Partizanov paket krila: Zakarić stiže za 150.000 evra, blizu i Ranđelović

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 12:42

Vicešampion Srbije aktivan na letnjoj pijaci

Posle zatišija, sledi nova bura u Humskoj 1 kada su u pitanju aktivnosti u letnjem prelaznom roku. Posle višenedeljnih pregovora uprava Partizana uspela je da izdejstvuje dolazak krilnog fudbalera Železničara Gorana Zakarića, prenose Večernje Novosti.

Vicešampion Srbije će Sarjalijama na ime obeštećenje uplatiti 150.000 evra, plus procente od dalje prodaje. Momak rođen 1992. godine je bio velika želja sportskog sektora crno-belih i trenera Miroslava Đukića. On bi već u četvrtak trebalo da stigne u Beograd, a u petak da bude promovisan kao novo pojačanje crno-belih.

Izabrane vesti

Zakarić je imao veliku želju da se preseli u redove Partizana. Reč je o najboljem igraču Bosne i Hercegovine koji je početkom ovog leta sklonjen iz takmičarskog tima Željezničara, upravo zbog pregovora sa našim predstavnikom u Ligi Evrope. Međutim, saga je završena na obostrano zadovoljstvo.

To nije sve kada su u pitanju pojačanja Partizana. Novosti prenose i da su crno-beli blizu dovođenjem sa Lazarom Ranđelovićem iz niškog Radničkog.

Radi se o momku koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Dinamu iz Vranja i bio jedan od najboljih igrača Prve lige Srbije. Na 26 mečeva postigao je devet golova i doprineo da se Vranjanci plasiraju u Superligu. Vratio se u Niš, zadobio poverenje Nenada Lalatovića, ali bi uskoro mogao da napravi iskorak u karijeri. U nedavnom okršaju protiv Crvene zvezde igrao je na poziciji levog krila.


tagovi

Goran Zakarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara