(©Starsport)
(©Starsport)

Patrik Andrade se vraća u Karabag

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 10:39

Odmakli pregovori sa igračem Partizana

Došao je Patrik Andrade u Partizan prošlog leta iz Karabaga, sa reputacijom fudbalera koji je bio u idealnom timu Lige konferencije. Godinu dana kasnije vezista je na pragu da se vrati tamo odakle je došao u Beograd – u Karabag.

Čelnici azerbejdžanskog kluba i Andradeovi zastupnici su u poodmaklim pregovorima i moglo bi već za koji dan da se desi da se fudbaler Partizana pojavi na treningu novog-starog kluba, pišu tamošnji mediji.

Izabrane vesti

Od Andradea su u Humskoj imali velika očekivanja, ali za godinu dana nije pokazao baš ništa i ostaće upamćen kao jedan od najlošijih stranaca koji su nosili crno-beli dres. Na 26 utakmica reprezentativac Zelenortskih ostrva je postigao dva gola, dok je za tri asistirao. U prolećnom delu sezone gotovo da nije ni igrao, poslednji nastup mu je bio 19. februara.

Ono po čemu će ga navijači Partizana, najverovatnije, zapamtiti je nestvarni promašaj stoodstotne šanse na gostovanju Kelnu (1:0), kojom je mogao da reši utakmicu pre 90. minuta.

Po priči ljudi iz Humske, Andrade nije uspeo da se adaptira na život u Beogradu, pa samim tim nije se komotno osećao ni u timu. Zato nije iznenađenje što bi mogao da se vrati u Karabag, jer je tamo igrao najbolji fudbal u karijeri i dogurao do idealnog tima Lige konferencije.

Pored Patrika Andradea, u pregovorima sa Karabagom je i Džejson Lokilo, krilni napadač Sparte iz Roterdama.


tagovi

FK PartizanPatrik AndradeMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara