Marko Jevtović sa peharom Kupa Srbije (© MN Press)
Marko Jevtović sa peharom Kupa Srbije (© MN Press)

Partizan vraća još jednog vezistu: Marko Jevtović putem Ljubomira Fejse

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 18:24

Još jedan besplatni angažman

Vratio se Ljubomir Fejsa, vratiće se i Marko Jevtović. Partizan je pred zaključenjem još jednog posla u zimskom prelaznom roku i opet će angažovati dobro poznato lice. Još jedno – besplatno.

Kao što je Fejsa došao posle boravka u arapskom svetu (poslednji klub Al Ahli iz Saudijske Arabije), tako će i Jevtović osvežiti ekipu Aleksandra Stanojevića po istom receptu. Završetkom kalendarske 2021. istekao mu je ugovor sa Al Ahlijem iz Katara, što znači da će se kao slobodan igrač pojaviti na Topčiderskom brdu.

Izabrane vesti

U Humskoj vide 28-godišnjeg Zemunca kao zamenu Danilu Pantiću, kome su na prijateljskoj utakmici sa Bašakšehirom u subotu stradali ukršteni ligamenti kolena i po svemu sudeći za njega je prolećni deo sezone okončan pre nego što je i počeo. Iako je Marko Jevtović tipičan zadnji vezni, stručni štab je procenio da može da nadomesti izostanak nešto ofanzivnijeg Pantića i da dejstvuje na delu terena koji su jesenas, između ostalog, pokrivali Miloš Jojić i Bibars Natho.

Jevtović bi Partizanu trebalo da donese stabilnost, na osnovu činjenice da je tri godine proveo u turskoj Konji i bio jedan od standardnijih fudbalera. Osim toga, zna kako se osvajaju trofeji, jer je u ekipi Marka Nikolića tokom takmičarske 2016/17 bio i te kako zaslužan za duplu krunu, a u sezonama pre i posle toga doprineo je osvajanju još dva Kupa Srbije.

Inicijalni razgovori predstavnika crno-belih i Marka Jevtovića su prošli ohrabrujuće, očekuje se da momak koji jhe odigrao 102 utakmice za Parni valjak u naredna dva dana izgovori konačno „da“ i zaputi se ka Turskoj, na završnicu zimskih priprema.


tagovi

Marko JevtovićZimski prelazni rok 2022FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara