(Star sport)
(Star sport)

Partizanovo rešenje za odbranu i bonusa: Drezgić iz Rusije, besplatno

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 15:43

Crno-beli pred realizacijom još jednog posla

Jedan iz Rusije letos, drugi ove zime. Ponovo će Partizan ojačati odbranu novajlijom iz najveće države sveta. Pre početka sezone doveden je Nikola Antić iz Himkija da zameni dotadašnjeg kapitena Slobodana Uroševića (otisnuo se na Kipar), a pred kraj aktuelnog prelaznog roka bi na istoj poziciji mogao da se nađe i Uroš Drezgić.

U pitanju je član Rubina iz Kazanja, koji bi, prema saznanjima Mozzart Sporta, trebalo da dođe na pozajmicu do kraja sezone. Vredno pomena je da bi taj zajam bio bespatan, te crno-beli ne bi morali nikakav novac da prebace na račun kluba iz Tatarstana.

Izabrane vesti

Tako bi dobili opciju više u centralnom delu odbrane, posle povrede Nikole Miličića, novajlje iz kragujevačkog Radničkog. I bonusa, jer je u pitanju momak rođen 2002. godine, što znači da će tako biti nadoknađen izostatank Miličića, a ujedno biti lakše treneru Igoru Duljaju da kombinuje što se tiče mladih igrača.

Ljubiteljima fudbala u Mozzart Bet Superligi Drazić je ostao u sećanju po peridou provedenom u Čukaričkom, pošto je iz omladinskog sastava napredovao do prvog tima i zabeležio 67 utakmica, pre nego što je prošlog leta prešao u Rubin. Tad ga je klub iz Kazanja platio 1.500.000 evra, međutim, kod trenera Rašida Rahimova bio je akter samo dve utakmice u Kupu Rusije, dok u tamošnjoj Premijer ligi nije debitovao.

Zato će u Beogradu imati šansu da se vrati na nivo koji ga je preporučio dresu mlade reprezentacije Srbije.


tagovi

Uroš DrezgićRubin KazanjFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara