Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Paulista 2: Sao Bernardo i Oeste kao da nisu igrali, odluka u revanšu

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.05.21. | 04:02

Po pogodak na obe strane, ali kako golovi u gostima nemaju posebnu vrednost, u revanšu se kreće od nule

Fudbaleri Sao Bernarda dočekali su Oeste u prvom meču polufinalne serije plej-ofa druge lige šampionata Pauliste, za popunu elitnog ranga fudbala savezne države Sao Paolo. Meč nije doneo previše uzbuđenja, viđena su dva pogotka, na kraju nije bilo pobednika - 1:1. Ko će se u finalu ukrstiti sa boljim iz duela Agva Sante i Rio Klara (prvi meč 0:2), saznaćemo u revanšu u četvrtak.

U prvom delu nigre nije bilo puno dešavanja. Gosti su počeli nešto bolje, imali dve dobre prilike da dođu do pogota, ali Zeka i Leo Artur su bili neprecizni. Sa druge strane najopasniji bio je napadač Sao Bernarda Đonoti, ali nije uspevao ozbiljno da ugrozi rivala, te su mreže mirovale do odlaska na odmor.

Izabrane vesti

U drugom delu su obe igre zaigrale agresivnije, pa su češće dolazile do prilika, ali pretežno jalovih. Ipak, gosti su stigli do prednosti, posle kornera je odbranu Sao Bernarda nadskočio Viktor Lisboa i smestio loptu u mrežu rivala. Domaćin je poravnao posle jako lepog šuta Đonotija, koji je snažnim volej udarcem sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu Oestea.

Sve u svemu, ne tako zanimljiv susret, koji nije ostavio nikakav uticaj na polufinalnu seriju. Sve će biti jasno posle 90 minuta fudbala na stadionu Rubraa. U slučaju novog remija (nebitan broj golova), pristupiće se izvođenju penala.


PAULISTA 2 - POLUFINALE (PRVI MEČ)

Utorak

Sao Bernardo - Oeste 1:1 (0:0)

/Viktor Lisboa - Đonoti/


tagovi

PaulistaOesteBrazil 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara