Komentari na vest

Pantelić: Stojković doneo osmeh Srbiji, VAR od sledeće sezone

D

Del.p

pre oko 3 godine

Imala neki tim da nam nije umuvao barem 1 gol?sve 3 rekne nas usr..e žestoko.mogli smo proći ladno samo sa 1 bodom iz 3 kola.a onda bi druga pesma bila
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Ovo je pokazni primer kako se jedan "ostatak" Kokeze, ulizivanjem, preterivanjem, učepljivanjem, poltronisanjem skriva i pokriva iza Piksijevog imena, i ne samo On već svi Kokezijanci koji su ostali u FSS posle ostavke Kokeze kao produžene ruke velikog gazde koji u svojoj uobrazilji da se u sve razume pa i u fudbal sve hoće da ima pod LIČNIM nadzorom i LIČNOM kontrolom, a naročito spisak igrača gde treba obavezno ubacivati one za koje se može uzeti neki milion eura prilikom prodaje (slučaj Radonjića pred SP kad je Muslin bio selektor, Muslin je to odbio i ekspresno je smenjen i postavljen POSLUŠNIK I DOŽIVOTNO SRAMOTAN KRSTAJIĆ. Nadam se da to Piksi vidi, da nije glup, i da bez dobre organizacije u FSS neće biti ni rezultata. Tamo mora biti smenjeno sve, uključujući i kafe kuvaricu,,,,,,, i moraju da dođu sposobni, stručni i nekompromitovani ljudi, koji kao i Piksi nikom ništa ne duguju. Neće biti uvek sreće kao protiv Portugala, i ne smemo se oslanjati samo na bljesak Mitrovića.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

bravo za komentar
P

Papi Chulo

pre oko 3 godine

Mora da mu je neko sastavljao tekst. Previse je ovde slozenih reci za 'bistrog' Pantelu.
p

pmf

pre oko 3 godine

Al zato tebe kad vidimo, plače nam se
P

Pantela crni

pre oko 3 godine

Jos si tu... Da nece Kokezijada preci u Pantelijadu... Idi poseti sudiju odnesi mu cigarete... Mozda se neko i tebe seti.
h

hahahahq

pre oko 3 godine

Pogle sad ove limenke, što traze izgovor samo da se ne bi uveo VAR, jer znaju da to oznacava kraj crveno-bele mafije hahahha
R

Republika Srpska 2

pre oko 3 godine

Tole Superliga!:))
@

@Republika Srpska

pre oko 3 godine

Vidi ovog sto kmeci, a verovatno se pravi da ne zna da mu je gosn Vesić bio u upravi za vreme Toleta(naravno, okrivice Partizan,jer ima kompleks, i kako drugacije da ga izleci)
P

Pantela doktor

pre oko 3 godine

Nema tog vara koji ce spreciti vucicevce da kradu hahahahahaha
J

Jsis

pre oko 3 godine

Hahahah.Istina ziva
d

dragan133

pre oko 3 godine

Skrati ligu na 10 klubova svako sa svakim 4 puta i uvedi VAR ... jedini nacin da se poboljsa liga
9

951357

pre oko 3 godine

I strane sudije
T

Tramvaj Liga

pre oko 3 godine

12 Timova

Mali peca

pre oko 3 godine

ja bi 16 al nek bude 14 sa plej ofom bez deljenja bodova
P

Pavkov

pre oko 3 godine

E Pantela, Pantela... Cim vidim ovo "Nasa je sreca sto predsednik Aleksandar Vucic..." sve mi bude jasno....
G

Gostbsbb

pre oko 3 godine

Koga bi ti umesto legendarnog Vučića?
@

@GostBsbsvs

pre oko 3 godine

Mi bismo čoveka iz naroda, koji ne potiče iz mafije koja vlada drzavom vec 30 godina, čoveka koji neće dozvoliti prikaz nemačke zastave u Bg na dan obelezavanja bombardovanja... Čoveka koji se neće mešati u sport, pogotovo večite rivale..
f

fljubic

pre oko 3 godine

Шта каже Пикси, јел одговорио на Мукијев позив? Јел долазе Маркец и Јојић на следеће окупљање?
D

Damir92

pre oko 3 godine

Podnesi ostavku ako imas bar malo dostojanstva. Dopusti ljudima koji su neokaljani da rade taj posao, vi ste se pokazali.

Aha

pre oko 3 godine

VAR da bude po ovim livadama i Ling Long blatu je sramota i podsmevanje fudbalu.Prvo bi trebalo svi tereni da se uredet,da se kupi sta je potrebno svakom klubu za odrzavanje terena,pa sredjivanje tribina i reflektori.
b

bzzz

pre oko 3 godine

Var od sledece sezone, a jos se ne zna koliko ce klubova ispasti iz prve i druge lige...
s

stadioni

pre oko 3 godine

Nisam protiv Var-a, ako ga cela Evropa koristi treba i mi.Ali da li je normalno da uvodimo Var, a stadioni su u uzasnom stanju.Surdulica,Bačka Palanka,Inđija,Ivanjica,Banjica...da ne nabrajam dalje.Infrastruktura na nivou 90. godina, ali bitno da se uvodi VAR...
,

,etalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

stadioni ko stadioni i tribina ne menja pravila na terenu . Nama je bitno da se ne krade a tribine ...koga toliko zanima pogotovo sto su prazne .Imas prelep stadion Sartida koji zvrji prazan konstatno ,sta imas od tog stadiona?
M

MicaGost

pre oko 3 godine

Da ovaj bude šef Stojkoviću, bruka..