Komentari na vest

Partizan našao rešenje za napad: Fuseni Dijabate oblači crno-belo

C

CoaKV

pre gotovo 2 godine

Negde sam citao da pregovaramo sa Andrijom Pavlovicem
E

Eeeeee

pre gotovo 2 godine

OMG. Gde si se setio da taj covek postoji?? Sta ce nam...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Partizan dovede napadača koji je igrao u jakim ligama, u ekipama kao što su Lester, Trabzon itd i opet ne valja. Zvezda dovede Pićinija, Atalanta, Betis, Valensija ne valja. Dajte našu decu, kad deca igraju i pokazu se kao menadzerske kombinacije onda dajte pojačanja. Gajić dok je bio u Zvezdi katastrofa, kad je otišao onda je najbolji. Gobeljić ima manje crvenih kartona samo od neprevazidjenog Dzake, u 90 minuta centarsut na tribine, kad je produzio ugovor drvlje i kamenje, sad je i on igračina i za Gajića i Pićinija. Ne možemo da dovedemo ni Moratu ni Vokera. Niko neće da gostuje u Ivanjici gde je loža terasa od kuće ili u Lazarevcu gde posle prve kiše izlaze krtice i busenje. Od stranaca ovo što imamo je veliki uspeh. Treba da se ulaze u infrastrukturu da prvenstvo bude shvaćeno ozbiljnije, da bude neizvesno itd, onda će dolaziti kvalitetni stranci. Sportski pozdrav
P

Pićini

pre gotovo 2 godine

Partizan dovede napadača koji je igrao u Lesteru, Trabzonu, u jakim ligama i ne valja stručnjacima iz fotelje, Zvezda dovede Pićinija koji je igrao u Valensiji, Atalanti, takodje u jakim ligama i opet ne valja, dajte našu decu da igraju. Kad ubacis decu i kad vidis da su menadzerske kombinacije onda daj pojačanja i tako u krug. U Zvezdi je sad Gajić igračina kad je otišao, dok je igrao bio je katastrofa za sve, ista stvar i sa Gobeljićem, odigra čovek utakmicu za 90 minuta ne uputi centaršut ali sada je on igračina za Pićinija, crvenih kartona ima manje samo od Dzake, a do juče bio da se otera, u komentarima za produzetak ugovora drvlje i kamenje. Ne možemo da dovedemo ni Moratu ni Arnolda, niko neće da gostuje u Ivanjici gde je terasa na kući loža a teren njiva, niko neće da igra u Lazarevcu koji ima jednu tribinu i posle prve kiše busenje po terenu. I ovo što imamo od stranaca je uspeh veliki.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Najjaci su mi ovi mucenici sto od deset stranaca ubodu jednog, i koji god dodje dizu ga u nebesa, a posle... A PARTIZAN OD DEST STRANACA UBODE 8 I ONI DALJE KAD DODJE NEKI STRANAC, PODSMEJAVAJU SE.. U OPSTE NE SUMNJAM DA CE SE OVAJ IGRATI U NASOJ LIGI..
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Bas ubode Djemba,Vasingston, Nzijae, Dinga, pa onaj Ukrajinac, pa ovaj sto je odigrao 1 mec Francuz napadac sto je nestao, onaj isto iz Olimpije sto je u Kairat otisao, pa napadac isto dosao iz Slovenije Afrikanac, Sumu 3 godine ste cekali, Dornelas isto promasaj.Ubodete od 10, jednog zadnjih par godina.
t

tvrtko

pre gotovo 2 godine

A Bugarskog Bebeta i Norveskog Nejmara?
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Šta bi trebalo ovo da znaci? Mislim na video. cilj u fudbalu je da se postižu golovi, a ovaj stalno promasuje.
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Video prezentacija se pravi od najboljih poteza i golova. Ako je ovo najbolje sto ovaj moze, pa za njega je Terzić Mesi!
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

U napadu stranci u odbrani rupa...dzaba vam mening, rikardo i jos ova 2-3 nova igraca kad se pozadi tanki do bola
g

gdd

pre gotovo 2 godine

Ma sta necete prelaziti borj stranaca ovi tamo u rupcagi prave Legiju Stranca vise su imali nego Zenit. I kad se pogleda imali su par igraca koje lasom ovi iz Zenita nisu mogli da pohvataju ali sama sreca ima tu dunstera jos Gobeljic, Srnic, Italijan, Pankov, Erakovic pa su izgubili ali su digli brzinu na pet nivoa vise od prosle godine. Podigao je i Partizan od prosle godine jer sa Zekom, Miljkonom i ostalima nije moglo sporije ali sad umesto da ojacate tim oni izigravaju francuske sobarice necemo imati preko broja stranca. Pa sta sada ima Javor vise stranca od nas a vi cete da vracate sada opet neke izgubljene duse ili neke iz reprezentacije koje je Stolica trenirao pa su nestali pa sad treba da se ovde vracaju i da im spasavamo karijeru. Pojacavajte Partizan dal bili stranci, domaci ili marsovci to nas ne zanima, dosta je bilo tih fora kad izgubimo eto nismo mogli vise stranaca da dovedemo bice izgovor ko proslih godina ili neki slican. Moze 5 izmena a 4 stranca da se menjaju tako dovodite barem 8 posto mogu da igraju. da mozemo da se izborimo sa drzavnim projektom ili ako necete kupite se iz Partizana da dodju neki drugi jer i ovako tesko da bi u nekoj normalnoj drzavi menadzerisali i vodili dalje od farme ovaca. Dosta je vise vas te nema para, te prodali smo jer smo morali, te ocemo domace, samo 4 stranca, te nemamo srece itd... Mozart nemoj da se brukate da ne pustate komentar ...
Z

Za naše

pre gotovo 2 godine

Uslove ultra brz i može da se nadaje golova u našoj ligi, deluje i spretniji kao dribler od meniga i nešto brži. Za Evropu, možda uz dobar momentum da neki gol u grupnoj fazi.
M

Majstor zanata

pre gotovo 2 godine

Ima li šanse da se vrati Ljajić?
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Nije mu nešto ovaj snimak poteza, bolji klip je imao i nesrećni Bakajoko.
К

Катаи Ел Маестро

pre gotovo 2 godine

Партизан се озбиљно појачава. Није за потцењивање ово што ради Столица. Скроз друга димензија у односу на Станојевића. Биће теже ове сезоне.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

druze ja ne znam kako je to pojacavanje kad dovedes lika koji je u svakom klubu u kom je igrao davao po 2 ili 3 gola !! ajde videcemo ali .... ne znam .
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Zaje... se? Covjece, nama pripreme skoro prosle, a mi jos uvijek nemamo oformljen tim i jasnu sliku ko pocinje, a ko ulazi s klupe. Dapace, kako se cini, dovoljno je da nam se povrijedi samo jedan igrac u odbrani i mi cemo biti kanta za napucavanje jer bukvalno na klupi necemo imati nikoga da nam udje kao zamjena, a da mu je to stvarno bude njegova prirodna pozicija. Pri tom, Zdjelar po svemu sudeci ima odrijesene ruke da ode kad god hoce, a znajuci ove nase, otici ce kad nam bude bio najpotrebniji; znaci, dan pred pocetak kvalifikacija. I tebi je ovo... ozbiljan rad? Znaci, nema sanse da si ozbiljan. A sta kaze @Metalika? Malo je kao skeptican, ali nada se da si u pravu? O Boze, pa jel vi ljudi stvarno niste u stanju da vidite koliko se ovaj brod nakrivio?
t

tvrtko

pre gotovo 2 godine

Pa gde ces tezu od prosle sezone?
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Treba nam jos jedan vezni igrac.. Mi nemamo zamenu u tom delu za Andradea i Natka.. Adem Ljajic bi bio odlicno resenje na toj poziciji i kad se vrati Pantic onda imas i klupu
G

Gost GM

pre gotovo 2 godine

Zna li se kad se vraca Dača Pantić?
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Gost Gm Trebalo bi u sept...
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Da je samo prošao pored stadiona Lestera a ne igrao za isti ,los ne može biti,a za našu njiva ligu tata .
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Немој га урећи. Наш Ван Ла Пара је харао у Хадерсфилду док су прволигаши били.
V

VHS skauting

pre gotovo 2 godine

Znači na 70 utakmica 11 golova i to u top ekipama koji su se borili iznad crte.Bravo za upravu!
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Ma dodji molim te Samo da ne igraju Lutovac i Holender Dobri momci ali kvalitet, nista
R

Ros

pre gotovo 2 godine

Da se odmah ogradim - UPRAVA NAPOLJE! Ali ti je komentar površan. Slabe ekipe koje se bore za opstanak, daju mnogo manje golova, od ekipa iz vrha tabele, jer igraju zatvoreno, tako da ta statistika nije merilo. Drugo, bitne su i asistencije, tehnika, centar šutevi, koliko protivničkih igrača vučeš za sobom, nije sve u broju datih golova. Iskreno, nikada čuo za njega, kao i za većinu stranaca koja dolazi kod nas, ne znam da li će biti pojačanje ili promašaj, ali svaki stranac koji dođe u Zvezdu ili Partizan je čista lutrija, gde god da je pre igrao i kakve je brojke imao. Nadajmo se najboljem. Pozdrav!
m

milittao

pre gotovo 2 godine

iskren da budem konačno uprava radi prave stvari, bojim se da će brzo da uprskaju nesto. pojačanje po svim kriterijumima je ok, videćemo kako će se uklopiti ali sigurno da će davati veći doprinos od Lutovca i Holendera.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

I Markovica
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

otkud znas da uprava radi prave stvari kad lika nisi ni video ? mozda su opet njihove kombinacije za istovar kase
m

milittao

pre gotovo 2 godine

@ mita i trta pa radi dobar posao u smislu da angažuju igrače na deficitarnim pozicijama što ranije nije znalo da bude praksa. do sada nisu omašili nijedan transfer, čekamo da vidimo koliko će pokazati ovaj momak. još dovesti plejmejkera i drugog napadača i to je to, pod uslovom da ne odu Zdjelar i Vujačić
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Dovesce oni ograce, do zimus ima vremena. Partizan ima uslova da radi kao Ajax, da dovodi kvalitetne strance i pridodaje po koje kvalitetno dete iz svoje skole, od cije prodaje ce ziveti. Ali od lopova se ne moze ziveti, jer niko nema interee da iskoreni ove stetocine iz naseg kluba!
S

Stranci

pre gotovo 2 godine

Ja bih radije gledao sve strance u postavi Partizana koji se trude, pa nek i grese, nego nase sopstvene igrace koji se uopste ne trude ili nemaju kvalitet a dosli su iz omladinskog pogona. Jojic i Markovic primer. Zadnji krsten primer iz skole je Strahinja Pavlovic koji jeste kiksara ali van toga je pravio razliku na terenu kada ne kiksne, a pre toga Milenkovic. Osim te dvojice, veznjaka i napadaca nigde odavno. Vlahovica i ne racunam jer ne secam se uopste da je igrao, mislim da je jako malo igrao pa je otisao. Pre njih to su bili Lazar Markovic i Andrija Zivkovic, ali to je bilo bas davno, da su pravili razliku. Cemu sluzi ta nasa omladinska onda? Da razigravamo igrace za superligase i ostale prosecne i evropske klubove? Nisu u pitanju samo ta tri lika koja svi spominjemo i vidimo, nista tu ne stima, po svim nivoima kluba.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

omladinska skola je posebna prica , pokupis svu najtalentovaniju decu sa teritorije Srbije i na kraju jedan mozda prodje godisnje . Znaci pitanja su kako se radi u toj skoli i zasto ta deca ne postanu prvotimci jedan dan ako su vec najbolji u svom uzrastu ?? takodje da li ih ne guras u prvi tim jel nemas licnu finansijku korist ?? Na kraju dovlacis neke iz raznoraznih plemena koji dolaze sa statistikom 2 gola iz 30 utakmica i nigde nista nisu pokazali a ovde ih nazivas pojacanjma
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Da je doso iz nekog sampiona kao sto je Zvezda vec bi se razmisljali
N

Nash

pre gotovo 2 godine

Videcemo kakav je,jedino merilo je teren,sve ostalo je prica u prazno.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Odlicno pojačanje, inače bivši omladinski i mladi reprezentativac Malija, bio je standardan na Novom Zelandu 2015. godine,kada je Mali osvojio treće mesto.
B

Bingocka

pre gotovo 2 godine

Care,to je bilo pre sedam godina.
1

1992

pre gotovo 2 godine

Pa šta ako je bilo prije 7 godina. Tad je bio dijete i igrao dobro. Kakve to veze ima što je bilo prije 7 godina? Možda je još bolji igrač. Zašto odmah misliš da je lošiji engo tada...
n

nebo

pre gotovo 2 godine

za blizance je najbolje da predju u neku africku ligu
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

da znas druze, jos malo pa nece biti ni jednog belog u ekipi a to je najvise jel ne mozes da nas lazes sa domacim igracem kako nas lazes sa strancem kome das ogromnu platu jel ga mi ne znamo a za par meseci svi se pitamo sta je sa Kenjasom, la prevarom, Norveskim nejmarom ,itd ...pa nista samo sluzili za transakciju upravama
G

Gost za metaliku

pre gotovo 2 godine

Svi su bili ravni našem Markoviću.
f

fefe

pre gotovo 2 godine

@metalika moj doba@ Jesi to ti bombas Ilievcino pa ove komentere ostavljas, ako nisi onda si tezak plicak? Pare se drpaju na nasim igracima i njih pretplate zasto zamajavas ovde ljude? Domaceg igraca ucenjujes, dok stranac oce da ode i da sve objavi a oce i platu na vreme dok nasi ne smeju da zucnu kad ih ucenis. Ako znas sta je osnanova ekonomije onda je prosto, visak robe manja cena manjak robe vece cena pa cak i ako ne vrede. E to primenis i ovde. Stranaca iz celog sveta imas kolko hoces i mozes da nadjes 100 igraca za odredjenu platu, dok domacih igraca kvalitenih ima malo i jos da nemaju ugovore u nekom stranom timu sto suzava konkurnciju na jos manje. E pa zato imamo neke Gobeljice sa platom ogromnom za ono sto zasluzuje ili ti igra a da nema kvalitet ili Jojic ili Miljkovic su primeri. Zapitaj se malo sto je kod nas jedino pravilo zabrana 4 stranca sto vole fudbal domaci i igrac? Ha ha pa da je tako ne bi radili to sve sto rade na stetu fudbala i klubova, nego uvek iza neke odluke stoji pirilika da se napuni dzep. Tako da botivi ili Iliev i Vezara licno treba da malo razmisle da ne budu providni na ovom portalu kada se lazno predstavljaju. Cuj stranci a kada bi svi ovako uveli pravilo gde bi nasi igraci odlazili i gde bi zaradili za zivot, kada se kod nas igra za kikiriki i pola kile lesnika
G

Gostbree

pre gotovo 2 godine

smesa li transfer lista. znaci i od drugog mesta partizan moze da se oprosti. (samo manijaci mogu da dislajkuju komentar i oni koji ne gledaju dalje od ovog kluba)

igor78

pre gotovo 2 godine

Startna i brz, dribling solidan ali završnica očajna - za našu ligu dobro pojačanje, za Evropu ispod proseka .
1

1992

pre gotovo 2 godine

Tako ste pričali i za Sadika, pa se posle svi kleli u njega.
D

Da je

pre gotovo 2 godine

Zavrsnica bolja ne bi ni dosao do neimara ilijeva...pa znas da on od 2017 kupi samo neeksplodirane naprave, bombe
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

moze da bude brz kolko hoces al ako su lose odluke dzaba ...Usein Bolt je najbrzi covek na svetu ,probao da igra fudbal u Australiji pa ga najurili posle zagrevanja

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Dijabates
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Zvaće ga Šećerko
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

novi Dioni
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Mita dovodi Dionia u Zvezdu.
k

kojotski

pre gotovo 2 godine

Ja garantujem za ovog decka (pogledao klip na youtube).
G

Grobar....

pre gotovo 2 godine

Mislis da je Ivica bolji od tebe...mozda samo sto mu na kraj meseca legne nekoliko hiljada evra, bez uvrede
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

znas kolko ti klipovi vrede .... oni iseku sve najbolje pa tako bi i ti i ja mogli da izgledamo ok. Vidi statistiku pusti youtube . Lik nije prosao ovde,onde, 2 gola vama 3 tamo ...
T

Tiću

pre gotovo 2 godine

Deluje ovako korektno iz prijema izbacuje protivničkog igrača,tehnika,brzina ali videćemo...Tragedija je što samo gledamo igrače za džabe i povratnike ali takva nam je sudbina izgleda

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Tragedija je što svi oni protiv autobusa nemaju šanse, saplete ih tteći igrač Saplitanje po saplitanje i ono što su znali zaborave i izgube sigurnost u sebe i svoje sposobnosti. .
s

srpski biznis

pre gotovo 2 godine

druze gledaju da dovedu bez obestecenja iz dva razloga . Prvi jer je kasa prazna a drugi da bi iz te kase izvadili i ono malo sto udje u nju . Ako plate obestecenje onda manje ostaje za njih . Tvorza kontra , on najavljuje velike plate da se zastiti od navijaca i pitanja a gde su pare ?To sto on obeca to se uglavnom nikad ne isplati a svez primer je Degenek kome su ostali duzni 600-700 soma ,kolko li vec. Njemu ce sutra poslati pajser ekipu na vrata i on ce oprostiti dugove za uzvrat osoba sto vredjala Ibru nece biti prijavljena
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

Za ovu našu nikakvu ligu,trebao bi da bude odličan
P

PG

pre gotovo 2 godine

Dosta dobro pojacanje . Bolji od svih ovih koji su se pominjali, ima utakmcie u nogama i spreman je fizicki, dosta nam je vise metiljavac sporih . Menig i Dijabate krila, Rikardo u spic, mislim da je to dosta dobro za narednu sezonu . Jovic i Terzic alternative na bokovima . Fejsa, Zdjelar, Natho i Nadrade konkurisu za 3 mjesta u sredini . Iskreno, zadovoljan sam, “ od koga je, dobro je “ . Ajmo crno beli !
G

Gost112358

pre gotovo 2 godine

Samo Petkovic pre Jovica
B

Bera995

pre gotovo 2 godine

4 igraca konkurisu za 3 mesta.I ti si sa tim zadovoljan.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ko će biti bonus,Zdjelar ili Fejsa?
B

BezObestecenja

pre gotovo 2 godine

Stiže bez obeštećenja, ali zato plata milionče pa će biti penaldžija kao Natho i neće moći ni hteti da istrči dva poštena sprinta:)))Biće kao Mudrinski i skupljaju već bunkeraši lovu u crnim kesama:))))
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa sigurno nije 2 milona i plata. Bog te pita
d

darkok

pre gotovo 2 godine

Bolji je ovaj od De kouta što su hteli da ga dovedu,čovek je par sezona u prvoj Turskoj ligi i igra standardno i dobro biće veliko pojačanje,na klipu se vidi da je bolji dribler od Meniga i takodje jako brz igrač levonog sa odličnim šutom koliko vidim vezan je ugovorom za Trabzon još godinu dana vrednost mu je 2,75 miliona evra ako ovog dovedemo za džabe onda smo prošli extra,cigani vidim Prpa bato po komentarima pa ovaj je za bukarija izmislio fudbal a debelo ste ga platili 2 mil.e.Pali se mašina još ofanzivni vezni(plejmejker) i nećemo imati konkurenciju u Srbiji
G

Gostionko

pre gotovo 2 godine

I onda na kraju sezone krece prica tipa: "Zvezda ima veci budzet, sudije kradu i slicno" . Ti si strucnjak video na klipu od tri minuta ko je od koga bolji. I ako gledas vrednost po transfermarktu tamo Vujacic vredi 3.5m, Sanicanin 2.5. Bas pogadjaju.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Vezan ugovorom, kosta 2 miliona, a dovescete ga za dzabe? Kojom magijom, kazi mi molim te?
B

Bera995

pre gotovo 2 godine

Ovaj ti je verzija Meniga, malo brzi malo jaci, sut isto ocajan.
M

Magnus

pre gotovo 2 godine

Matori opusti se, ne znamo šta ćemo, samo mislimo o vama, a zvezdice se povećavaju svake godine.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Ali, pali se mašina 😂😂😂 A oni tri nivoa ispod Zvezde
H

Hahahhha

pre gotovo 2 godine

Pravice vam Bukari lom u odbrani jos malo, strpite se 😂
l

lozenje mase

pre gotovo 2 godine

uvek iste price ...tako se pricalo za meninga, bakajoka, spiridonovica, bajbeka, musu ndzaja, grbavog ohija.....svi moj do mojega nego vama treba 10 godina da ih provalite . Kolko stranaca se dobro prodalo i gde iz vecitih ?? U koj veliki klub je neko otisao ??
G

Gost73737

pre gotovo 2 godine

Hvala predsedniku
s

sta bulaznis

pre gotovo 2 godine

zasta ? za lika koji nide nije mogao da igra ??
n

nego sta...

pre gotovo 2 godine

Ima se para, dobili od Jevtovica....
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Mislim da je ovo solidno resenje i da je za nas budzet i nasu ligu i vise nego dobar.
a

ajde vise

pre gotovo 2 godine

oooooo kupi golmana , ooooo kupi golmana , kupi kupi golmana
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Koliko se para ulaže u KK Partizan toliko se u FK Partizan dovodi samo škart roba, brzo će ovi da se ugase, možda i pre kraja sezone...
1

19GR70

pre gotovo 2 godine

Koliko je Zvezda otisla iznad Partizana. Nama je ostalo samo sami sebe da lazemo i nista drugo.Ako se nesto ne promeni,tacnije ako klub sam po sebi nesto ne promeni Zvezda ce postati ono sto je Bajern u Nemackoj,Olimpijakos u Grckoj itd.Ukoliko to vec nisu postali.Koji god segment da uporedite Zvezda je daleko iznad.Nisam od onih navijaca koji dozvoljava da mu Zeljko Pantic ispira mozak teorijama zavere.Hajde jednom,dva puta pa i tri puta ali da nam je vecito Zvezda nesto kriva e pa to zaista vredja moju inteligenciju.Udjite na stadion Partizana,mada ga prvo pogledajte i spolja.Urusava se.Loza nam lici na golubarnik,svlacionice poluraspad,ormari starinski.Televizija nam je takva da gotovo uvek spominjemo da nas je neko pokrao.Na primer, gospodin vodi program da nam pojasni sve o kvalifikacijama za LE,mogucim protivnicima itd.,pocinje ga tako sto nam govori "Znate zbog cega igramo kvalifikacije za LE i sta je doprinelo tome". U tom fazonu nesto. Pogledajte televiziju naseg komsije,par sarmantnih devojaka i mladica snimaju treninge od najmladjih pa do najstarijih,zanimljivi kvizovi,simpaticne reportaze utakmica,mnogo zanimljivih stvari,pa kada igraju sa nekim kao recimo u Salzburgu kada su igrali govore o istoriji grada.Cak imaju i deciji program.Marketing im je svetlosnu godinu iznad naseg.Evo sada im isao bus po Srbiji,okupise gomilu dece. Svima je interesantno da vide pehar lige sampiona,da se slikaju sa svima.Bezbroj novih clanova su dobili.Imaju i Zvezdin tour po ugledu na velike klubove.Platis ulaz i razgledas stadion koji postaje sve uredjeniji,napravise internat,mediko blok,teretanu,ulazu u omladinsku skolu.A gde je nasa skola? Spali smo na to da kupujemo bonus igraca. Sto se tima tice, mi dovodimo po 10 igraca a oni zadrzavaju kostur ekipe.Bilo je promasaja na obe strane ali meni nije uteha to sto Zvezda promasi sa Dionijem,laznim Mesijem Falkom itd.Oni iz godine u godinu podizu lestvicu,budzeta ali i rezultata a mi ne ulazemo ni dinar,gledamo samo gratis igrace ili da bude na 50 rata.Sta je sa bonusom od Sadika?Jel i to bila laz kao sto je vecina otpocetka i mislila? Preostaje nam da slusamo gluposti da nam Vucic naredjuje ko ce da igra,da namerno izbacamo Natka bla bla bla. Kakav smo mi amaterski klub postali. Sta nam kaze Zeks,namerno postavljena uprava da urusi Partizan.Pa ta je uprava majstore postavljena pre 5-6 ili vise godina.Godinama si sa njima radio,snimao emisije,hvalio ih.Vodali te svuda sa klubom i sve ti placali.Za Ilieva si tvrdio da je najbolji sportski direktor,plakao sa njima nakon izbacivanja Moldea jer je klub mrvicu prodisao zbog ulaska u LE. I sada kada nema para,kada te vise ne vodaju nigde e sada su placenici,namerno unistavaju.Niko nama iz vlasti ne unistava klub vec uprava ne objasnjava gde je novac i zasto se toliko duguje.Da su hteli da nas uniste,ne bi nam licence placali,ne bi mi bili ti koji bi umesto Zvezde igrali kvalifikacije za LS itd.itd. Vrtimo se u krug i zamlacujemo sami sebe.
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

Pa eto ti počni da navijas za Zvezdu i rešen problem......
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Jedno OGROMNO bravo za komentar. U centar si pogodio
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Hahahhaahahahah.. svaka cast na kreativnosti, ako nista drugo. Citam komentar, kaze daleko je Zvezda iznad, citam dalje da vidim sta ce napisati, kad covjek napisa njihovu televiziju vode sarmantne djevojke🤣ovo ni u stripovima nema hahaha..
P

PG

pre gotovo 2 godine

Nas markenting je je medju najgorima u citavoj Superligi . Treba da se angazuje agencija koja se time bavi, najbolja neka u Srbiji . Nama IG profil vodi Bilja, “przi” slike, sve ti je jasno 😃
O

Okečuke

pre gotovo 2 godine

Terziću ti li si?!
N

NAPOLJE

pre gotovo 2 godine

@19GR70 Citam tvoj komentar i razmisljam sta je tuznije, to sto nemas zivot ili sto pokusavas da glumis Grobara. Ipak je tuznije sto nemas zivot i sto ti zivot cine evo ovakve stvari koje radis. Kakav waste of life
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Sve si rekao kako jeste, postajemo smijesan klub, Biki radi kao nesto na marketinku ali totalni promasaj..
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Zvezda je oduvek bila to za vas. Kao Bajern ,OLY itd.......,svasta. U SFRJ JE IMALA SAMO 2 TITULE MANJE NEGO PARTIZAI , DINAMO I HAJDUK ZAJEDNO.
E

Epox76

pre gotovo 2 godine

A šta misliš ko je postavio ovu upravu da sahrani Partizan? I ko je sahranjenu Zvezdu napumpao kešom a bili su u onolikom dugu i za 10.godina imali dva normalna transfera svojih igrača? Ne treba.ti Željko Pantić i bilo ko drugi,samo uključi mozak.
G

Gutijerez el chapo

pre gotovo 2 godine

Ti navijaš za partizan taman koliko i ja za hajduk s liona
1

1992

pre gotovo 2 godine

Ne bih ti čitao komentar taman da je Aristotelovski mudar. Džine okle ti snaga da pišeš ovoliki komentar?
Ј

ЈНА

pre gotovo 2 godine

Ти си навијач Партизана као што сам ја председник Непала. Смешно си провидан
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Jeste evo ja navijam za zvezdu, ali priznajem da je Javor znacajno bolji u svemu uvek i svuda.
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

druze zvezda izgleda dobro samo zbog vazure .Njemu spomenik da podignu , vidis da u Sloveniji uzeli 4 boda u 3 utakmice i to doili jaki Bravo u zadnjem minutu . Oni su krs isto al ovi nasi su nas uneredili . Pogledaj kolko su oni i sta dovukli u zadnji par godina .Raznorazni kenjasi, la prevare , francuski bikovi, bakaprase ...pa na kraju zavrse u Novom Pazaru ...idi begaj
G

GrobarFKP

pre gotovo 2 godine

Svi će mo masovno za sreću u prvenstvu da se ljubimo u usta 🖤
M

Mindafa

pre gotovo 2 godine

Ovaj ne deluje loše u polju, ali realizacija batooo, tanka. Okvir gola malo teze pogađa. Videćemo, što neko napisa već, svakako je za Lutovca, Dembele lično. xD
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Bar ima iskustva sa pozajmicama!
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Lepo sama napisao pre neki dan u komentarima, još ma naduvaše stručnjaci :)
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Odličan igrač za naše njive i terene gde rastu pečurke. Brz, prodoran i ako donese dobru statistiku biće bomba od pojačanja.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Izvanredan igrač i još veći grobar. Zna sve navijacke pesme napamet i u kolima mu tresti muzika grupe JNA. I pre nego što je stigao na stadion objasnjeno mu je da treba da bude dobar sa Zeks Panticem i ima da ga kuje u Zvezde ko Tatka, onog Japanca i Sadika. Ako se ne otvori procice ko Stanoje. Sa ovim su se složili...
@

@repac

pre gotovo 2 godine

I mora na promociji da izusti onu cuvenu " partizan je u prosloj sezoni osvojio 98 bodova a nije uzeo titulu"...
S

Sotir gost

pre gotovo 2 godine

Casovi ljubavi Degeneka!! Tuzi vaaas, a??? Svi vas vole od dede i pradede hahahaha pa vi ste naderasja prevara! Voli vas vas Djokaji
M

Mr. Vazura

pre gotovo 2 godine

Sine jel znas kako se postaje sampion? Tako sto izadjes na transfet pijacu i pobedis kad je najteze! Hvala velikom Milosu Vazuri
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Za svako pojačanje Partizana loši komentari ali se ispostavi da uvek imaju bolje strance, a oni sami kukaju Zvezda državni projekat a mi se raspadamo umesto 4 beka mi imamo jednog da nešto vredi Rodića, špica nemamo, onaj Bukari nizašta, zadnjeg veznog jednog, štoperi tanke rezerve, uglavnom za tri fronta očajno slabo, Partizan kuka ali i pored stravičnih dugova vlast im masovno kupuje igrače u svakom sportu, tako da ne ismevajmo njihova pojačanja.
Л

Лец гоуу

pre gotovo 2 godine

Партизан доводи боље странце у фудбалу, то је неспорна чињеница, мање их има али дефинитивно мање промашаја, Звезда сваки рок омаши по три страница, зашто је то тако остаје питањe, али је и чињеница да је Звезда 3 класе изнад Партизана по организацији.
G

Gostvesad

pre gotovo 2 godine

sad kad čuje da nema plate da igra za dzabe....
з

заборавио си на

pre gotovo 2 godine

часове љубави и шаку кикирикија знаш они су расадници талента у свим спортовима и код њих сви играју чисто спортски
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Ovaj ce bito Musa br 2..😀
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Skoro pa kao Holender.
E

El Capo

pre gotovo 2 godine

Ovaj je morao da dođe. Koliko god da mu je statistika prosečna, za Lutovca je Diabate gosn Dembele lično. Gledam onog Lutovca protiv Fenera neki dan, čovek nema osećaja za kretnju, a ni za loptu, sve duele gubi, daje sebi for od 5 metara i ne stigne loptu itd... Sigurno će biti bolje rešenje od Lutovca, dosta nam je vremena ukrao
X

XD

pre gotovo 2 godine

Ne pratim partizan osim derbija ali zar nije Lutovac bek a ovaj momak krilo?
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Ovaj je dobar ali za 2.mesto !
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Snimak a na njemu ovaj ulazi u sesnaesterac sa loptom i vraca povratnu. I onda ponavljaju to. Senzaciju napravio
n

nikolauss

pre gotovo 2 godine

Gori od Lazara MArkovica ne moze da bude
G

Gostvagagaga

pre gotovo 2 godine

pozdravio ti lazar markovic svecu
m

micura

pre gotovo 2 godine

Partizanu treba ,,10,, , ali milki da plate porez
о

опуштено

pre gotovo 2 godine

отписаће држава
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Kakav god Iliev bio, za Mrkelu i ekipu je DR. Sve sto je trebalo je da popune rupe i dovedu centarfora i desnog beka, a oni su umesto toga doveli sedmo krilo i veznjaka. I sad opet desni bek ispada a centarfora nemas…

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Kakav god bio, Ilijev nije doveo nikoga kada je trebalo - u januaru. Amaterski prelazni rok, epilog poznat.
v

vvv

pre gotovo 2 godine

Jesam zvezdas, al svakako bolji posao radi Partizan u ovom prelaznom roku, mi jesmo doveli dobra dva igraca, al nismo resili pozicije gde godinama skripi, ilijev ili ko vec ovaj prelazni rok dovode igrace tamo gde skripi… prvih 11 imamo boljih al ako se beko povredi mi smo u problemu a Partizan ima zamenu za sve osim Rikarda
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Slazem se za januar ali da spomenem jos jednu stvar a to je da je svaki centarfor kog dovede Iliev, zna da povuce loptu, predribla i sutne, dok su Zvezdi od Vieire svi centarfori igraci koji samo znaju da postave nogu da ga daju na prazan gol…
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Nije poenta dovesti cisto da popunis broj… treba da dovedes i da to bude kvalitet, a ne samo da pricas da si doveo…
@

@vvv

pre gotovo 2 godine

Njima svaka pozicija škripi, tako da bilo koga da dovedu, dovode gde im škipi. I šta to znači imaju zamenu za svaku poziciju? Ima i Metalac zamenu na svakoj poziciji, ali kakvu? Iz Partizanovih prvih 11, možda bi 1 ili 2 igrača bili u prvih 11 Zvezde, toliko su kvalitetni. Ko je zamena za desnog beka? Ko je zamena za ofanzivnog veznog? Koga imaju na krilu? Ko je zamena za Rikarda? Ko su igrači na štoperu? Nemaju ih ni za prvih 11.
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

za sad svi komentari od jagodića, koje nikako ne zanima partizan i koji nisu iskopmleksirani..
G

Gost556

pre gotovo 2 godine

Hahahaha sto Jagodici?
C

Cvele978

pre gotovo 2 godine

Gde ih pronalaze vise?????
X

X

pre gotovo 2 godine

Partizanu treba desetka!
L

Laufer

pre gotovo 2 godine

Bravo,Partizan place za kreacijom!
T

To niko ne spominje

pre gotovo 2 godine

A dug za porez 10 miliona evra.
U

Urkeurke

pre gotovo 2 godine

Od ovog dobijamo dijabetes u najavi 😀
T

Terza magiko

pre gotovo 2 godine

Ovi dovode igrace kao na traci, nemaju love, a mi sa pavkovim i ohijem napadamo LŚ, bravo komsije, a mi ..... cekamo u nedogled.
A

As12

pre gotovo 2 godine

Sta pricas ti.Pa vi svake godine promenite po 10 strance.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Ako je to bila ironija,mogu da razumem,ali majstore vi ste doveli čitav drugi tim pojacanja koja vam sede na klupi.Zasto su na klupi to je pitanje za vaseg maestra u poslu Mrkelu.Ali malo skromnosti nije na odmet.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Ви доведете 2 играча и потрошите 5 милиона,а ми мученици 6 појачања не знам јесмо ли потрошили 1.5милион.Стварно сте мукице и сиротиња.А имате 40играча на платном списку.
p

pace

pre gotovo 2 godine

pa juce sym napisao da ce doci igrac bez kluba i obestecenja i sad ce bombas da izjavi da su ga dugo pratili i da takav igrac mu bas treba e moj partizan na sta si spao
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Ovaj ce bate da bude top pojacanje,kad ti ja kazem!!!
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Pa i Menig je imao bolje highlights snimke od ovog
2

2993498484о4

pre gotovo 2 godine

Само мало логике да има наша управа, али изгледа да је битно довести црнца, па шта уради, урадио је. Трабзон се свим силама трудио да доведе Павкова из Звезде као појачање, а овог не желе, паметном доста, нема овде ни П од појачања, само мазање очију.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

sigurno je Trabzon jurio Pavkova pored Kornelijusa, Djaninija, Nvakaemea i sada Trezegea
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Opet smo "odradili" prelazni rok "daj sta das"...
P

Pa da logicno...

pre gotovo 2 godine

I koliko kosta??? Naravno ne zna se...
P

PFCPancevo

pre gotovo 2 godine

Potpisuje ugovor na 3 godine a dolazi kao slobodan igrac, raskinuo je ugovor sa Trabzonom.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Dolazi igrati bez plate, doveo ga deda Krstivoje porijeklom iz Vladicinog Hana, veliki grobar inace.
3

3x3

pre gotovo 2 godine

Na ovom snimku jedino što se vidi je da se jednako koristi sa levom i desnom nogom što ke za našu ligu velika prednost malo ke smotan pokretima me podseća na Sadika.
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

Wooow kakvo pojačanje...pojačanje?
G

Gost gostt

pre gotovo 2 godine

retka ili tvrda Stolica
d

djolebolan

pre gotovo 2 godine

ovaj isti mening , samo suprotna noga.. u prevodu ne zna skoro nista sa loptom , ne zna da da gol ,slab sut , i malo brz... i da ,dominirace protiv kolubare ,kao i mening.
I

Isaksinjo

pre gotovo 2 godine

Lepo komsije. Mi cemo sa Pavkovim u napad na LS.
K

Komsija

pre gotovo 2 godine

Za ovog je Pavkov, Lewandowski licno
7

777

pre gotovo 2 godine

Pa Pavkov ne igra krilo, na krilu smo doveli Bukarija a napadac nam je Ohi... Pojma o fudbalu nemas...
a

adjutant

pre gotovo 2 godine

Zanimljiva statistika.....Moćan igrač, ili sto bi Ilijev rekao bomba.....
O

Oppppetty

pre gotovo 2 godine

Opet se ne zna cifra, plata, obestecenje Svi znamo zasto.
A

As12

pre gotovo 2 godine

A jeste dosasni vise sa platom.Svaka objava plata,plata..uu99
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Plata u Trabzonu mu je 700 hiljada tako da nece taj u Srbiju da igra na njimava bez miliona godisnje
@

@as12

pre gotovo 2 godine

Evo ti, uveri se. https://www.capology.com/soccer/player/fousseni-diabate-34990/salary-profile/
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Kupite više Mitrovića iz Radničkog. I bonus je
G

Gostrealno

pre gotovo 2 godine

op , znaci zvezda se od sledece godine vraca na svoje mjesto ,sezona kupanja i bes titule.. kao sto je bilo u 21 vijeku obicaj ,izuzev namjestene poslednje 4
G

Gtrrr

pre gotovo 2 godine

U kom to GTR paralelnom univerzumu
H

Hahhahaha pati

pre gotovo 2 godine

Patices jos dugo.
7

777

pre gotovo 2 godine

Jer ostaces komsija mali!!!
L

Losmika

pre gotovo 2 godine

Druze sta je sa mozgom, da li si realan i jel stvarno verujes u to sto pricas?
C

CRAZY NORTH

pre gotovo 2 godine

Dijabola
L

Lolaaa

pre gotovo 2 godine

Ovaj deluje stvarno očajno
G

Gogija

pre gotovo 2 godine

Oce li dovesti nekog ko ume da igra iza napadaca i ko zna da kreira napad?
P

Pa imate

pre gotovo 2 godine

Natha