Paragvaj ne dolazi u Moskvu, otkazana utakmica sa Zbornajom

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 10:21

Čelnici dva saveza dogovorili se da odlože prijateljski obračun usled terorističkog napada u Krasnogorsku

Ruski fudbalski savez i njegove kolege iz Paragvaja dogovorili su se da otkažu prijateljsku utakmicu između nacionalnih selekcija Zbornaje i Gvaranija. Meč je trebalo da se održi u ponedeljak, 25. marta, na moskovskom stadionu Lav Jašin, ali borbe neće biti zbog terorističkog napada koji se dogodio u petak u Krasnogorsku.

Čelnici dva saveza dogovorili su se o mogućem održavanju utakmice u budućnosti.

Izabrane vesti

"Ruski fudbalski savez, zajedno sa celom zemljom, oplakuje poginule u strašnom terorističkom napadu. Još jednom želim da izrazim iskreno saučešće svim porodicama i prijateljima žrtava ove tragedije", rekao je Aleksandar Djukov, predsednik FS Rusije. "U trenutnoj situaciji, zajedno sa kolegama iz Paragvaja, odlučili smo da ne igramo utakmicu između naših ekipa i da ćemo je organizovati naknadno. Utakmica neće moći da se odigra u martu, pošto se FIFA rok završava u utorak, a reprezentativci moraju da se vrate u svoje klubove. Razgovarali smo da ćemo ovu utakmicu sigurno održati u budućnosti".

Prethodno, Zbornaja Komanda je u četvrtak savladala Srbiju u Moskvi sa 4:0, i tako se donekle revanširala Orlovima za debakl od 5:0 u Beogradu pre tri i po godine u okviru Lige nacija.

15.00: (2,25) Tjumen (3,05) SKA Habarovsk (3,25)


tagovi

Prijateljske utakmicefudbalska reprezentacija RusijeFudbalski savez Rusijereprezentacija Rusijereprezentacija Paragvaja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara