Žilijen Ngoj i Mark Hjuz (© Reuters)
Žilijen Ngoj i Mark Hjuz (© Reuters)

Partizan u najužem krugu kandidata za Ngoja: Mehelen favorit, ali crno-beli nisu bez šansi

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.06.22. | 13:26

Napadač odlučuje do kraja sedmice gde nastavlja karijeru

Nije uspeo prošlog leta, delovalo je da neće ni ovog, ali Partizan je i dalje u trci za potpis Žilijena Ngoja. Od desetak klubova koji su jurili visokog napadača poslednja dva meseca, krug je sužen na četiri i među njima se nalazi i srpski viceprvak.

Prema informacijama belgijskih medija, doskorašnji član Eupena će do kraja sedmice odlučiti gde nastavlja karijeru, a isti izvori navode da osim one iz Humske, Ngoj razmatra ponude Mehelena, Šarlroe i Kvins Park Rendžersa. Što je napredak za crno-bele, jer su ostali u kokurenciji posle nekoliko filtera, tokom kojih su otpali Hamburg, Šalke, Verder, Adana, Kasimpaša, Legija...

Izabrane vesti

To je situacija koja hrabri čelnike kluba iz Humske da bi Ngoj mogao da izabere selidbu u Beograd, gde je već boravio prošlog leta i tad načelno pristao da se stavi na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću, da bi u završnici pregovora njegov menadžer promenio uslove saradnje i dogovor je propao.

Žilijen jeste odradio ugovor sa Eupenom do kraja, sad je slobodan na tržištu i u situaciji da bira. Pitanje je šta će staviti kao prioritet: da li igranje UEFA takmičenja i borbu za trofeje, što mu nudi Partizan, ili zaradu, jer bi sigurno na drugim adresama bio bolje plaćen nego na Topčiderskom brdu.

Belgijanci smatraju da je Žilijen Ngoj u ovom trenutku najbliži Mehelenu, koji posle povrede Kerima Mrabtija (odsustvovaće pet meseci) traži osveženje u napadačkoj liniji.


tagovi

Žilijen NgojŽulijan EngojFK PartizanEpen

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara