Partizan prodao Kvinsija Meniga za 300.000 evra i procente

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.24. | 20:50

Sivas je nova destinacija holandskog krila

Nije došlo do dogovora sa Konjom, ali je Turska očigledno bila suđena Kvinsiju Menigu. Partizan je prodao holandsko krilo Sivasporu za 300.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje, preneo je ove večeri Telegraf.

Očekivan raqsplet sage, uzimajući u obzir da nekadašnji Ajaksov đak nije uživao poverenje trenera lidera Mozzart Bet Superlige Igora Duljaja u poslednjih nekoliko meseci. Menig ove zime nije prošao ni bazični deo priprema na Kipru, što je bio nagoveštaj sigurnog rastanka sa crno-belima.

Izabrane vesti

Gledajući statistiku, Kvinsi Menig je u Partizanu ostavio prilično dobar utisak. Na 99 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 22 gola i upisao 22 asistencijr. Međutim, utisak je da mu je uvek nešto falilo. Primera radi promašio je zicer protiv Crvene zvezde u martu 2022. godine, kada je mogao da otvori put crno-belima ka pobedi ili pozitivnom rezultatu, ujedno i tituli.

Partizan nije uspeo da povrati uloženi novac za Kvinsija Meniga (700.000 evra plaćen Tventeu), ali je, ipak, prodao igrača koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora. Ujedno, uspeli su u Humskoj da rasterete budžet za plate.

Sigurno je da Menig ne bi bio u prvom planu Igora Duljaja tokom prolećnih bitaka. Očekuje se da Zahid, Severina, Kalulu i novajlija Goh imaju najveću minutađu u ofanzivnom delu manevra.


tagovi

Kvinsi Menig

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara