Najnovije vesti

Partizan doveo napadača iz Gane: Ajzak Opoku Agjemang putevima Asamoe i Rašida Sumaile

Vreme čitanja: 2 minuta

Ajzak Opoku Agjemang (©FK Partizan)

Videćemo kako će proći u Humskoj

Rikardo Gomeš teroriše protivničke defanzivce, Kvinsi Menig je debitovao u startnih 11 pogotkom u pobedi protiv Anortozisa, a sada i treći inostrani napadač u Partizanu – Ajzak Opoku Agjemang. Crno-beli su na društvenim mrežama objavili da je 22-godišnji fudbaler stigao u Humskoj na pozajmicu iz Ašanti Golda u kome je prošle sezone postigao pet golova na 22 utakmice. Uz napomenu da je u drugom delu sezone uglavnom šansu dobijao sa klupe.

Međutim, Agjemang ne bi trebalo da bude tolika misterija za Partizanov stručni štab pošto je već neko vreme trenirao sa crno-belima i očigledno je u njemu nešto prepoznato.

Agjemang doduše neće moći da igra u Ligi Konferencije, već samo u domaćem prvenstvu, pa ostaje da se vidi da li će uspeti da se izbori za minutažu u konkurenciji Gomeša, Meniga, možda i Filipa Holendera, inače krila, te mladih Nikole Štulića i Marka Milovanovića.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Partizan naravno ima opciju, ali ne i obavezu da otkupi ugovor fudbalera iz Gane, trenutno se ne zna za koliko para.

Ajzak Opoku Agmejang je inače debi u startnih 11 Ašanti Golda dobio kod trenera Milovana Ćirkovića Ćirka, rođenog u Čačku, koji je poslednjih godina radio i u Tanzaniji, Mjanmaru, Kuvajtu, Omanu, Saudijskoj Arabiji. I nije mu to jedina veza sa Srbijom. U Ašanti Goldu je igrao sa Natanijelom Asamoom, bivšim fudbalerom Crvene zvezde, a menadžerska agencija koja brine o njegovoj karijeri zastupa i Rašida Sumailu, još jednog bivšeg igrača Partizanovog večitog rivala.

Favoriti i notifikacije:

FK Partizan

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva