Komentari na vest

Partizan već danas može da obezbedi kvalifikacije za Ligu šampiona

V

Vilmoš

pre 5 meseci

E moj Jokso, baš si ih kvalitetno umalerisao 🤣🤣
I

Idemo momci napred

pre 5 meseci

Samo napred! Podrška
P

PARTIZANE NAPADAJ

pre 5 meseci

Očekuje se preko 10 000 ljudi na stadionu.
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Ma sve je posteno godinama i sada kada je Partizan prvi sve je neregularno. Ko je vas poznavao ni pakao mu nije tesko pao.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Niko nije rekao da je neregularno. Pišemo samo da vam je štit znatno pomogao u mnogim utakmicama što je apsolutna istina.
C

Cool

pre 5 meseci

Priželjkuje se da danas Zvezda kiksira protiv Vojvodine a da Partizan dobije TSC pa ce onda kao vojni klub igrati i proci kvalifikacije za LŠ.
Z

Znao sam

pre 5 meseci

da od toga nema nista,he he he he
z

zajec

pre 5 meseci

Samo da izbegnete one Dance i bice vam dobro u Evropi
S

SULTANAT

pre 5 meseci

Partizan je letos ispao iz Evrope jer je bio neuigran i nije ni imao sve igrače koje ima sada, kada pobeđuje i igra sve bolje. Najjači su mi oni koji zbog toga izmišljaju priče tipa da su sudije nešto pomogle Partizanu. :D :D :D p.s. Uprava napolje.

Goran Milojevic

pre 5 meseci

ма не какве судије... ви ни аута нисте добили у вашу корист а о пеналима и да не говоримо судије су навлачиле за раднички имт чукарички... али ви сте ипак јачи од свих недаћа...
p

pregalac fudbalski

pre 5 meseci

A ko je rekao da ce partizan imati licencu?
J

JEDNAKO

pre 5 meseci

Ne treba država da plaća licencu. Samo neka da oko 50 miliona evra, jer je za toliko više navodno dobio jedan drugi klub u prethodnih desetak godina. O brisanju višemilionskih bankarskih dugova, dovođenju šeika i ponoćnoj intervenciji možda neki drugi put.
g

glavati.kafedzija

pre 5 meseci

Danas cu da gledam na televizoru dok Jos uvek imam ovu besplatnu kablovsku. Da iskoristim da ne gledam u kaficu.
N

Nix125

pre 5 meseci

Zašto se u projektovanom sastavu nalazi Filipović kao desni bek, a ne Aranđel Stojković - obzirom da je ovaj odigrao skoro svaki minut od početka sezone?
S

Sale Kg

pre 5 meseci

Sa štitom ili na njemu... ;)
M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

Tačno je da se Partizan obrukao protiv Nordsjelanda ali to je bilo u doba kvalifikacija kad se i velikim Evropskim timovima dešavaju kiksevi i ispadanja a osim toga to je bila čudna utakmica gde smo golove primali iz penala ili ih greškama davali sami sebi.Treba reći i to da je Partizan još uvek jedini naš tim koji je ostvario kakvu takvu pobedu ove sezone u Evropi.Od tad se Partizan okrenuo samo domaćoj ligi i iskoristio igranje u Evropi svih ostalih koji su se trošili na utakmice koje su objektivno unapted bile izgubljene.Jedino je možda bilo realno da Zvezda dobije Jang Bojs kod kuće pa se i to nije desilo.Zvuči čudno ali Partizanu odgovara da Zvezda što duže ostane u Evropi i tamo prosipa energiju.Istina je samo jedna a to je da Partizan danas igra mnogo bolje nego pre par meseci,ima tu dobrih akcija,povezane igre,šansi i golova, Utakmice protiv TSC i Vojvodine su ključne da se vidi ko je gde.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Jedino što ima je obilata pomoć štita. I ne vidim razlog da se to krije i da se stidite istine. Nije sramota reći istinu ma kakva ona bila sramota je lagati.
f

fgh

pre 5 meseci

Istine ima u tome sto kazes ali je i istina da se ocajan pocetak nije osetio zbog cuvenog stita....pa sad kad smo se uigrali ajde da igramo posteno
Z

Znam

pre 5 meseci

ali pet komada u konferenciji, tu nema opravdanja. Jednostavno tu se vidi nivo na kome se nalazi klub i liga u kakvoj se igra. Golovi iz penala i ne dosudjeni faulovi u korist protivnika u zadnjim sekundama ne ulivaju neko veliko poverenje kod realnih navijaca jer se to opet u Evropi kaznjava i to surovo sa po 5-6 komada.
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

Ovi muceni ne mogu ni ligu konferencija da igraju(videsmo na primeru Nordsjelanda),kakva liga sampiona vas spopala,sta bulaznite😂
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Čemu ovakve gluposti kad i sami znate da je štiti pokrao 5-6 ekipa da bi oni bili tu gde su danas. Šta je problem napisati istinu o štitu?
O

Odradile sudije

pre 5 meseci

Svoj deo posla a ima da rade jos po potrebi.
O

Odradile sudije

pre 5 meseci

Svoj deo posla a ima da rade po potrebi.
Z

Zamolio bih

pre 5 meseci

Pratim nas fudbal ovako medijski ali ga ne gledam.Najiskrenije bih zamolio nekoga da mi objasni kako je zvezda tako propala sa nikad vecim ulaganjima a sa druge strane onako los partizan od prosle god sa gotovo istim timom sada igra bez poraza?
b

buskando trabaho

pre 5 meseci

"Sa gotovo istm timom" ???
N

Ne pratis

pre 5 meseci

pa ti zato nije jasno sta je to štit. Tako da to je to.
E

Esex

pre 5 meseci

Uefa da reaguje na ovu sramotu naseg fudbala.partizan u zonsku ligu!
b

budvanin

pre 5 meseci

posle Vas gospodo, kad vi odete dje vam je mjesto i kad Vas kazne za sva nedjela...
г

гаго м

pre 5 meseci

Е ако тебе не послушају неће никога 😂
E

Esex

pre 5 meseci

Budvanine milogorac imas buducnost podgoricu pa navijaj za nju.
E

Esex

pre 5 meseci

Zasto mi ne objavljujete replike kojima otkrivam cinjenice? Vi sponzorisete kk a ne fk partizan koliko znam.
a

abc

pre 5 meseci

Posle Sabaha i Nordsjaellanda je odlučeno "Partizanu se mora pomoći", i pomoglo se protiv Radničkog, Surdulice, IMT, Voždovca, malo li je?
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Malo je dodaj TSC, Čukarički...
D

DOKLE?

pre 5 meseci

Gde je novi predsednik FK Partizan? Da li je Vučela uopšte podneo ostavku? Ako jeste, nije li onda odavno trebala biti vanredna skupština? Šta se dešava u klubu?
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Burazeru,ceka se 17.decembar pa da vide sta i kako.Ako padne vodja,svi iz fotelja lete naglavacke.Ako daleko bilo vodja pobedi,e onda CRNO NAM SE PISE!
G

Gost999

pre 5 meseci

A šta ako Partizan izgubi 6 utakmica a TSC pobedi svih 6? Šta ćemo onda? Ili je to nemoguć scenario za ekipu sa štitom?
M

Mop

pre 5 meseci

Aj što ne voliš Partizan da ne upotrebim goru reč. Taj Partizan je osvajao bodove za srpski koeficient. Šta su ovi TSC, Čukarički i Vojvodina osvojili ove godine. Jedan remi TSC-a. Zvezdu tu ne računam jer igraju sa ozbiljnim klubovima. Dobili šansu ove sezone da se dokažu i... Ništa. Realno samo Partizan i Zvezda trebaju igrati Evropu. Ovo ostalo je boranija. Dobili za naše uslove pristojan novac za ulazak u grupe a sem onog što je TSC iz Voždovca doveo ni dinar za pojačanja nisu dali i srozali nas u svakom smislu. Sve što su mogli rasprodrali. Onom Čukaričkom bi zakonom zabranio da igra Evropu
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Pocelo je ,glasovi u mojoj glavi su krenuli
2

2305

pre 5 meseci

bas su motivisani nemaju 90 minuta svi zajedno...alo dolazi tim koji igra evropu.po svemu bi trebalo dvojka da bude kakva LS petardirali ih danska deca
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Srpski bayern kadar nevera😂😂😂😂
R

RealNo1

pre 5 meseci

Како Јокса?
b

banence

pre 5 meseci

EVENTUALNOM POBEDOM PROTIV TSC. I EV. GUBITKA BODA C.Z. PROTIV VOJVODINE PARTIZAN UZIMA LAGANO I TITULU..POBEDA U DERBIJU ZNACILA BI NJENO DEFINITIVNO CEMENTIRANJE...
k

ka

pre 5 meseci

ma kakav crni partizan propao skroz
l

ludilo...

pre 5 meseci

I sta ve oni u kvalifikacijama? ds se obrukaju?
V

Vuk Stefanovic Karadzic

pre 5 meseci

I nebo place kako si nepismen
b

batabane

pre 5 meseci

Posle bitke su svi generali i prave se pametni.Ali ja i sada pre utakmice ,a i ranije sam pisao o tome.Sa Kalulom i Nikolicem,crno nam se piše... Jeste Nikolic protiv Bežanije i Grdeluce odigrao sasvim pristojno ,ali protiv Sabaha i Nordejslanda,nije mogao loptu da pipne.Videcete šta ce pokazati danas protiv "evropskog TSC " ,i ako oni piju petardu za petardom(i Partizan je protiv Nordejslanda ),videce se koliko može.A Kalulu,ne zna gde bije.Gori je i od Meniga.Pre bih na špicu stavio Meniga,a po krilu mladog Trifunovica.Ne kažem da je to pravo rešenje,ali bolje rešenje ,tri puta.A možda i Baždara umesto Meniga,pa možda i bude.
Z

ZBOG IZMISLJENOG

pre 5 meseci

zutog kartona protiv Čukaričkog Saldanja ne igra... počelo je
h

haha

pre 5 meseci

Pocelo je protiv osmog tima Azerbejdzana a nastavilo se sa petim timom Danske, sve posle toga je smesno.
s

slavuj

pre 5 meseci

Zašto sudijska komisija FSS nije poništila karton koji je Nikolić dao Saldanji kada su konstatovali da je bilo guranja ali ne za penal i nije bilo nikakvog simuliranja? To se u Evropi radi kada se utvrdi sudijska greška.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Protiv Cukarickog je Partizanu oprosteno dva crvena kartona i ti sad pricas o zutom kartonu nepravedno dosudjenom.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Samo da ih ne ceka Nordsjeland tamo...
I

Ili

pre 5 meseci

Zvezdu najgora i najmlađa ekipa evrope...