Jung Džun Goh (desno) - ©AFP
Jung Džun Goh (desno) - ©AFP

Partizan dovodi reprezentativca Južne Koreje za 1.200.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.01.24. | 18:26

Transfer će biti isplaćen u ratama, uz 10 odsto od narednog transfera

Transfer bomba u Humskoj - Partizan dovodi povremenog reprezentativca Južne Koreje Jung Džun Goha za 1.200.000 evra, javlja Telegraf!

Prema saznanjima Telegrafa, transfer će biti realizovan u četiri rade, a Gohovom klubu Pohang Stilersima ići će i deset odsto od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Goh će biti peto i verovatno poslednje pojačanje crno-belih ove zime. Reprezentativca Južne Koreje Partizan je jurio još letos, ali tada nije nameravao da ispuni visoke zahteve Pohanga koji je za Goha tražio 2.500.000 evra. Ipak, crno-beli su posle dugih pregovora uspeli da se dogovore sa južnokorejskim klubom oko detalja.

Ovaj 22-godišnji ofanzivni vezista bio je velika želja Igora Duljaja, ali je od letos posao ipak pomeren za zimu, zbog drugačijeg funkcionisanja transfer pijace u Južnoj Koreji.

Telegraf navodi da je u transferu pomogao nekada najboji fudbaler Južne Koreje Dejan Damjanović koji nije iz menadžerskog sveta, već je želeo da bude posrednik zbog kontakta u zemlji Dalekog istoka.

Goh može da odgovori na pozicijama krila i ofanzivnog veznog, ali bi kod Igora Duljaja bio projektovan za krilnu poziciju. Ima 22 godine, a sa 20 leta debitovao je za Južnu Koreju kod Paola Benta. Bio je član svih kategorija nacionalnog tima, a sa Južnom Korejom osvojio je zlatnu medalju na Azijskm igrama.

Partizan je ove zime već platio 500.000 evra za Nikolu Miličića, koji je stigao kao zamena za Mihajla Ilića, a pored Goha i njega u Humsku su stigli još Leonard Ovusu, Denil Kastiljo i golman Miloš Krunić.

Najnovije pojačanje trebalo bi već naredne sedmice da se priključi ekipi. Goh je prošao sve kategorije Pohang Stilersa, a u azijskoj Ligi šampiona je ove sezone na dva nastupa upisao jedan gol. Ukupno je za Stilerse odigrao 126 utakmica, uz 20 golova i 14 asistencija.


tagovi

FK PartizanJung Džun GohZimski prelazni rok 2024Pohang Stilersi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara