Saša Zdjelar (©Star Sport)
Saša Zdjelar (©Star Sport)

Partizan i Zdjelar u pregovorima za novi ugovor, postoji interesovanje iz Francuske

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 16:35

Srpski vezista na ceni

Jedan od najstandardnijih fudbalera Partizana Saša Zdjelar mogao bi ove zime da promeni klub i ponovo se zaputi u inostranstvo, pa bi posle Grčke i Španije mogao da se oproba u prvenstvu Francuske.

Prema pisanju Telegrafa, Zdjelar se nalazi na radaru dva francuska kluba – Remsa i Sent Etjena, koji traže pojačanje na poziciji defanzivnog veziste. Kako se ističe, skauti Sent Etjena i Remsa su već nekoliko puta dolazili u Beograd kako bi uživo pratili Zdjelara, što znači da je interesovanje ozbiljno. U Remsu, inače, brani njegov kum Predrag Rajković, pa bi proces uklapanja posle eventualnog odlaska na sever Francuske bio znatno lakši.

Izabrane vesti

Olakšavajuća okolnost za oba potencijalna kupca je to što Zdjelar u januaru ulazi u završnih šest meseci ugovora, pa Partizan ne bi mogao da računa na ozbiljniji novac za obeštećenje. Sam srpski vezista mogao bi direktno da uđe u pregovore sa drugim klubovima za transfer na leto bez obeštećenja.

Pisali smo nedavno da je uprava Parnog valjka sa vezistom i njegovim agentima otvorila priču oko produžetka saradnje, a isti je plan i s Aleksandrom Šćekićem i Slobodanom Uroševićem. Inicijalni razgovori su obavljeni, ali postoji caka. Čak i u slučaju da Zdjelar žvrljne autogram na papire i produži ugovor, Partizan mu ne bi pravio problem oko izlaznog transfera u slučaju da stigne dobra ponuda. U tom slučaju crno-beli mogli bi da inkasiraju ozbiljniji novac.

Partizan bi ipak želeo da sa Zdjelarom nastavi saradnju. On je ove sezone propustio samo jučerašnji trijumf protiv Mladosti u Humskoj, a dotad je praktično igrao gotovo svaki minut. U nekim utakmicama čak je nosio i kapitensku traku. Ali, ako bi ponuda iz inostranstva bila finansijski zadovoljavajuća, a Zdjelar izrazio želju da ode, klub mu neće praviti problem...



tagovi

Sent EtjenRemsFK PartizanZimski prelazni rok 2021Saša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara