Partizan poslao zvaničnu ponudu Makabiju za Doleva Hazizu

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.01.23. | 14:19

Ali, odmah stigao odgovor „ne“

Probao je Partizan prvo preko menadžera, ali odgovor koji je još pre dvadesetak dana dobio od Makabija nije bio zadovoljavajući.

Crno-beli su poručili preko agenta da su spremni da plate 1.000.000 evra za Doleva Hazizu, krilnog napadača Makabija, a odgovor je stigao da je njegova cena 2.500.000 evra.

Izabrane vesti

Povukao se Partizan posle toga, sačekao da je probaju Haziza i njegov agent da omekšaju srca čelnika Makabiju, jer se igraču zaista dolazi u Beograd. A, onda je juče poletela iz Humske i zvanična ponuda u Haifu. Klub na adresu kluba je poslao pismo o namerama, u kojima stoji da je spreman da za Hazizu plati – milion evra.

Ista suma o kojoj se pričalo i pre nešto manje od mesec dana. I samim tim stigao je i isti odgovor od Makabija – „ne“. Štaviše, raspoloženje u taboru prvaka Izraela u ovom momentu je da Haziza uopšte nije na prodaju.

Razlog za tu promenu je najavljeni odlazak najboljeg igrača Makabija Neta Lavija, koji je dobio od japanske Osake ponudu koja se ne odbija. I nameran je da karijeru nastavi na Dalekom istoku. Samim tim, Dolev Haziza je dobio rampu na odlazak iz Haife u zimskom prelaznom roku, jer je u klubu procenjeno da bi bilo previše da odu dvojica vrsnih igrača u roku od mesec dana.

Partizan je, navodno, spreman da podigne ponudu za veštog driblera sa leve aut linije, pokušaće da dodatno pritisne zeleno-bele da promene mišljenje i puste Hazizu, međutim, po informacijama iz Izraela, nisu velike šanse da se to dogodi tokom zimske „pijace“.

A, Parnom valjku je i te kako potrebno novo lice uz levi bok, kvalitetniji igrač od Kvinsija Meniga, jer Holanđanin iako jeste dao neke bitne golove za crno-bele, sveukupno nije oduševio otkako je došao na Topčidersko brdo.



tagovi

Dolev HazizaFK PartizanMakabi HaifaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara