Komentari na vest

Pavkov i dalje "on fire", Mitrović debitovao golom, Zvezda se dobro oznojila u Lučanima (VIDEO)

B

Beogradjanin

pre gotovo 2 godine

Nemam ništa protiv Ohija zaista da se ogradim odmah na startu , nije loš igrač , ali realno svi vi koji toliko kukate zbog njega zaista ne vidim nijedan razlog cemu to , Pešić realno juče za 20 minuta sve sto je odradio , odradio fudbalski sto treba jedan napadač sem što nije postigao gol ali ruku na srce i nije bio u nekoj šansi. Ne kažem da Ohi nije imao dobrih poteza u Zvezdi ali relano mislim da je Pešić bolji i upotrebljiviji spic od Ohija , e sad , da Ohi jeste mozda bolji od Pavkova ali opet nisam baš video od Ohija da zagradi loptu odlozi sa strane u situacijama kad je neka duga lopta a i igra glavom mu bas i nije neka bolja strana s ozbirom da nije nizak .
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Ohi je potpuno drugačiji špic, igra na prvu i uglavnom tako i daje golove. Dok smo čekali da dođe, stalno smo gledali klipove njegovih golova u Norveškoj - ili proigravanje na prvu, da li u trku, da li iz mesta, retko glavom, retko da baš sam sebi napravi poziciju. Tako da je to bilo očigledno od starta, a sad, što bi neko hteo da on bude simbioza Pavkova, Huga Vijere i samog sebe, to je već naučna fantastika.
G

Gedža 7

pre gotovo 2 godine

Bravo za pobedu, gazi Zvezdo! Moj utisak posle kog niko ne bi smeo reč da kaze Kataiju (ko je pažljivo gledao) je situacija koja se nije desila. Naime, ide lep napad, razmena pasova ispred 16m, Katai se oslobađa čuvara i šutira ka golu, umesto da doda Pavkovu koji utrčava desno. Msm, nije zamerka nikakva, samo eto, onako kazem. Piksi bi dodao, npr :)
J

Ja tamo neki

pre gotovo 2 godine

Silja dobar,Mitrovic zeljan dokazivanja u Zvezdi,dobra utakmica.
Z

Znojko

pre gotovo 2 godine

Ok,nešto slabija igra od prethodnih ali i dalje dominantna sa dosta prilika za gol.Malo i vrućina,malo oranica ali sve u svemu solidna igra i osvojena tri boda.Mladost treba ovako da gine i protiv ostalih i nema zime za njih ovako sve će pasti u vodu ako sledeću utakmicu izgube bez ovakvog požrtvovanja!Šilja,prvi kontakt malo nespretan ali posle suveren,jak na lopti,dobro građenje,ogromno pojačanje za napad kao i mali Mitrović koji je odigrao dobru partiju sa obzirom da je tek stigao.Kangva malo lošiji nego prethodnih utakmica,vidi se da ima problema kad igra na njivi ali doći će i to polako,ima fala Bogu još dosta utakmica na sličnim terenima!Bukari ok za poluvreme,imao je par prodora,biće to dobro.Gobelja fenomen i onaj start na ivici crvenog,dečko je veliki rizik kad je u igri ali valjda Mister zna šta radi.Sve u svemu,solidna partija i što je najvažnije osvojena tri boda.Idemo dalje....
D

Dare 27

pre gotovo 2 godine

Ajde ne sprdajte se sa komentarima,Ivanic igra sa 50 posto snage,drugo poluvreme se salio sa njihovim igracima. Decko je ubica za nasu ligu.

biancorosso

pre gotovo 2 godine

Već se formirala konačna tabela na kraju sezone....
A

Adrian Mutu

pre gotovo 2 godine

Svako ko misli da je pavkov bolji od ohija neka pogleda statistiku od simus ohi je za polusezonu dao koliko i pavkov za celu ohi je magnet za loptu i hoće ga gol što je i pokazao neka pavkova da bude rezerva ima učinak svake godine ači to nikad nije u kontinuitetu e sad ako ovako nastavi još će se izboriti za prvog špica i pored dva bolja napadača
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...da bi igrao dobro u kontinuitetu, moras da igras u kontinuitetu, pogotovo napadac, sto pavkov nema sada vec godinama, uvek se pojavi neki dioni, tomane koji uskoce na mesto prvog spica i samo oduzmu minute pavkovu da sezone zavrsava sa mnogo vise golova...i posle covek igra indisponiran, pa kako i ne bi...da nije bilo silnih promasaja i kombinacija zbog kojih je on zavrsavao na klupi, debelo bi presao brojku od sto golova u zvezdi odavno...p.s. kanga jednostavno nema zamenu u ovom timu...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Доминација Звезде целу утакмицу и гомила неискоришћених шанси. Младост дала го из ничега. Митровић био баш добар.
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Treba da igramo sa 4 napadaca i bez golmana. Gobeljic da bude golman igrac...
G

GostPa

pre gotovo 2 godine

Nesto slabija igra Kangve danas, ocigledno je da mu vise odgovaraju siri tereni. Bukari mi je samo solidan igrac, nista vise od toga. Ume da rizikuje sa poprecnim pasom. Prednost obojice je to sto su mladi, kao i Mitrovic, za koga verujem da ce biti pojacanje. Cekamo i evropske meceve, gde cemo videti kako Zvezda igra iz tranzicije, deluje mi da cemo napredovati na tom polju.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Bukari- možda je i ovakav i onakav, ali ja pet godina nisam video situaciju iz prvog poluvremena, gde Kanga praktično iz našeg šesnaesterca šalje dug pas na Bukarija koji je pokriven njihovim bekom, ovaj prima loptu u trku i gura je pored beka mladosti, daje sebi prostor i centrira - lopta je preletela ceo njihov šesnaesterac jer nije bilo nijednog našeg visokog igrača, ali gore opisanu situaciju eto, nismo mogli da vidimo godinama.
G

Gost 1990

pre gotovo 2 godine

Sve sami stručnjaci i magistri fudbala a loptu nisu sutnuli ni kada im je smetala u dvorište.
J

Jacimovic

pre gotovo 2 godine

Svi vi koji kritikujete Pesica niste normalni! Igrao je samo 20 minuta i vise je pokazao na terenu od Pavkova koji je igrao 70 minuta! Ima bolji dribling,brzi je i bolji fudbaler od Pavkova i Ohija!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Bas losa utakmica, serva pa je protivnik bio ubog (i takav je uspeo da nam da gol iz jedinog suta). Ivanic odigrao preko one stvari i jedino sto je uspeo nekoliko lopti da izgubi i da otvori kontru. Gobeljic po obicaju uradio 10 losih stvari ali ce ostati zapisana jedna dobra (uz svesrdnu pomoc igraca Mladosti koji umesto da pusti loptu da ode uklizava i ustopuje je Pavkovu na peterac. Mitrovicu svaka cast za gol i uopste aktivnost na terenu, bilo ga je svuda, ali jer morao Bukari da se menja u 50om minutu? Pesic prva utakmica, ali nista nije pokazao, da se ne preziva na ic sad bi vec krenulo pljuvanje. Pavkov ni kriv ni duzan dao 4i gol ove sezone, inace nista nije uradio na terenu.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Uz gol otvorio Katai za asistenciju Mitroviću kod 0:2!!!I praktično nijedan napad srednji red ili s krila solo nije realizovan da ji Mića uradio više!!!
G

Gost556

pre gotovo 2 godine

Ohijevi botovi su nesto najgore, pljuvanje Pesica je digutantno
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Prva utakmica, prirodno je da se saceka sa kritikama. Mada, da se ne preziva na ic vec bi krenulo pljuvanje. Ja sam i dalje uverenja da je on slabo pojacanje za Ligu Sampiona i da moze samo rezerva nekom boljem spicu da bude a nikako prvi spic.
G

Gost1389

pre gotovo 2 godine

dajte taj derbi odmah!
4

456

pre gotovo 2 godine

Pesic prvi kontakt sa loptom odbija se od njega ko od tarabe, drugi kontakt pada i trazi faul igrac ga nije pipnuo. Sto rece neko Pavkov za njega Batistuta
I

I

pre gotovo 2 godine

Na osnovu dva kontakta sa loptom? Onda su u Liverpulu trebali da streljaju Darvina Nunjeza zbog prva 2 kontakta.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Kakve je "kontakte" imao u prvom mandatu? i koliko golova?
Р

Рале

pre gotovo 2 godine

Не знам да ли смо исту утакмицу гледали, али је Шиља за 20 минута заградио колко хоћеш лопти док је био окренут леђима голу, имао онај дриблинг са леве стране такође. Биће он добар, како вам није глупо да одмах пљујете. Човек да прст а ви бисте целу руку
M

Micko nis

pre gotovo 2 godine

Stidite se komentara, ko ste vi da vama bilo ko nesto dokazuje. Cime ste zaduzili zvezdu i zasto sebe smatrate bitnim? Pljujete igrace zvezde sram vas bilo a pritom lazete ko psi. Pljujete bena coveka koji je najbolji strani strelac u istoriji kluba, a za takvog lazete da nije dao 3 4 gola. Pljujete pavkov a coveka koji je u ova 3 kola dao 4 gola. A da ne pominjem sve njegove golove. Uhvatili ste se ohija, kao papagaji ponavljate jedno isto. A pitam sve vas koju je to jacu utakmicu ohi dobro odigrao. Protiv rendzers i partizan nula je bio.
A

Aleksa2329

pre gotovo 2 godine

A b'e batke i ti li se stresiras ki Pera? 😁 A ko si ti da nam branis da komentarisemo? Boze, sta sve ljudi dopustaju sebi.... Ma sve se slazem sa tobom, ali ima i propusta! Ako sam izabrao los termin, ne znam. Zovi to kako hoces. Procitaj moj odgovor Peri...da ne smaram masu opet. Ziv bio! Pozdrav
R

Resio

pre gotovo 2 godine

Partizan care si mi bardo ti
J

Joe Lesh

pre gotovo 2 godine

O igri Zvezde ne bih veceras, prerano je jos donositi zakljucke. Ono sto me raduje je borbenost Lucana. Pocrkali su na terenu, dali sve od sebe, zavrsili sa grcevima kao mi onomad u LŠ kad pokusavamo da pratimo fizicki jacu i tehnicki bolju ekipu. Sjajna atmosfera na punim tribinama, pristojno sudjenje. Milina za gledanje. Liga nam je 11 u Evropi i napreduje lagano na svim frontovima. Svi igraju zestoko, pola timova u borbi za 3. mesto i osiguranu ligu konferencija. Sudjenje dosta bolje, valjda su u prva tri kola gosti osvojili vise bodova od domacina. Vidi se po rezultatima regularnost lige. Najveci problem su i dalje travnate podloge. Ako Zvezda udje u LŠ i FSS dobije zbog toga 5-6 miliona €, treba sve to uloziti u nove hibridne podloge( 90% prirodna trava, 10% vestacka). Hrvati su to uradili lani, bosanci ove godine, valjda mozemo i mi onda. Rezultati nasih timova u Evropi, uspeh reprezentacije ,sve to igra ulogu. Novi Sad i Niš se bude, Čukaricki , Vozdovac i Tsc vec neko vreme napreduju solidno. Ceka se Kragujevac , Krusevac ,Subotica...... Ako liga nastavi da raste svake sezone, uskoro ce i publika polako da pocne sa vracanjem na tribine.
Č

Čika Doca

pre gotovo 2 godine

Iz tvojih usta u Božije uši!
L

Liga sampinjona

pre gotovo 2 godine

@JoeLesh Ne zanosi se druze.Lepo si to odsanjao:)
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Da ako CZ uđe u LŠ dobija i FSS neku određenu svotu za razvoj fudbala, mislim da ta svota ima veze sa 10-godišnjim koeficijentom i ne ide na racun CZ nego Saveza ,samo dali se sve troši na to za šta se dobiju novci ili se deo “zamrači”?
M

Mujaga

pre gotovo 2 godine

Dajte Ohija ljudi, decko zasluzuje da igra!
P

Peraaa

pre gotovo 2 godine

Kakvi su ovo komentari ljudi ? Da li smo mi pobedili ili izgubili ova 4 meca ? Cime vas je to zaduzio Ohi pa ga tako oplakujete ? Pa od prvih 20 ...komentara samo kritika, kritika i kritika ! Da li ste stvarno toliko dobri fudbaleri ili uspesni u zivotu pa sve znate ?! Kao da sedite u kancelariji Zvezdinih celnika pa znate ko sta radi i sta planira. Podrzite svoj klub ako ga stvarno volite. Podrzite igrace, trenera, upravu, nemojte samo da kritikujete i pljujete. Mi i kad pobedjujemo nezna niko nista a kamoli kad gubimo. Bravo za Dekija, upravu i igrace !
A

Aleksa2329

pre gotovo 2 godine

Dobro bre Pero....nemoj poliko da se stresiras. Ljudi jednostavno nisu roboti bez prava na rec, stav i misljenje. Da, i ja mislim da ima propusta i u Zvezdinoj igri i u izboru igraca. Da li to znaci da manje volim Zvezdu od tebe? Naravno da ne. Samo, posle ovoliko lepih stvari koje smo napravili poslednjih 5 godina, svaki pravi navijac ocekuje iskorak. To znaci da hocemo normalnog desnog beka, adekvatne zamene na mestima stopera i levog beka (za svaki slucaj obe pozicije)....dalje, hocemo da od svih silnih igraca u vezi i napadu znamo ko sta igra i na koji nacin, a da se to jasno vidi na terenu.. hocemo da smanje na minimum greske prilikom dovodjanja igraca, jer nemamo para za bacanje... hocemo da se rastereti igracki kadar (da prodamo Bena i Krsticica na primer, da na pozajmicu posaljemo Lucica i Motiku jer priliku nece videti...zatim Ohi i Pavkov, resiti se jednog od dvojice jer je bespotrebno nagomilavanje a plata na njih curi svaki mesec, pa Vasiljevic ili Popovic isto....)... Takodje, kao sto smo u nekoliko situacija videli igru, ideju, pasove, mozak kod igraca....da to postanu automatizmi... Hocemo hektolitre znoja i borbu za svaki metar terena... Eto...nista licno protiv tebe Pero, niti protiv kluba, uprave, trenera, igraca.....samo imamo svoi stav jer gledamo svaku Zvezdinu utakmicu...pa nesto i primetimo....a ima nas i koji smo 'pomalo' igrali fudbal pa se vise nerviramo kad vidimo sve sto sam pomenuo... Ziveo ti nama i zivela Zvezda!
G

Goran876

pre gotovo 2 godine

Ljudi koji loptu u zivot sutnuli nisu, koji su isterivani sa casova fizickog, koji ne znaju da li je lopta okrugla ili ne e takvi pljuju samo i pljuju. Ljudi skini te se, izadjize na teren pa pokazite i tom gobelji pavkovu... Sta kako treba da rade. Svakakvih ima strucnjaka, sve znaju a u stvari su teske neznalice
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

А која то четири меча? Јесам нешто пропустио?
P

Pesic amater

pre gotovo 2 godine

PESIC JE SAD JOS GORI NEGO U PRVOM MANDATU,NIJE SE VIDEO NA TERENU!
G

Gost jel

pre gotovo 2 godine

Ko zna da gleda,video je sve što treba,daće 40 golova ove godine.
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Ipak mislim da ce dati 82, ova dva preko 80,ta dva ce biti u finalu LS!
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Da, jer je u prvom mandatu bio toliko loš da je spakovao trideset golova i petnaest asistencija. Kao drugi špic.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Vi svi sto pitate zašto ovaj ne igra, sto je onaj još u klubu, zašto dobija džabe platu… Ja imam odgovor. Kada krene Evropa igrace se utorkom, srijedom ili eventualno četvrtkom, zatim dolazi liga u subotu/nedelju, nisu oni životinje da mogu igrati toliko. Cilj je jesen u Evropi i titula u domaćem prvenstvu. Moraju da rotiraju, nekada će neko igrati. Ne daj Bože neke povrede onda ima direkt neko da popuni to mjesto. Ni meni se ne svidja Srnic, Krsticic, Gobeljic, ali tako je kako je. Nisu za bacanje. Nećeš npr ubaciti za vikend Kangu da ti igra, a u utorak treba igrati LS. Ohi ili Pavkov će vjerovatno biti prodati. Jedan od njih dvojice odlazi. Možda Pavkovu trenutno nabijaju cijenu kroz statistiku.
Г

Гост 1914

pre gotovo 2 godine

Људи,па онај Гобељић-умало ногу да одвали човеку,а судија се усро па није смео да му покаже пут у свлачеоницу-питам се само да је било обрнуто како би реаговао...???
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Pa kada Sanogo nije dobio crveni, a Docicu napukla tibija usled njegovog starta pre koju godinu, sta reci... Prvi gol danas smesan, ono nisam video ni u trećoj ligi Pakistana. Svaki vikend rekreativna utakmica, a TSC, Radnički... umiru protiv Partizana. Odrazice se ovo na rezultate CZ u Evropi. Tek ce se protiv nekog jačeg tima u Evropi videti koliko je CZ stvarno dobra, ovo nije nikakav pokazatelj... Zato se cesto i dešavaju razne Omonije, Serifi... Danas se islo da Pavkov da gol kako bi se sto pre realizovao njegov transfer. Daje golove kao Levandovski od kada je krenula nasa liga... 😂 Ne znam sto su uopšte doveli onog Pesica, Milan ce biti ZK ako ovako nastavi da teroriše odbrane u našoj ligi.
Г

Гроцка

pre gotovo 2 godine

Умало да нас опет кошта бодова.
J

JokoOno

pre gotovo 2 godine

@RobertLewandow: Pakistan druze nebi nasao na mapi pa sve i da stojis u centru Karacija. Kolicina kompleksa koja ti razdire mozak meri se kilowatima, istim onim kojima trebas pojacati terapiju kad odes u kadu i uzmes fen. Da je Radnicki protiv FKP igrao sa 80% kao protiv FKCZ na Marakani...pala bi veca bruka nego petarda protiv Tikve, Dinama. Tako da cuti samo cuti ti decace plavi i nastavi da gledas trecu ligu Pakistana, verujem da u ustanovi gde boravis ceo zivot to samo i pustaju i to jednu jedinu utakmicu iznova i iznova i iznova...
Š

Šerif

pre gotovo 2 godine

Šest odova a vi?
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

JokoOno, sendvič ti se ohladio dok si kucao ovaj komentar uz pomoć gugla. 😂 Stani ponovo u red.
d

drago234

pre gotovo 2 godine

realno ovo je bilo odradjivanje posla,videcemo u Evropi ko smo i sta smo.Treba dati svaki maksimum da se dovede Dessers,i desni bek spominje se onaj Muriljo iz Anderlehta,videcemo kakav ce biti Bukari,danas se nije pokazao nista specijalno,ali nadam se da ce opravdati 2 miliona koliko je placen
F

Familija

pre gotovo 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Dao covek 4 gola na 3 utakmice i mi ga teramo? Tvrdim 25plus ako odigra do kraja sezone. Nisu nam potrebni napadaci. Ohi Pavkov Silja.... puna kapa. Trebaju nam bekovi i samo bekovi. I resiti se viska igraca tipa Krsticic sa 500k platom...
X

Xhee

pre gotovo 2 godine

Krstičić i gomila pored njega, nisu tu zbog fudbala, nego zbog vracanja dela plafe u kancelariju sutradan.
A

AS-AS

pre gotovo 2 godine

a jeste navijali samo SILJA DA SE VRATI,,zapamtite da je Pavkov za njega Batistuta
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Potpisujem
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Hahahahhaha.... Pa za ovih pola sata na terenu i deci na tribinama je jasno ko je Pesic a ko Pavkov.... Nek je ziv i zdrav Pavkov i nek ostane ono sto najbolje ume, a to je da bude dzoker. Pod uslovom naravno da ne stigne adekvatna ponuda i ne ode iz kluba.
v

veliki strumf

pre gotovo 2 godine

Добар је Павков увек био али невоља са њим је што се стално повређује! Колико је само глупих повреда имао човек, неке и теже - често пола сезоне не игра. И шта ако се то опет деси??? Морамо да имамо замену. Шиља је добар играч, уме да се извуче, прими лопту, задржи је, повуче, да добар пас… Павков је више гол играч а Шиља више личи на Фалчинелија, само је бољи стрелац. Охи је, слично Павкову гол играч, скромне технике и не много опасан у игри 1 на 1. У зависности од резултата, требаће сва тројица или још боље Десерс ако један од њих оде.
S

Sarloa

pre gotovo 2 godine

SVI MOGU DA IGRAJU A SAMO JE OHIJU ZABRANJENO! STA RADI STANKOVIC PA OVO JE BOZE SACUVAJ,UNISTAVA DECKA!
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Ohi je bio povredjen, poceo je sa treninzima pre 10 dana. Najverovatnije ide u MLS jer ima klauzulu da moze ici ako ponuda zadovoljava i njega i Zvezdu. Jednostavno nece da rizikuju sa eventualnom povredom...
м

маргиналац

pre gotovo 2 godine

Ако врате Савића,Милуна,Максу како се спомињеимаћемонајгору одбрану икада.Нисам за враћање наших више играча ,једино је успјешан био повратак Катаија и можда би био Ђуричића или Радоњића.Пишем на ввријеме док није касно.У Европи нема поправке грешке
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Za Maksimovica je receno, koliko sam mogao da ispratim, da nema nista od povratka u Zvezdu. Sto se tice Milunovica i Savica, molim se Bogu da se to nece desiti. Hvala im za sve u nasem dresu, uvek su dobrodosli u klub na kafu, na utakmicu, na trening...ali ne i da opet budu deo ekipe. Moramo poceti da dovodimo kvalitetnije igrace ako planiramo iskorak.
U

Uranium boys

pre gotovo 2 godine

Prava prvenstvena utakmica,mi smo se borili koliko smo mogli ali sta je tu je,idemo dalje i nadamo se opstanku! Napred Mladost!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ohi = Degenek. 🤔🤔🤔 Dokle više iživljavanje na nekim igračima. A onaj amater Gobeljić postao nezamenjiv. Umalo onom dečku iz Lzčana da polomi nogu.
T

Tema

pre gotovo 2 godine

Je +4ili-4 ako ti je tako lakše.
O

Ohi prvi Spic

pre gotovo 2 godine

Slazem se potpuno!👍Ovo je stvarno vise bruka i sramota sta nasa uprava radi sa Ohijem,bukvalno se izivljavaju na decku i namerno ga sabotiraju da ne igra samo da bi ga prodali i oterali iz kluba,tako nesto nema nigde u svetu!
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Upravo to, a na kraju nam se to vrati nekim kiksevima uvek, stigne nas karma nažalost. Kažu Pavkov daje golove. Da on gol, i naravno da mi je drago jer niko ne navija za igrača nego za Zvezdu kao tim, ali ga onda nema narednih sat vremena nigde. Nadam se iskreno da će Ohi otići jer ovakav tretman nije zaslužio.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Ceo tim vam je takav =Degenek.
I

Izvini

pre gotovo 2 godine

ko si ti da se mešaš u politiku kluba?
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Izvini. Ko sam Ja??? Ja sam neko koga je Otac još maltene kao bebu sredinom 80tih vodio na Marakanu. Ja sam neko ko je od 93' samostalno na Severu. Ja sam neko ko je za poslednjih 30ak godina odgledao 90 i kusur posto svih utakmica koje je Zvezda igrala na našem stadionu. Ja sam neko ko ima preko 20 Evropskih gostovanja sa Zvezdom po Evropi. Ja sam neko ko plaća svaku kartu na blagajni poslednjih 30ak godina. Ja sam neko ko je uvek davao krv na Marakani kada je bila akcija davanja krvi, i pomoći drugim ljudima kojima je to potrebno. A KO SI TI BRE???!!!!
v

veliki strumf

pre gotovo 2 godine

Полако, људи! Охи је био повређен, тек се опоравио! Ако неког хоћеш да продаш пустиш га да игра да му дигнеш цену. Ко ће купити играча који не игра и седи на клупи? Павков дао 4 гола и асистирао Катаију код другог гола и сад он не ваља??? 11 голова на 3 меча и то вам не ваља и тражите Охија који био повређен. Стварно сте невероватни!

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@ Don Vito Korleone @Izvini Za to pobrojano u najboljem slučaju možeš da dobiješ plaketu zaslužnog člana a pitanje i dalje stoji ko si ti da se mešaš u klupsku politiku. To pravo ti ništa od pobrojanog ne daje.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Ohi je doktor za sve naše špiceve. Šteta što je "povređen". Ne čude me njuške Terza i Mita ali da je "mister" toliko nisko pao....I nije mu prvi put. Prošle godine ista priča sa Kangom, Pavkovim i Degenekom.
@

@Veliki strumf

pre gotovo 2 godine

Jel i Degenek onda bio povredjen kada mesecima nije igrao???
P

Pitanje za upravu

pre gotovo 2 godine

Za šta Ben prima ogromnu platu već dve sezone? Ko se tu ugradio?
A

A i

pre gotovo 2 godine

Krstičić?
k

kuzmicu Odlazi

pre gotovo 2 godine

@Pitanje za upravu... Bena se otarasiti iz kluba sto pre,on je fudbalski "kuzmic" totalno beskoristan na tetenu nikakve koristi od njega!
P

Pitanje za upravu

pre gotovo 2 godine

Tačno. I Krstičić. Znalo se i pre nego je došao da neće igrati.
M

Micko nis

pre gotovo 2 godine

Ljudi dw li ste vi normalni. Nikad nismo bili bolji, 5 titula u nizu, odlicni rezultati u evropi w vi svi ne zadovoljni. Pa sramota me je vasih bljuvotina, stidite se bar malo. Sve vam nesto smeta, sve vi znate ko treba a ko ne da igra,steta sto skauti liverpula u vama ne prepoznaju talente
G

Gost šta

pre gotovo 2 godine

Za 15 golova i 11 asistencija prošle a neće biti manje ni ove godine.
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

cestitam momci zasluzeno ste prvi ovaj moj plastizan nema pojma a tek u kosarci,dzabe gubim zivce
G

Gost988

pre gotovo 2 godine

Kakve veze kosarka ima sa ovom vescu? U kosarci, sto se mene tice, osvajajte narednih 10 god, samo neka Zvezda ulazi u LS za pocetak ove i sledece sezone. Fudbal je ovde tema, a tu ste placip... i raspad.
G

Gost55435

pre gotovo 2 godine

Ne znam sta pokusava Stankovic ,Kanga mu igra zadnjeg veznog sa 1.65, A sanogo mu na klupi , broj kornera za Mladost je rezultat toga...ne moze se igrati bez zadnjeg veznog.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Moze u superligi
е

екскимко

pre gotovo 2 godine

Видим неки навијачи славе плус 4 .Све је то љепо ,али када би било плус 10 тад би се могло већ говорити о близкој титули и директном пласману у лигу шампиона.Очекујем да из трећег покушаја уђемо ,али брине управа што није обезбијефила појачања у свим дијеловима екипе.Бојим се да ће Букари бити разочарење ,један у низунажалост .То ће се видјети ускоро у Европи и дербију.Одбрана забрињава
A

Alo pa

pre gotovo 2 godine

samo sto je počelo prvenstvo vec je+4 i nije nikakvo slavlje nego Komentarisanje.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Osim onih koji su očigledno podbacili mora se napomenuti i Rodić i njegova nepostojanost u ofanzivi. Ima brisan prostor ispred sebe, a on centrira one balon-kifle. Bolje nego Gobeljić ali opet često bezopasno
M

Mister Vazura

pre gotovo 2 godine

Welcome to Partizan Ohi !
N

Nece da moze

pre gotovo 2 godine

Mozete samo da sanjate,Ohi se ne ponizava do te mere da igra u klubu iz bunkera kome deca i petlici Fejnorda uvale cak 8 komada i 5ardu na svom stadionu!

Delija

pre gotovo 2 godine

Nemate vi te pare! 3.000.000€
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Фантастична утакмица, фантастична атмосфера! Лига коначно почиње да расте! Свака част! Искрено, није ми више важно да ли је играо овај или онај докле год побеђујемо. Само напред!

ДинароидВојо

pre gotovo 2 godine

Зашто Охи не игра, може неко да ми објасни...
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Zato sto Mica reseta
P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

Hoce da ga prodaju na silu i zato ga uprava i "mister" Sabotiraju evo vec pola godine a on za samo 6 meseci na 15 utakmica postigne cak 9-10 golova,toliko ovi sporaci pavkov i ben postignu za celu sezonu! Ovo je bogu plakati i ogromna sramota za ceo klub sta uprava i trener rade Ohiju,bukvalno se izivljavaju na decku koji to nikako nije zasluzio jer je tek 6 meseci u klubu a uspeo je cak da gol postigne i u najvaznijem derbiju!
C

Cleo v2

pre gotovo 2 godine

Zato sto je dogovorio tranafer u Partizan.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Kakvu ekipu imamo i kako igramo ovo je ludo, Pavkov svaku tekmu gol, Mitrovic debi gol, Ivanic Katai standardno melju, Gobeljic asistira za gol, bravo Zvezdo a bravo i za navijace kakva atmosfera pravo zvezdasko vece
G

Goz

pre gotovo 2 godine

Katai. Melje jedno pol, posle ne postoji, al stankovic ce ga izvesti tek kad crkne
з

злата вриједан

pre gotovo 2 godine

Дајте милион за .Ђуричића ,био би супер тандем са Иванићем ,чак би Катаи могао одмарати по коју утакмицу пред важне окршаје у Европи.То је мој савијет
3

3x3

pre gotovo 2 godine

Druže.Da mesi dođe Kataji će igrati jer se lično on pita koliko i kada će igrati i kraj čovek ima odrešene ruke u klubu samo da znaš dve figure koje se naj više pitaju ti su 1.Terzić 2.Kataji pa onda ostali.
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Cemu komentari da je ovo katastrofa itd.? Da li je neko od vas nekada trenirao nesto i posle priprema zapoceo sezonu? Ljudi, noge su vam teske jos uvek, sve deluje tvrdo. Tek posle 5, 6 utakmica stvari dolaze na svoje mesto. A da ne pricamo to sto igrate na njivi na plus 30 protiv bunkera i ocekujete da na poluvremenu vodimo 5:0? Najbitnije su pobede, ne moze da se dobija svako kolo 5:0 pa tacno da Siti dodje u nasu ligu ne bi dobijao toliko. Zato samo napred i samo jako, utakmicu po utakmicu do prvog zeljenog cilja a to je ulazak u grupe LS i uz povoljan zreb napad na trece mesto ili LE i novo prolece naravno.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Sa ovakvom igrom bekova mi grupnu fazu LŠ ili LE nećemo videti. A Stanković malo da smanji doživljaje sa promenama mesta igračima. Kangwa mu danas pola utakmice igra desno krilo a Bukari i Mitrović umesto klasična krila igraju neke poludesne špiceve. Eraković i Dragović svaku utakmicu menja strane na štoperskim pozicijama. Gobeljić je tek posebna priča, čovek iz čista mira ostavi svoju poziciju i istrči na poziciju levog krila gde već na 10 kvadratni metera ima 4 zvezdina igrača. Čovek kao malo dete trči tamo gde je lopta. Još jednom ponavljam ako Gobeljić i pogotovo Rodić pothitno ne podignu formu LE je naš maksimum.
Г

Гроцка

pre gotovo 2 godine

Ско сада Мистер не пробава могућности и комбинације, када ће?
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Mito, jel se ponovo počelo sa sklanjanjem igrača iz ovih ili onih razloga?

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Kog majke ti mile !!!
S

Simić

pre gotovo 2 godine

Ohija recimo...
o

opet ja

pre gotovo 2 godine

brrrr zima
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

I da...moram da dodam...dresovi su odlicni!
O

OHIJA

pre gotovo 2 godine

Partizan da dovede!
f

fancy

pre gotovo 2 godine

Katai igrac utakmice, nema sta akcija kod drugog gola izmisljena. Kangva danas ocajan u pasovima, slab u odbrani (njegov gol) ne sme Deki da im da da se opustaju lako cemo fazon. Svaka cast borbenoj ekipi Mladosti!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Како је лепо кад се чује навијање,а не као кад се преноси са нашег стадиона...
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Rodić mora dobiti konkurenciju!

Delija

pre gotovo 2 godine

Mocno izgleds tabela, to je realno stanje u nasoj ligi. Bravo Zvezdo.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Dve vezane greske u defanzivi i dobijemo gol, sigurno je da smo ovakvi premekani za kvalifikacije LS i da nećemo ovako igrati i u ovakvom sastavu. I tim iz Barija je uvek morao da ima čvrstog igrača na sredini, da li je to Sanogo u ovom timu ostaje da se vidi, Ada iz Serifa su trebali da dovedu pošto poto.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Rodić nesmotren i neoprezan ladno 2 žuta kartona za start s leđa i povlačenja zasluzio.Ovi novi crnci malo doprinose za sada,Bukari pogotovo,ni jedan dribling i prolaz..Gobeljić jeste najslabiji igrač u start postavi al se trudi,trci,biri se,problem.je šzo je Dragović prekomotan a od njega Ivanić samo nezainteresovaniji,spor,nikako da jedan duel dobije i ostane na nogama,pada,kliza se,nose ga u kontaktima..Mnogo Zvezda ima problema i već od petka i Radnika će mirati da povedu računa.A Neimar da stegne ekipu..I dalje 5 igrača unazad 5 godina nose igru..tako i večeras uz realno neprimetnog Rodića,ipak Kanga,Borjan,Pavkov,Gobeljić..drze teren.Katai ležeran,nepotrebno..Mitrović i Stanković bonusi koji mogu i treba da igraju stalno.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Dal si ti realan ??? Pa koliko bi ti nosilaca igre da imas, dvadeset i dva ??? Drugo i Mladost je ko i ostali parkirala autobus i ovo definitivno nije mogla da bude atraktivna utakmica, već jednostavno odredjena što uostalom i jeste bila. U svakoj utakmici je dovoljno da samo dvojica zasvetle iz ove koncentracije kvaliteta koji imamo. Ostali da otaljavaju/odradjuju posao. Tri po tri trista tri.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Osim pobede koja ja u sustini najvaznija, inicijative i nekoliko lepih akcija nista specijalno nismo prikazali. Naravno, moram u pozitivnom smislu da spomenem Mitrovica i Kataia koji su se najbolje pokazali. Mislim da je bilo prerano za Pesica. Ohi je trebalo da zameni Pavkova. Pesic tek u sledecem kolu da odigra pola sata i da se sprema polako za najvaznije izazove ovog leta..kvalifikacije i derbi. Takodje, pridruzujem se jednom od komentara dole da Sanogo mora da igra. Bukari, Kangva i Kanga nista specijalno. Osrednja igra. Mustafa mi se dopada kao igrac. Ima nesto sto mi uliva nada da ce biti pojacanje i mora da ostane. Motika i Lucic na pozajmice. I ono sto je ocigledno, imamo problema u odbrani. Sve u svemu, ocena je solidno izdanje iako se na momente videlo da Mladost mozemo da pregazimo sa 5 golova u njihovoj mrezi. Steta sto nismo zbog pumpanja samopouzdanja. Idemo dalje u nove pobede.
G

Gost jbt

pre gotovo 2 godine

Šta si ti,neki nastavnik pa daješ ocene?
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Za tebe Gost jbt sam profesor.
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Pretpostavljam da ce biti dosta odricnih komentara sto se kosi sa njihovom teorijom koje im serviraju u jutarnjem ali ja stvarno ne znam da li negde jedan tim ima više igrača u rotaciji. Jasno mi je ko sve to placa ali mi nije jasno ako dovedeš 3 krila do 3 miliona a imas već toliki broj na okupu zasto se ne dovede 1 za toliko koliko platis trojicu. Jer problem možda u tome sto bi u javnosti bilo cudno da vidimo da se jedan igrač dovodi iz budžeta Srbije za 8-9 miliona ili sta..
a

abc

pre gotovo 2 godine

Odgovo je ovo drugo što si napisao "ili šta"...Šta god da to značilo grobaru.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Pa neko je igrao Evropu i zaradjivao pare, dok je neko krpio mrezu na jna protiv Fejnorda. Ja samo ne mogu da verujem da se VI grobari toliko tangirate oko Zvezde dok vam klub puca po šavovima sa sve bombašem Ivicom.
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Tvoj problem je jer a ne jel . Na to se fokusiraj sine. Pa kad se opismenis dodjes da pricamo
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Kataiju mođeš prigovoriti svašta,ali sa ovakvim mozgom za fudbal moraš da se rodiš,to se treningom ne postiže
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

Pozorišna predstava predsednikovog tima ne prestaje. Kad ne mogu igrači CZV uvek se javi neka 5-kolona i asistira, ovog puta Pavkovu. Tako se dešavalo i zadnjih 5 godina. Slave se golovi i pobede a u stvarnosti melodrama sklanjalica i nameštaljki. Onaj Milošević je ciljno i namerno asistirao. Svaki kršten bek pušta loptu jer eventualno presecanje ispred gola, vodi u opasnost...ali kad se prisetimo šta je rekao Kosan da je sve odlučeno i pre početka, onda ovde svedoči o o skrnavljenje ove svete igre
@

@Vnogobradi

pre gotovo 2 godine

Obrisi suze mala mojaaaa...
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Haha, presmesni grobaru, namestili smo i da vi imate 1 šut u okvir gola protiv TSC. Dzabe ti sto si se nervirao gledajuci majstore fudbala veceras, vi nam i niste konkurencija odavno. Opusti se i gledaj kako cete da resite vas problem, pusti nas da grabimo ka ligi sampiona laganim korakom.
a

auuu jbt

pre gotovo 2 godine

koliko ste vi prsli sa mozgom

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Probaj skini gace preko glave pa ce ti i kosa biti ridja
M

Micko nis

pre gotovo 2 godine

A sta kazes za krstenog beka zvanog mladjovic taj vam je ok jel da? Mani te se vi zvezde, za vas su sada cuka vojvodina i radnicki misaona imenica. Ako je prvenstvo iole posteno vas ocekuje grcevita borba za plej of
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ливерпул,Наполи,Салзбург,Олимпијакос,Копенхаген,Арсенал,Келн,ЦСКА,Милан,Хофенхајм... Партизан исто редовно. Поздрав до Флоре,Шамрока. Иди гледај Жекса ... Ко је бољи у лиги од Борјана? Тандема Ераковић Драговић? Који је леви бек бољи од Родића? Који везни су бољи од Канге и Кангве? Јел има бољи од Катаиа и Иванића?
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

@blok....ne zaboravi pozdrave od Omonije, kairata, šerifa , černomorca i miĆiland sile
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Пази лик наводи Шериф...који избаци Динамо,победи РЕАЛ МАДРИД У СРЕД МАДРИДА...иди бре гледај индијске серије. Ми кад смо били у каналу да Омонија,ал шампиони од Шамрока,Петах тикве...низ 20 победа бам Флора.
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 2 godine

A crno bela stolica se ponadala
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Nikad ti nisi igrao fudbal sigurno.Niko ne pušta takvu loptu,pošto nema oči na leđima i ne zna ko natrčava a igrač prilikom centaršuta je naravno okrenut prema lopti.
g

glok

pre gotovo 2 godine

Pobegosmo Ritopek boysima na +4, oni vec na antifrizu u Julu.
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Ritopek navija za Zvezdu!!!
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Navijači Partizana neka pogledaju drugi gol Zvezde i videće šta im treba da bi bili konkurenti za trofeje.Ne može samo šablonski fudbal da se igra.
@

@

pre gotovo 2 godine

Mislis prvi gol? Pavkov
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Desni bek, levi bek i stoper fale, Erak ako ode pogotovo.To pricam 100 godina.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Arhivirati ovu utakmicu,pobeda je najvaznija-sjajan debi malog Mitrovica,Katai majstor,Ivanic u drugom poceo da igra svoju igru ..... Pocetak sezone,bice dosta prilika za uigravanje pred odlucujuce meceve u evropi.Klub mora podhitno da resi ove muke sa bekovima,prica se o spicevima a ovamo Rodic tera celu sezonu bez zamene-a antologijski desni bek ni u najavi .....
К

Косан

pre gotovo 2 godine

Ало управо ,када ће те довести 2 играча одбране,али права.Шта ако се повриједе Драговић ,РОДИЋ.видите неког из Скандинавије викинда ,они су добри у одбрани.Како нико да не препозна играча
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Odlican 4+
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Ako ima zainteresovanih prodati Ivanića. Postao previše sebičan. Solira ili gleda samo da šutne. Tri puta je sebičniji od Kataia. Ne pada mu na pamet da proigra nekog. Samo daje leptu Kataiu, ostale ne vidi.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Čovek je izabran u idealan tim LE. Ako ti znaš bolje od svih trenera koji su glasali ja ti se izvinjavam stručnjače
V

Vlada1951

pre gotovo 2 godine

I onda tako sebičan asistira tri puta u tri meča...
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

@Pa1 Jeste izabran ali prošle sezone. Ako si gledao utakmicu možemo da polemišem, a mislim da nisi obzirom da pominješ prošlu sezonu.
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Dok je napolju +40, u bunkeru -4 !!!
P

Pa

pre gotovo 2 godine

tu ti je sada najsigurnije jer je sunce mnogo jako moze doci do opekotina i suncanice.
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

NAPRED ZVEZDA ...
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

Od dresova bole oci, postadoh razrok.
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Teska utakmica u Lucanima i Mladost pokazala zelju i borbenost kroz citavu utakmicu. Bitno rano otvaranje golom Pavkova i onda rutinska igra u nastavku. Malo smo pojacali u drugom poluvremenu a novajlija Mitrovic pokazao da ce biti veliko pojacanje i igrac koji moze da promjeni ritam utakmice. Malo jeftino ispadanje i odustajanje od duela Kingsa Kangve kod gola Mladosti ali kompletan utisak je da ga je bio pun teren i da je igrac koji ce u buducnosti odmjeniti Kangu. Stankovic sada ima veliki roster i odlicnu klupu tako da moze da drzi visok ritam i intezitet utakmice citavih 90 minuta. Moze se reci na kraju da su osvojili laganih tri boda i ako to rezultat ne pokazuje.
y

yaba

pre gotovo 2 godine

lagana 3 boda
V

ValensijaKK

pre gotovo 2 godine

Gobeljić može da uzme bazuku i raznese stadion i opet će biti ljudi koji će reći kako zaslužuje da igra jer je dao gol Bufonu. Neverovatno.
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Dok god je u Zvezdi zasluzuje da ga bodrimo, a ti idi gledaj partizanku pa se tamo pravi pametan! 🔴⚪️
e

exe

pre gotovo 2 godine

Ovo je bilo katastrofalno, pogotovo u odrani....
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Зебрице изгубиште титулу ...већ😂
M

Miguel

pre gotovo 2 godine

Sanogo mora da igra
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Bravo za Pavkova, po sto puta bravo, celu utakmicu je odigrao odlično. Zvezda igra sve bolje i bolje,,,,, Kangva je još jednom potvrdio i dokazao da je pravo pojačanje, Bukari uvek opasan kada je u naletu, i igra sve bolje. Najslabiji i to ubedljivo, večeras je bio Rodić, u drugom poluvremenu je zaslužio čistu nulu. Mogu svi mrzitelji na glavu da se po odu, ali, Gobeljić je večeras od Rodića bio tri puta i bolji i korisniji.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Gobeljić je trebalo da dobije crveni karton. Na svu sreću nije polomio nogu igraču Mladosti onim divljačkim startom, otvorenim stopalom - đonom.
L

Lucanci

pre gotovo 2 godine

Bravo Mladosti,iako smo izgubili borbenost je bila na nivou!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

E to volim da vidim, neko ko ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan. Bravo za borbu danas.
S

Steki

pre gotovo 2 godine

Igrac Mladosti asistirao Pavkovu cccccccc LUDNICA
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Pa vidi se da je jedva čekao da Zvezda overi kikseve Partizana i Vojvodine. Nego baci pogled na tabeli da ti Jos teze bude.
B

Bata Željko

pre gotovo 2 godine

Mali Mitrović je za Bukarija Salah lično,ovaj što je tog lika zahvalio nama skidam kapu već sa ovde komentarisao još dok su bile pripreme da je on promašaj i totalno beskoristan igrač koji trči u prazno i daje pogrešne pasove i da mu dajem tri utakmice fore kada počne prvenstvo da će da završi na klupi i evo treća utakmica i na poluvremenu izmena i uđe Mitrović i za deset minuta uradi više nego ovaj Falko rođeni brat od dva miliona!!!
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

meni se cini da se ne razumes u fudbal...gde ce Bukari da se rastrci??sacekaj Evropu pa pusti komentar:jedno je kad igras protiv ekipe koja se nadigrava a drugo Lucani,na domacem tzv terenu,gde imas Kratera od pola Metra I ekipa se brani sa 10 igraca na svojoj polovini ,od kojih su 7-8 u sesnaestercu.Na Ivici faula. Zato svaki Tim ima Srnice,Sanoga,Krsticica ,jer ovo je bio rudarski posao danas a ne situacija da se igraci rastrche,pola njih jos ne poznaje kretnje tima,navike sopstevenih igraca.. Uigranost je jako bitna....Pogledaj danas kako je Kangva bio mekan u duelu.....Zamisli da je naleteo na Sanoga,nema sanse da bi prosao kod gola Mladosti....a opet KANGVA je brz,okretan,sjajan sut ALI nama je trebalo postavljanje I duel: takticki jos treba da se pismeni(npr Sanogo Gobeljic,Pavkov su za njega daleko pismeniji u taktici)sto NE Znaci da je jedan bolji od drugog vec sta utakmica zahteva...Bice sve ok za 2 meseca
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Vidi se da nemas pojma o fudbalu,cinjenica je da Bukari nije igrac za ovakve utakmice gde se protivnik 90 minuta brani,tu vise dolaze do izrazaja igraci poput Ivanica i Kataija koji ce kroz pas igru traziti rupu u odbrani rivala,ali u evropi gde smo protiv vecine protivnika mi u podredjenom polozaju kao sto je to bilo protiv milana ili rendzersa igrac kakav je Bukari nam je neophodan,igrac koji ce da istrci brzu kontru i to nam je u evropi falilo prethodnih sezona,da smo njega imali verujem da bi prosli skote.
G

Gost i

pre gotovo 2 godine

Ja se slažem sa vama dvojicom da noje Bukari igrač za ovakve timove koji igraju bunker,ali ako može neko od vas da objasni zašto onda igra te utakmice?
M

Mile Kontraš

pre gotovo 2 godine

Kakvi idiotski dresovi.. Sačuvaj bože!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Ma bas treba da nas,je,briga za dresove neka su najgori ali da igra bude najbolja i da se pobeđuje ovde smo dobili utakmicu ali mnogo toga jos skripi....
О

ОКНАРБ

pre gotovo 2 godine

тРЕБА ДОВЕСТИ ПРАВОГ ИГРАЧА ОДБРАНЕ,АЛИ НИКАКО СПОРОГ МИЛУНОВИЂА И БОРДОВЦА МАКСИМУ.УМАЛО ДА ПРИМИМО И ДРУГИ ГОЛ.МОГУ МИСЛИТИ КАКО ЋЕ БИТИ У ЕВРОПИ ,ТАМО ЋЕ СЕ СВАКА ГРЕШКА КАЖЊАВАТИ .МИТРОВИЋУ ЧЕСТИТКА ЗА ПРВЕНАЦ ,АЛИ МОРА БИТИ ФИЗИЧИ ЈАЧИ ЗА ЕВРОПСКЕ УТАКМИЦЕ.МОРА СЕ ЗА МИРАН ЗАВРШЕТАК УТАКМИЦЕ ДАТИ БАР 3 ГОЛА И ТО ИМ СТАНКОВИЋ МОРА УТУВИТИ У ГЛАВУ.4 БОДА ВИШЕ ,АЛИ АКО СЕ ОПУСТЕ МОЖЕ БИТИ ПРЕПОЛОВЉЕНА РАЗЛИКА
P

Patriota

pre gotovo 2 godine

Najbolje ti da uzmes ekipu i da ih vodis, pa im lepo objasni? Kakvih dijagnoza ima ovde...auu.
S

Smiri se

pre gotovo 2 godine

Čim vidim sva velika slova i ne čitam nego zalepim minusčinu i ćao.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Jesmo sve vreme kontrolisali utakmicu, ali tvrda, teska utakmica. Samo mora da popravimo realizaciju, dolazimo u situaciju da njihova frljoka uleti u gol pred sam kraj utakmice i dovede do izjednacenja, jer nismo na 3-5 razlike za koliko smo bolji od njih. Igracima Mladosti svaka cast na borbenosti. Nasim igracima cestitke na pobedi u jednoj teskoj utakmici i na zalaganju. Cestitke Mitrovicu za prvenac u Zvezdinom dresu! Bravo majstori, samo jako do kraja!
Д

Дуда

pre gotovo 2 godine

Слаба реализација????не лупетај!на 3 утакмице 11 голова.Него зебрице исто тако на 3 утакмице шишамо вас 4 бода
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Najruzniji dresovi u Zvezdinoj istoriji verovatno.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

+4
R

RealistaZH

pre gotovo 2 godine

Nekome je i -4
D

Deda11

pre gotovo 2 godine

Ljudi... Mitrovic je bomba!!! Pesic ce da kida, Mustafa kuburi malo s tehnikom, al ima korak kao gazela, ne bih ga slao na pozajmicu. I ovaj mali Stankovic zna fudbala, greota ga gurati na beka. Naravno dovesti desnog beka o tome nema zbora. SPORTSKI POZDRAV!!!
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Eto Motika, tako se igra u Zvezdi.
Z

Zvezdaa

pre gotovo 2 godine

Ovo je bilo teško gledati, igrači totalno nezainteresovani ili premoreni. Niko nista ne radi kako treba, Pavkov dao gol u stilu Ohia, Pešić daleko bolji od Pavkova. Nadam de da su igrači samo premoreni od vrućine inače ovo je sramota.
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Mnogo problema u odbrani, nedopustivo da nam jedna Mladost pravi ovoliko problema... Pod hitno dovesti desnog beka i zamjenu za Rodića...
p

pitanje

pre gotovo 2 godine

Mi smo prosle godine Mladosti dali 5 komada u Lucanima, sta je sad bio problem???
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Promasili smo bar jos 3 zicera ali bitno je da se pobedjuje.
У

УЛТРА....

pre gotovo 2 godine

ЗВЕЗДА МЕЉЕ УБИЈА.. ГААЗИ 90 МИНУТА.. ПРОМАШИЛИ СМО.БРДО ШАНСИ.. АЛИ НА ЗАВИДНОМ СМО.НОВОУ ФОРМЕ... -4 А НАПОЉУ ХАРА ВРЕЛИНА
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Pohvale svima. Nedelja vece, prelepi dresovi, Mladost se nije predala i spram mogucnosti su odigrali odlican mec, Mitrovic se upisao, pun stadion. Sve 5!
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Sve +4 *
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Мислио сам да у Лучане дође Бајерн да би стадион био полу празан,али ипак има тамо о даље интересовања за фудбал,ал кад игра Младост углавном је празан .Ово је прво пут да видим пун стадион у Лучанима.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Majstore, Lučani imaju 3000 stanovnika i stadion od 8000 mjesta...Kako da stadion bude pun objasni mi molim te???? Imaju veći kapacitet da se stadion napuni kad dodju Zvezda i partizan i da se zaradi koji novac od prodaje karata!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Мајсторе и кад су долазили Звезда и Партизан био је полу празан.Ко год да дође (кад нису Звезда и Партизан) запад не буде 30-40 људи,па немају Лучани 120 становника.
G

Gostwq

pre gotovo 2 godine

Akoni Evropu ihramo sa Gobeljicem i Pavkovim onda nam se crno pise,ne zaboravite da su ovo Mladost iz Lucana a ne Klub Briz ili Trabzon...Izgleda da je otpisao Ohija definitivno
r

radamelo

pre gotovo 2 godine

Mladost ako se ovako skloni protiv groblja dace im 3 gola lagano

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Rutinska pobeda,po sparnom vremenu.S pola gasa.Za tragikomicne navijace,jos tragikomicnije gromade,koji pricaju o sklanjalicama i tome da ce se sve videti u Evropi...Sve se vidi u Evropi,poslednjih 5 sezona,a videce se i ove.Ko se kome kuci sklanja pokazuju nase 2 LS,i 3 proleca u LE,a bogami,pokazuju to i Flora i Anortizis,Soci,Sv.Klara.Mi smo za ovu ligu Bajern,nema potrebe da se Lucani sklanjaju.To sto su se gromadi sklanjali vazda,to je njihov problem,mi smo prejaki za ovu ligu,i godine dominacije su potvrdjene u Evropi.Kao i njihov (ne)kvalitet.Veceras rutinski.Drago mi je zbog gola Mitrovica.Ne znam sta je sa Ohijem,ako je povredjen,sto sam mozda propustio,onda ok,a ako nije,onda pitanje zasto nije u prvom planu.Cestitke i Pavkovu,bitno da 9ke pogadjaju,ko god da igra.Jos nesto,u slabijim mecevima,Kanga i Kangva mogu kao tandem,u jacim mecevima kuci(Cuka,Vosa,Tsc,Derbi),pogotovo u Evropi,mora Sanogo kao osigurac.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Katai ubedljivo najbolji igrac ove lige, uz mozda Dragovica i Borjana.
g

gustavklimt

pre gotovo 2 godine

“Letoooo jeeee…a tebi u srcu je hladno!” -4!!!!! Ajmo Zvezdooooo!!! :-)))
S

Sareno

pre gotovo 2 godine

veceras i puno (novih) izmena
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Super, Vosa kiksnula i idemo na +2.
L

Luka muka

pre gotovo 2 godine

Marko Gobeljic nije fudbaler.
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Marko Gobeljic je dao gol Bufonu. Koliko nasih fudbalera je to uradilo?
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Preteruje se sa kritikom. Ko hoce da sakupi jeftine pluseve, samo ke.a po Gobeljicu. Jeste tupav, ali je fizicki jedan od najdominantnijih igraca u ligi. Protiv nekog jaceg tima pre bi njega stavio nego recimo Gajica. A da nije bas genije - nije, za rezervu u Zvezdi dobar. Ceka se prvi bek.
G

GrofBozovic

pre gotovo 2 godine

Kakvo pljuvanje covece zamalo nije otkino nogu coveku u prvom poluvremenu mocni gobeljard