Partizane, oprez! DAC ima brza krila! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.07.21. | 20:29

Slovački klub bolji od Ujpešta za koji je pogodio Nemanja Antonov – 2:1

Sve izrečeno posle sudara sa Vašašom, važi i nakon utakmice DAC-a sa Ujpeštom. Partizan ne treba da preceni mogućnosti slovačkog tima, ali ni da ga potceni. Rival crno—belih u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija upisao je još jednu pobedu u prijateljskim mečevima i pokazao da u solidnoj formi očekuje gostovanje u Beogradu.

Trener DAC-a Antal Nemet ponovo se odlučio za formaciju 4-2-3-1. Uloga centralnog napadača pripala je Taivu, ali su glavni kreatori ofanzivnih akcija bili krilni fudbaleri, Moumou i Divković. Malo toga je imalo da se vidi tokom prvog poluvremena ekipe za koju su igrali Nemanja Antonov, Branko Pauljević i Nikola Mitrović.

Izabrane vesti

Slovaci su imali nešto više loptu u nogama, ali su inicijativu naplatili tek u 51. minutu. Tada je do izražaja došla snaga i brzina krila Moumoua koji je na levom boku otresao dva čuvara i nesebično poslužio Taiva za inicijalno vođstvo Partizanovog rivala.

Vrlo zadržajno drugo poluvreme oplemenio je Nemanja Antonov. Bivši mladi reprezentativac Srbije podesetio je na najbolje dane karijere, kada je u 70. minutu levicom iz slobodnog udarca doneo izjednačenje mađarskom timu.

Međutim, konačan udarac zadao je DAC. Ponovo su Slovaci probili na krilu, oboren je Marko Divković – penal je iskoristio Andrija Balić



tagovi

Dunajska Streda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara