Pavar dobio šta je hteo, ostaje u Minhenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.03.23. | 15:48

"Nikada nisam rekao da hoću da idem"...

Izgleda da je Benžaman Pavar (26) isterao svoje. Malo ko je verovao da bi sa tvrdim stavom da želi da igra štopera ili da ode iz Minhena mogao nešto da postigne, međutim prema poslednjim izjavama koje je dao izgleda da su odnosi između dve strane izglađeni.

Ruku na srce, Pavar se nije javno izjašnjavao o svojoj sudbini, ali mediji su mesecima unazad spekulisali kako se priprema njegov transfer, jer nije zadovoljan statusom koji ima kod Julijana Nagelsmana.

Izabrane vesti

Kao najozbiljnija opcija pominjala se Barselona, čak je bilo reči da su Bavarci u samom finišu zimskog prelaznog roka odbili ponudu tešku 40.000.000 evra (od neimenovanog kluba), da bi se tokom poslednjih nedelja sve promenilo.

A sve je krenulo od promene formacije. Nagelsman je počeo da forsira trojicu igrača u poslednjoj liniji, odnosno Pavara kao desnog štopera, što je očito dovelo do toga da Francuz poruči kako nikada nije bi razmišljao o odlasku.

"Moja budućnost? Nikada nisam rekao da hoću da idem. Igram za jedan od najboljih klubova na svetu i veoma se ugodno osećam u Minhenu", kazao je Pavar.

Nakon svega, izvesno je da će nemački šampion i francuski reprezentativac u najkraćem roku započeti pregovore oko novog ugovora, jer aktuelni ističe na leto 2024.

Briga manje za Hasana Salihamidžića - ne mora da traga za novim defanzivcem na leto. Moći će potpuno da se posveti kupovini centarfora.


tagovi

Benžamin Pavar

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara