Pavar mašta o transferu u Milan: Otvoren sam za nove izazove...

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.11.22. | 17:53

"Sa Bajernom sam osvojio sve"...

Jedan od najboljih defanzivaca Bundeslige Benžaman Pavar (26) otvoreno je u intervjuu za Gazetu delo Sport govorio o nameri da se okuša u nekoj drugoj ligi. Francuz već duže vreme insistira kod trenera Julijana Nagelsmana da igra na štoperskoj poziciji, njegovoj izvornoj, međutim mladi stručnjak ga uglavnom gura na desnog beka kada su mu zdravi svi centralni defanzivci.

Pavarovo nezadovoljstvo zbog toga tinja i to nije tajna, dospelo je i u javnost, pa nije isključeno da u Minhenu razmisle o njegovoj prodaji na leto. Pogotovo što mu ugovor ističe 2024. godine.

Izabrane vesti

Od svega bi mogao da se okoristi Milan...

"Olivije Žiru mi stalno govori o Italiji, kazao mi je da cela zemlja živi za fudbal. Pričao mi je o magiji italijanskih derbija i velikom slavlju kada je Milan osvojio titulu proletos", počeo je Pavar.

"Da li postoji mogućnost da dođem u Milan? Svakako, voleo bih da igram sa njim, dobar mi je prijatelj. Videćemo".

Iz Pavarovih reči može se zaključiti da se pomalo zasitio Nemačke i tamošnjeg fudbala...

"Igram tamo već sedam godina, od svoje 18. Imam puno prijatelja u Štutgartu, sa Bajernom sam osvojio sve. Tako da sam otvoren za nove izazove i projekte. Ali samo kao štoper".

O Seriji A ima samo reči hvale.

"Mnogo je teško pobediti bilo koga u Italiji, zato je liga interesantna. Pogledajte samo duel Napolija i Milana... Nama nije bilo lako u grupi sa Interom, Juventus će uskoro stati na noge"...

Pavar je otkrio da je njegov idol igrao u Seriji A. Radi se o Lilijanu Tiramu. A od sadašnjih kolega divi se Tijagu Silvi.

"Oduvek sam se gledao i kako su igrali Maldini, Nesta, Kjelini. I danas gledam neke njihove klipove na Jutjubu", zaključio je Francuz.

Pavarova tržišna vrednost trenutno iznosi 35.000.000 evra, ali teško da bi Rosoneri mogli baš toliko da se isprse.


tagovi

Benžamin PavarZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Bajern
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara