Zdjelar, Šćekić i Urošević sa Lazarom Markovićem (© Star sport)
Zdjelar, Šćekić i Urošević sa Lazarom Markovićem (© Star sport)

Partizanov plan: Do kraja sedmice tri nova ugovora

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 15:07

Konkretni potezi posle duela sa Mladosti

Imaće pune ruke posla čelnici Partizana čim sudija Milan Mitić u sredu, malo pre 16 časova, označi kraj susreta sa Mladosti i pošalje fudbalere na zimski raspust. Od tog trenutka kreće kreiranje tima koji bi trebalo da predstavlja crno-bele u prolećnom delu sezone, a velika želja ljudi u Humskoj 1 je da trojica aktuelnih prvotimaca ostanu na Topčiderskom brdu.

Novi ugovori biće ponuđeni Saši Zdjelaru, Aleksandru Šćekiću i Slobodanu Uroševiću.

Izabrane vesti

Dvojici zadnjih veznih saradnja ističe narednog leta, po sadašnjem stanju, 1. januara imaju pravo nesmetano da pregovaraju sa drugim poslodavcima. Kako bi sprečili da im tandem naviknut da igra zajedno ode za siću, crno-beli planiraju da pred njih stave nove ugovore i zadrže ih još neki period u klubu. Pretpostavlja se do juna 2023. Ujedno ostvare ekomonsku dobit pod uslovom da neko od njih, ipak, ode u inostranstvo. Neće uprava stajati na putu ni Zdjelaru, ni Šćekiću, ceneći njihov doprinos u minule tri sezone, ali plan je da u tom slučaju i obeštećenja budu u skladu sa izdanjima u poslednje vreme, a ne da im se profit izmigolji.

Biće to drugi pokušaj rukovodilaca da sa Sašom Zdjelarom nađu zajednički jezik. Prethodni, u pauzi između dva šampionata, nije dao očekivani rezultat, ponuda jednom od zamenika kapitena bila je ispod kriterijuma. Uvereni su u klubu da će ovog puta epilog biti drugačiji i da će novi A reprezentativac potpisati novi ugovor. Baš kao i Šćekić.

Želi Partizan da sačuva i Slobodana Uroševića. Iako trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju ima trojicu levih bekova, procena je da mu je nekadašnji Zlatni Orlić iz Litvanije (2013) potreban. To znači da će 26-godišnjem Beograđaninu, kome postojeći ugovor ističe za godinu dana, takođe, biti ponuđen novi ugovor. Očekuje se da pregovori proteknu glatko.

Pomenuti fudbaleri će pojedinačno dolaziti na stadion u Humskoj krajem ove, eventualno početkom naredne sedmice i velike su šanse da svi u 2021. uđu „vezani“ za Partizan dugoročnim ugovorima.


tagovi

Slobodan UroševićAleksandar ŠćekićSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara