Komentari na vest

Partizanov lekar Sead Malićević o „slučaju Eriksen“: Od njegove sportske karijere više nema ništa

J

Jeezy

pre gotovo 3 godine

Meni se sve cini da je Eriksen imao Covid-19, da nije imao pojam, to su ljudi koji rade ozbiljne pretrage ,ali ako je imao Covid-19 ili jos gore da je primio vakcinu to ce biti zataskano od javnosti.
T

Tommy Robinson

pre gotovo 3 godine

Sto niko ne kaze da je najverovatnije ovo posledica vakcine! Krije se ova kao i sve ostale informacije o stetnostima ove eksperimentalne vakcine!! Probudite se vec jednom!
S

Sone3281

pre gotovo 3 godine

Ajde ne siri lazi i dezinformacije, NIJE BIO VAKCINISAN. To je izvalio neki lik sa Twittera i svi preneli vesti a lik kasnije obrisao taj Tweet al bilo prekasno. Iz Intera su javili da nije bio vakcinisan. Ne znam zasto administracija odobrava takve komentare.
D

Drugggg

pre gotovo 3 godine

Odobravaju zato sto covek iznosi svoje mišljenje, sa kojim ti mozes ali i ne moras da se slozis. Da se ja pitam ne bih pustio tvoj komentar jer je oličenje diskriminacije. Izvini ali ne razmisljaju svi kao tvoji SNS drugari.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Pa to i sami znamo da nam ovaj ne kaze, covek umro na terenu, elektro-sokovima ga vracali u zivot, ko je lud vise da mu dozvoli da igra fudbal.
P

Pamet u glavu

pre gotovo 3 godine

Batali fudbal. Zaradio si mnogo više nego što ti treba. Seti se Puerte, koji je umro posle iste situacije. Nema zezanja sa tim stvarima. Brz oporavak.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Јесте, ево чуо је твоју поруку и захвалио ти се
Ć

Ćuti bre

pre gotovo 3 godine

@Gost. Važno je da si ti čuo, i kao neka strina laprdaš.