©AFP
©AFP

Paunović kandidat za klupu Brage

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.24. | 15:26

Portugalci ističu da je srbin jedan od kandidata za upražnjenu klupu

Artur Žorž će sutrašnjim duelom sa Portimonenseom staviti tačku na priču koju je ispisao u Bragi i trenersku karijeru nastaviti u Botafogu, a jedan od kandidata da ga nasledi na pirinejskom poluostrvu je Veljko Paunović.

Kakao saznaje portugalski O Žogo, srpski strateg je jedna od opcija za novog šefa stručnog štaba, a rukovodstvo kluba je već ostvarilo kontakt sa njim.

Izabrane vesti

Ipak, isti izvor navodi da je primarna želja Brage Danijel Sousa, strateg Aruke, ali pregovore sa Portugalcem otežava činjenica da ima važeći ugovor.

Svesni težine realizacije te ideje, čelnici Brage na čelu sa Antoniom Salvadorom krenuli su u potragu za alternativnim rešenjem i u prvi plan je dospeo Paunović.

Prema navodima iz Portugalije rasplet bi trebalo da bude poznat već u utorak, a deo Paunovićevog stručnog štaba bi bio Nuno Gomeš, desna ruka Srbinu u Čikagu, Redingu i Čivasu.

Podsetimo, Veljko Paunović je trenerski put počeo da gradi kao selektor mlađih kategorija Srbije i afirmaciju je doživeo osvojivši sa Orlićima Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu. Srpski strateg je potom vodio Čikago, Reding i Čivas sa kojim se rastao u decembru.


tagovi

Veljko PaunovićBraga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara