Zlatan Šehović (Star Sport)
Zlatan Šehović (Star Sport)

Zlatan Šehović drugi put odlazi iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 12:53

Ovoga puta na pozajmicu u Oradabasi

Prodao je Partizan ove zime Mihajla Ilića Bolonji, Kristijana Belića u AZ Alkmar, te Kvinsija Meniga u Sivaspor, od izlaznih transfera zaradio blizu 7.000.000 evra, a sredinom februara crno-beli su se odlučili da puste još jednog fudbalera, ovoga puta na pozajmicu. Za razliku od prethodno pomenutih, reč je o momku sa daleko manjom minutažom, Zlatanu Šehoviću koji se prema pisanju Telegrafa seli u redove kazahstanskog šampiona Ordabasija. Levi bek iz Humske odlazi na godinu dana, a još nije poznato postoji li klauzula o otkupu.

Šehović je dete Partizana koji je u prvi tim promovisan još 2018. godine kada je trener bio Miroslav Đukić, međutim, nije se nametnuo, te je januara 2020. godine napustio crno-bele i preselio se u izraelski Makabi Netanju gde je do leta 2022. godine igrao standardno. Nakon toga, Partizan je odlučio da ga vrati plativši Izrealcima 350.000 evra, ali je od povratka u Beograd za sezonu i po na terenu u svim takmičenjima proveo svega 737 minuta. Sledstveno tome, Šehović je izrazio želju da ode u sredinu gde će moći konstantno da igra, a Partizan ju je uslišio, ne želeći da zadržava u timu igrača nezadovoljnog trenutnim statusom.

Izabrane vesti

Ove sezone Šehović je odigrao dve utakmice u Kupu Srbije i pomogao Partizanu da se domogne četvrtfinala, dok je u Mozzart Bet Superligi takođe u dva navrata bio na terenu uključujući deset minuta u Ivanjici proteklog vikenda nakon što je Nikola Antić zaradio crveni karton.

Kako nakon odlaska Šehovića Antić ostaje jedina prirodna opcija za poziciju levog beka, očekuje se da će Partizan u periodu koji sledi. Zimska pijaca u Srbiji zatvara se zvanično 16. januara, mada i nakon toga klub može da angažuje igrače pod uslovom da su slobodni agenti, odnosno da nemaju ugovor. A možda se crno-beli odluče za potragu u svom omladinskom timu odakle je najlogičnija opcija kapiten Aleksa Ćelić.


tagovi

Zlatan ŠehovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara