Geje startuje na Mbapea
Geje startuje na Mbapea

Panika u Parizu, Gej povredio Mbapea dva dana pred Real (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.03.22. | 17:17

Biće neizvesno do samog kraja da li će najbolji igrač PSŽ-a moći da zaigra u revanšu na Bernabeuu...

Kilijan Mbape rešio je prvi okršaj Pari Sen Žermena i Real Madrida u Ligi šamiona. Kilijan Mbape igra fantastično i ove sezone, daleko je najproduktivniji i najopasniji napadač Parižana, međutim prema poslednjim informacijama iz Pariza lako bi moglo da se dogodi da Maurisio Poketino ne može da računa na njega u do sada najvažnijoj utakmici godine za klub sa Parka prinčeva.

Na današnjem treningu Idrisa Gana Gej nespretno je startovao na Mbapea, nagazio ga na stopalo, nakon čega ovaj nije mogao da nastavi s radom. Lekarska ekipa odmah je reagovala, francuski reprezentativac prebačen je na preglede, a prva reakcija bila je ohrabrujuća - nema preloma niti ozbiljnih posledica, što ipak ne znači da je sve u redu, navodi RMC u svom izveštaju.

Izabrane vesti

I konstatacija: Sve do polaska u Madrid biće neizvesno da li će Mbape moći da zaigra u revanšu Realom.

Kako obično biva u ovakvim situacijama na društvenim mrežama odmah su krenule razne spekulacije oko "pravog" stanja povrede najboljeg igrača PSŽ-a. I dok se jedni užasavaju startom Geja, drugi navode kako je Mbape "možda dobio preporuku iz Madrida da bi kao budući igrač Reala mogao i da propusti utakmicu u sredu".

Kilijan Mbape je još uoči prvog meča osmine finala poručio da do daljeg neće komentarisati ništa o svojoj sudbini. Takvu njegovu izjavu izazvala je objava Bilda da je dogovorio lične uslove sa Florentinom Perezom i da će čitav posao biti obelodanjen nakon madridskog revanša.

Francuz je ove sezone odigra 34 utakmice, postigao 24 gola i namestio još 17.

Trijumf u prvoj utakmic sa Realom praktično je sam iskreirao...



tagovi

Kilijan EmbapeIdrisa Gej

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara