©Reuters
©Reuters

Parižani svesni težine zadatka: Moraćemo da pokažemo karakter u revanšu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.02.23. | 01:21

Fudbaleri šampiona Francuske veruju da mogu do uspeha u Minhenu

Iz sezone u sezonu nedosanjani san Pari Sen Žermena je da se popne na kontinentalni tron, a pošto je aktuelnog rivala u tome sprečio pre tri godine u finalu, Bajern je na pola puta da još jednom pokvari planove francuskog tima. Nemački gigant još jednom je savladao ekipu sa Parka prinčeva, te posle pobede (1:0) Bavarci su blizu toga da i još jednom budu kobni po istog rivala u Ligi šampiona. Gol zaostatka međutim daleko je od nenadoknadivog minusa za Parižane što su posle utakmice istakli i Serhio Ramos i Kilijan Mbape.

Izabrane vesti

"Veoma sam razočaran zbog navijača, ali oni su bili ovde. Moraćemo da pokažemo više karaktera u revanšu. Želimo da pobedimo i da budemo najbolji što možemo, ali takva je priroda fudbala. Nekad igramo dobro, nekad loše. Ono što se računa je konačni rezultat. Što više igramo, više ćemo imati iskustva. Biće sve bolje i bolje", rekao je španski defanzivac posle utakmice.

Na reči saigrača nadovezao se Mbape koji je po ulasku u igru uneo značajnu promenu.

"Moramo da pogledamo kraj utakmice, bili smo u nepovoljnijem položaju, ali smo uspeli da im napravimo probleme. Idemo u Minhen da izborimo četvrtfinale. Radili smo dan i noć. Naši igrači moraju da budu dobrog zdravlja za revanš, svi treba da jedu i spavaju. Protivnicima nije prijatno kada igramo napadački fudbal", rekao je Francuz.


tagovi

Serhio RamosKilijan EmbapeLiga šampionaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara