Čumić pre tri godine protiv Mačve (© Star sport)
Čumić pre tri godine protiv Mačve (© Star sport)

Partizanov prvi korak ka potpisu krila: Olimpijakos precrtao Nikolu Čumića

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 18:45

Odluka trenera Martinsa pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona

Prva prepreka na putu Nikole Čumića ka Humskoj je uklonjena. Očekivano, ali je bitno da je i zvanično, s obzirom da Olimpijakos definitivno ne računa na Srbina pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Grci su UEFA dostavili listu fudbalera koji konkurišu za dvomeč drugog eliminacionog kola sa Makabijem iz Haife, na njoj nema krilnog veziste koji se nalazi u planovima crno-belih. Na taj način okončan je samo (lakši) deo posla kad je u pitanju dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca na Topčidersko brdo. Ostaje teži, a tiče se uslova pod kojima bi Grci pustili Čumića u Beograd.

Izabrane vesti

U Partizanu se nadaju povoljnom epilogu, imajući u vidu da su poslednjih godina uspevali da se sa Olimpijakosom lakše ili teže, ali ipak dogovore oko Uroša Đurđevića (prodaja), Marka Jankovića, Saše Zdjelara, Svetozara Markovića (angažman). Zato vlada optimizam u kancelariji generalnog direktora Miloša Vazure da će i ovaj put naći način da ispuni želju treneru Iliji Stolici, koji Čumića poznaje iz vremena saradnje među Orlićima.

Problem je u saznaju da su Nikoli Čumiću ostale dve godine ugovora sa Olimpijakosom i da Atinjani žele bar nešto da dobiju, kako bi pokrili 500.000 evra uloženih u potpis pre dve i po godine kad su ga doveli iz niškog Radničkog. Tad Užičanin jeste obećavao, ali dosad nije dobio nikakvu šansu na stadionu „Karaiskakis“, osim što se dokazivao na pozajmicama u Sportingu iz Hihona i švajcarskom Lucernu.

Za Partizan je najbitnije da Pedro Martins ne računa na Nikolu Čumića. Zato portugalski strateg u novi takmičarski ciklus, ipak, ulazi sa jednim Srbinom, pošto se Lazar Ranđelović nalazi na spisku licenciranih igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a one za Olimpijakos počinju u sredu, gostovanje u Haifi. Prema kvotama Kladionice Mozzat, ekipa iz Pireja je bliža pobedi, dvojka vredi kvote 2,55.


tagovi

FK PartizanOlimpijakosNikola ČumićNikola Čumić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara