(© Star sport)
(© Star sport)

Pantović napušta Zvezdu kao slobodan igrač

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.21. | 16:41

Talentovano krilo od leta bez ugovora, Voždovac već preduzeo prvi korak

Crvena zvezda i talentovani krilni napadač Miloš Pantović nisu uspeli da pronađu kompromis u pregovorima povodom produžetka saradnje, te će mladi fudbaler na leto napustiti Topčidersko brdo kao slobodan igrač.

Ofanzivac rođen 2002. godine jesen je proveo na pozajmici u Voždovcu, nakon što je šest meseci pekao zanat u Grafičaru, crveno-beloj filijali. Iako je postojala želja šampiona Srbije da zadrži jednog od najsjajnijih bisera koji su se pod komandom Slavoljuba Đorđevića prethodne sezone izborili za proleće u Evropi, činjenica da šansu u prvom timu ne bi dobio ni u narednih godinu dana, predstavljala je nepremostivu prepreku pri produžetku ugovora, te će Pantović tokom predstojećeg leta promeniti dres.

Izabrane vesti

Nepovoljan epilog pregovora razlog je zbog kojeg će krilo crveno-belih tokom preostalog dela sezone trenirati sa godinu dana mlađim saigračima, sa omladinskom selekcijom koju predvodi Marko Neđić, ali će gotovo izvesno biti van konkurencije za takmičarske susrete.

Nakon što nije našao zajednički jezik sa klubom iz Ljutice Bogdana, Pantović je uplovio u razgovore sa Voždovcem i izvesno je da će se Zmajevima priključiti po završetku ove sezone. Ofanzivac je upravo u Zaplanjskoj ulici potvrdio potencijal tokom jeseni odigravši 17 utakmica na kojima je postigao tri gola uz dve asistencije.

Napadač koji je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine iz Vojvodine igrama u mlađim kategorijama beogradskog kluba skrenuo je pažnju i evropskih timova, te se letos govorilo o njegovom potencijalnom prelasku u Olimpijakos, ali do realizacije transfera nije došlo.


tagovi

Miloš Pantovićfk voždovac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara