Komentari na vest

Partizanu stiglo pojačanje za napad na osminu finala

B

B. Grobar

pre 4 meseca

Halo bre "trenercino", ko li je tebe naucio da ti ucis decu, kako da izvode prekide? Bar da ih naucis da ih (kako - tako) izvedu.
R

Realnoo

pre 4 meseca

Ovo je lep događaj, svako ko može treba da dođe i podrži momke, tu mislim i na navijače Crvene zvezde (oni koji su normalni, porodični ljudi). Besplatan je ulaz (mislim da je otvorena samo zapadna tribina). A retko kada omladinci imaju prilike da igraju ovako velike utakmice na ispadanje u nekom evropskom takmičenju.
Р

Рајка Барегро

pre 4 meseca

Запамтите коментаре сад,и кад зашврши утакмица!

Kokot Nedeljko

pre 4 meseca

Moram biti covek iako sam delija i uprkos nasoj mitomaniji priznati da je Partizanova skola uz Ajaksovu najbolja na svetu!
R

Rafaelo

pre 4 meseca

Tako je bre, Jovanovic je najbolji osvaja Partizan LS, pozdrav od Delije
I

Intervju

pre 4 meseca

Trener Cetkovic kaze da su ova dva Popovica najveci talenti generacija i otisli su iz Partizana?Ko snosi odgovornost za to?Dobri su za Seriju A a ovde nisu?
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Mozda nemaju prave menadzere.
S

Sta reci

pre 4 meseca

Tuzno je to sto ima igraca u omladincima Partizana koji moraju da igraju jer su se dva coveka iz uprave dogovorila da mora tako i javili treneru sta treba da radi a dva direktora omladinske skole se u tom slucaju nista ne pitaju. Toliko o tome sta se sve radi.
P

Partizan skaut

pre 4 meseca

Neverovatna je situacija da u celoj Partizanovoj omladinskoj skoli nema stopera sa boljim fizikalijama i levonogog od Andreja Popovica ali je struka Partizana(citaj trener) odlucila da mu ne pruzi sansu kako njemu tako i Parttizanu da zaradi ozbiljan novac na njemu.Ostaje zaista zal za propustom koji ce neko drugi naplatiti....Deco,samo napredSrecno danas!
b

batabane

pre 4 meseca

Nije mi jasno da nema Trifunovica, ponajboljeg igrača, a još mi je nejasnije da ga niko i ne poninje.
O

Ozbiljna ekipa

pre 4 meseca

je ova Braga, puna velikih talenata za koje ce se tek cuti. S druge strane, Partizan je slabiji nego jesenas jer je pauza sigurno ostavila traga, a nisu ni svi igraci vise tu i falice bar dvojica koji su imali veliki znacaj za tim. Ja se nadam prolasku u narednu fazu, ali tek preko nekih produzetaka ili penala jer ne mislim da momci imaju fizicki momentum da se trkaju sa fizicki spremnijim momcima iz Portugalije. Sportski pozdrav i srecno Partizanu! :)
S

Skauting

pre 4 meseca

Jovanović i Ailović resavavaju utakmicu!!!