(©MN Press)
(©MN Press)

PAOK ne odustaje od Nemanje Maksimovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 14:26

Ugovor sa Hetafeom mu ističe na leto

Kako koji prelazni rok dođe, tako počne borba za Nemanju Maksimovića, ali godine prođoše, a on je i dalje u Hetafeu. I biće u njemu do sledećeg leta. Jer, tada mu ističe ugovor i moći će slobodno da izabere gde da nastavi karijeru.

Na stolu će već u januaru sigurno imati jednu ponudu – od PAOK-a. Klub iz Soluna je čvrsto rešen da dovede srpskog vezistu u svoje redove, pogotovo što je prošlog leta imao sve dogovoreno, ali je ceo posao propao u poslednji čas, piše grčki Sport24.

Izabrane vesti

PAOK se tada sve dogovorio i sa Maksimovićem, koji je prihvatio ponudu, kao i sa Hetafeom, koji je pristao da proda srpskog fudbalera za 4.000.000 evra. Detalj, međutim, koji je sve pokvario je kasno saznanje da je deo Nemanjinog ugovora i dalje u rukama Valensije, po dogovoru postignutom kada je nekadašnji zlatni orlić 2018. godine prešao u Hetafe. I Slepi miševi su tražili svoj deo kolača, što je automatski podiglo visinu obeštećenja.

Na sve to gazda PAOK-a Ivan Savidis je rekao „ne“ i transfer u Solun je propao. Crno-beli su posle toga pozajmili Sualija Meitea od Benfike i Markosa Antonija iz Lacija, koji pokrivaju pozicije u veznom redu, međutim, njihove otkupne klauzule su previsoke, plate takođe, pa će po završetku sezone sigurno napustiti PAOK, tvrde Grci.

Tu se ponovo otvara prostor za Maksimovića, pogotovo što će od januara moći slobodno da pregovara o transferu. Ali, isto tako je jasno i Soluncima da će srpski fudbaler imati na stolu mnogo više ponuda, jer je ne tako davno za njega interesovanje pokazivao moskovski Spartak, pa Crvena zvezda, ali i Panatinaikos.

Adut koji PAOK ima u rukama je Andrija Živković, nekadašnji Maksimovićev saigrač iz reprezentacije koja je osvojila svetsku titulu na Novom Zelandu.


tagovi

Nemanja MaksimovićPAOKHetafe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara