Najnovije vesti

Partizan otkupljuje Holendera za 450.000 evra: Nekad je bolje manje, ali sigurno...

Vreme čitanja: 2 minuta

Filip Holender (©Starsport)

Potvrđeno iz Lugana

Filip Holender svakako nije najbolje rešenje na poziciji centarfora, ali nije ni on kriv što Partizan nema klasičnog špica sem večito povređenog Žan Kristofa Bajbeka i još zelenog Nikole Štulića. Kad se crta podvuče, mađarski reprezentativac iz Kragujevca nije razočarao u Humskoj i po svemu sudeći Partizan će prema ranijem dogovoru i otkupiti njegov ugovor od Lugana.

Pisali smo već o tome, strogo fudbalski gledano Holender nije idealan igrač za ono što trenutno treba crno-belima, ali jeste čovek koji će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu zbog čega bi beogradski klub mogao i da zaradi.

(1,50) Mančester junajted (4,10) Granada (7,00)

Za Holenderovu pozajmicu Partizan je već dao 50.000 evra, a još 450.000 evra crno-beli treba da uplate na račun švajcarskog kluba ako žele da Filipa zadrže na Topčiderskom brdu. I mada to još nisu uradili, izgleda da hoće, potvrđuje i sportski direktor Lugana Marko Padalino.

Partizan je usmeno već izrazio želju da ga otkupi za dogovoreni iznos”, jasan je Padalino, mada se čini da i on pokušava da ubrza crno-bele.

Naravno, kad vidimo kako igra, primamljiva je i ideja da ga prodamo nekom drugom za veću cenu. Poslednju reč ima predsednik Anđelo Renceti, ali na tržištu u kome retki imaju novac da troše možda bi bilo mudrije prihvatiti i nižu, ali sigurnu ponudu, nego rizikovati da ostaneš praznih ruku. Ali ništa još nije odlučeno”.

Lugano se ipak ne pita. Pita se Partizan. Ide Euro, očekuje se da će Holenderu skočiti cena. Naivno bi ipak bilo očekivati neku senzacionalnu zaradu. Uostalom, kada komentariše mogućnost da se Holender vrati u Lugano Paladino deluje prilično nezainteresovano.

Na čisto tehničkom novu, Holender je isti onaj igrač koga smo gledali u Luganu. Igrač sa odličnim kvalitetima koji ipak ne može da ih prikazuje u kontinuitetu. Ne mislim da se tu nešto može promeniti”.


Favoriti i notifikacije:

FK Partizan

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva