©MN Press
©MN Press

Partizan i Spartak pomerili međusobni okršaj za jedan dan

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.10.23. | 17:10

Dva kluba se dogovorila i promeni termina kako bi imali više vremena za odmor pred vanredno kolo

Fudbaleri Partizana trebalo je da u subotu gostuju u Subotici u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige, ali će njihova utakmica sa Spartakom biti pomerena za petak, 20. oktobra, dan ranije od prvobitnog termina.

Iako ne igraju u Evropi, fudbalere dva tima čeka nešto jači ritam po povratku sa reprezentativne pauze, što zbog odloženih mečeva, što zbog predstojećih okršaja u Kupu Srbije. Stoga su iz tabora oba kluba odlučili da sebi olakšaju posao se i usaglasili se da utakmicu predstojeće, 12. runde, umesto u subotu odigraju u petak na Gradskom stadionu u Subotici od 20 časova.

Izabrane vesti

Razlog za promenu termina leži u tome što već u sredu, 25. oktobra, timove čeka novo, vanredno, kolo Mozzart Bet Superlige, te će imati dan više za odmor, a posebno će to prijati crno-belima pošto ih čeka novo gostovanje - u Kragujevcu.

Partizan je trenutno lider šampionata sa 25 bodova iz devet utakmica, dok je Spartak na sedmoj poziciji sa 15 bodova iz deset mečeva. Crno-beli su dobili poslednja tri gostovanja u Subotici, svako minimalnom razlikom.




tagovi

Mozzart Bet SuperligaSpartak SuboticaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara