(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan skuplja ponude: Atalanta i Dortmund se javili za Milovanovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.06.22. | 08:12

Mladi napadač trenutno najvredniji igrač u crno-belom jatu

Rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura da je klub u finansijski takvoj situaciji da ne mora da prodaje igrače da bi živeo. Ali, to ne znači i da ih neće prodavati. Pogotovo ako ponuda bude iz kategorije onih koje se ne odbijaju.

Takva bi mogla uskoro da stigne na adresu Humska 1 i to za najvrednijeg igrača kojeg Partizan trenutno ima u kadru – Marka Milovanovića.

Izabrane vesti

Talentovani napadač, koji je skrenuo pažnju na sebe jesenas kada je na tri utakmice u tri takmičenja postigao tri gola, zapao je za oko Atalanti i Borusiji Dortmund, piše Žurnal.

Italijani su duže vreme motrili na Milovanovića, koji im je poznat još iz mlađih kategorija Partizana, dok se moćni nemački klub javio crno-belima pre nekoliko dana. Ali, nisu ni oni samo u pitanju, jedino su imena Atalante i Dortmunda najzvučnije i „najdalje“ se čuju. Milovanovićev agent Nenad Jestrović je nedavno ruskim medijima otkrio da za njegovog pulena postoje interesovanja iz Španije i Italije, kao i iz Rusije.

Bez obzira na Vazurine izjave, jasno je da je Partizanu novac preko potreban, pogotovo što je krenuo u veliku rekonstrukciju tima. Uz to, Milovanović ima ugovor sa klubom na još samo godinu dana, pa je ovo poslednji trenutak da crno-beli zarade od njegove prodaje, naravno uz uslov da se mladom špicu ide sad preko granice više nego što mu se produžava saradnja sa klubom iz Humske.

Milovanović je prethodne sezone skupio 28 nastupa za Partizan, uglavnom kao rezervista, postigao je tri gola, po jedan u Superligi, Ligi konferencije i Kupu Srbije.


tagovi

FK PartizanMarko MilovanovićAtalantaBorusija Dortmund

Obaveštavaj me

FK Partizan
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara