Lalatović i Vazura (© FK Partizan)
Lalatović i Vazura (© FK Partizan)

Partizan doveo i drugog štopera: Lalatović na četiri godine

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 15:06

Posao ozvaničen

Dva potpisa u razmaku od pola sata. Oba – štopera.

Najpre je Partizan ozvaničio ranije dogovoren dolazak Franka Makija Banjaka, da bi zatim promovisao još jednog centralnog defanzivca, pošto je ugovor sa crno-belima overio i Dušan Lalatović.

Izabrane vesti

U pitanju je 21-godišnji Novosađanin, pristigao sa „čistim“ papirima, pošto je minulog vikenda raskinuo saradnju sa DAC Dunajskom Stredom i kao slobodan igrač iz Slovačke se obrao u Humskoj. Lalatović će se odmah staviti na raspolaganje treneru Savu Miloševiću u pokušaju da se nametne, iako je i sam svestan da je konkurencija žestoka, jer su osim novajlije iz Olimpije tu još Bojan Ostojić i Igor Vujačić, po potrebi i Nemanja Miletić.

Lalatović ima vrlo skroman igrački dosije. U Superligi je nosio dresove samo dva kluba, niškog Radničkog i vranjskog Dinama, a ukupno je skupio jednocifren broj utakmica u elitnom rangu. Dve za klub sa Čaira, sedam za sadašnjeg člana Prve lige Srbija. Logično je zapitati se ko ga je, gde, i kad gledao i kojim kriterijumima su se čelnici Partizana vodili pre nego što su angažovali Dušana.

I to na četiri godine, tri u osnovici, jednu opciono.

„Mladog Lalatovića smo zapazili još prošle godine. Budući da pratimo sve igrače koji mogu ne samo da doprinesu sad dobrim partijama Partizana, već budu naš zalog za budućnost, drago nam je da je potpisao za naš klub. Od njega očekujemo da raste i razvija se uz Partizan i da igrama ostavi trag“, pojasnio je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka.

Lalatović je karijeru počeo u mlađim kategorijama Vojviodine, zatim igrao za Budućnost Gložan (trenutno, Opštinska liga Bačka Palanka), Radnički Niš, odakle je pozajmljen Dinamu iz Vranja, da bi zatim potpisao za sofijsku Slaviju (nije stigao da debituje za Bugare), okušao se u Radničkom iz Zrenjanina (minule sezone Srpska liga „Vojvodina“), od januara ove godine ugovorom je bio vezan za DAC Dunajsku Stredu (dva meča).

Odjednom, pravo niotkuda – Partizan!


tagovi

FK PartizanMiloš VazuraDušan Lalatović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara