramni ! Tup
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Pa koji to penal nije bio? P cemu se radi. Oba cisti kao suza. Sta ako je 10 penala na necu nek ih svira 10 sta se digla fama oko penala, pa kad je penal pebal je pa da ih je 25 na mecu!!!
I

Inter

pre preko 2 godine

Slazem se, ako je penal onda je penal, i da ima elemenata za 10 penala toliko treba i suditi.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Ne znam koliko je defanziva bila sjajna, lacio bukvalno nikakav pritisak nije izvršio. Užasno dosadna utaknica
W

Wat

pre preko 2 godine

Svaka cast za Di Bela, sjajno je obavio zadatak. Jedino mi nije jasno sto se uopste igra utakmica. Samo se bezveze trose igraci, umesto lepo da se odmah kaze ko treba da pobedi, kojim rezultatom i da se ljudima na stadionu lepo vrate pare.
G

Gost515

pre preko 2 godine

ovo više liči na hnk zvijezdu.. napred crno beli
h

hehe

pre preko 2 godine

2 penala za juve, prosli put 2 penala za inter. s*rem ti se na derbije
G

Go

pre preko 2 godine

kakav crni derbi.